Top

Oamkb Drenthe

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Drenthe: bedrijfsadviseur voor het MKB

Ik ben René Heidotting en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Klazinaveen. Ben je op zoek naar een meedenkende, proactieve bedrijfsadviseur? Met mijn ervaring in het MKB help ik je graag verder met je onderneming. Ik ben een positief en nuchter ingestelde financieel professional en actieve adviseur. Als ondernemer weet ik wat er gedaan moet worden om resultaat te behalen. Wil je eens kennismaken onder het genot van een kop koffie? Neem dan contact op met oamkb! met oamkb voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Kost je administratie je te veel tijd en energie? Heb je geen inzicht in je inkomsten en uitgaven en heb je geen idee hoeveel belasting je moet betalen? Voelt je administratie bijwerken steeds weer als een worsteling en hik je elk kwartaal aan tegen de btw-aangifte?

 

Je bent gestart met ondernemen omdat je een droom had. Omdat je vrijheid wilde. Lijkt die droom geen werkelijkheid te worden? Misschien is hij zelfs verder weg dan ooit en heb je vooral stress omdat je je bedrijf moet runnen terwijl je geen grip hebt op je geldzaken. Je wilt een gezond bedrijf. Je wilt winst maken. En het liefst ook nog aardig wat. Maar hoe?

 

Ik ben René Heidotting. Met mijn administratiekantoor in Zuidoost-Drenthe help ik MKB’ers uit de regio met bedrijfsadvies en regel ik hun online boekhouding in de cloud.

 

Ik snap de eerder genoemde zaken als geen ander. Veel ondernemers worstelen ermee. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, hebben geen overzicht en het voelt steeds weer als een strijd. Het ondernemen verliest zijn charme en eigenlijk is het helemaal niet zoals je van tevoren had verwacht.

 

Wil je nu eindelijk de boel op orde krijgen? En zoek je méér dan een boekhouder die alleen je belastingaangiftes doet? Met oamkb Drenthe aan je zij, zit jij ’s avonds nooit meer te piekeren over je administratie, de belastingdienst of je gebrek aan tijd.

Altijd inzicht met je online administratie

Als bedrijfsadviseur zorg ik ervoor dat je administratie helemaal op orde is. Een belangrijk onderdeel van mijn aanpak is een online administratie. En uiteraard richt ik die helemaal voor je in. Hiermee is in één klap 80 procent van je boekhouding geautomatiseerd. Dat scheelt je een hoop werk en dus heel veel tijd. En we hebben allebei altijd inzicht in jouw financiën. Zo wordt boekhouden een stuk makkelijker. En je hoeft niet steeds meer achterom te kijken omdat je achterloopt met je administratie. Samen kijken we juist vooruit, naar je mogelijkheden.

 

Het is mijn doel dat jij kan doen wat je leuk vindt: ondernemen. Daarom ben ik begonnen met mijn administratiekantoor. Om mensen zoals jij te helpen om hun bedrijf te starten, hun administratie op de rit te krijgen en te zorgen dat er altijd overzicht is in de financiën. Ik wil je laten zien dat een online boekhouding ontzettend eenvoudig werkt en ervoor zorgt dat je veel tijd en geld bespaart.

 

En dan? Dan heb je opeens meer tijd. Tijd om aan je bedrijf te werken. Om na te denken over de toekomst. Om plannen te maken. En dat hoef je niet zelf te doen, want ook daar help ik je mee. Ik stop namelijk niet als je online boekhouding geregeld is. Ik geef je advies en denk met je mee. Dat is zelfs wat ik het liefste doe.

Bedrijfsadviseur voor het MKB met een persoonlijke aanpak

Omdat ik zelf ook ondernemer ben, spreken we dezelfde taal. Ik snap met welke vragen je zit en denk met je mee over bedrijfsstrategieën en toekomstscenario’s. Met mijn nuchtere en kritische blik vinden we altijd een oplossing voor je vragen, bijvoorbeeld:

 • Als je wilt investeren
 • Als je wilt weten of een leaseauto nou wel of niet handig is
 • Als je een strategie wilt om eerder te stoppen met werken
 • Als je wilt weten hoe je je kosten onder controle krijgt
 • Als je extra personeel wilt aannemen

Mijn aanpak: altijd duidelijkheid en goed bereikbaar

Het eerste wat we doen als we gaan samenwerken, is je administratie overzetten naar de online administratiesoftware waar ik mee werk. Hiermee heb je direct 24/7 inzicht in je financiën. Ik regel de complete overstap voor je en leg je uit hoe de software werkt.

meer winst kunt maken, op kosten kunt besparen en hoe je je onderneming verder kunt laten groeien. Hierdoor zie je de potentie die je bedrijf heeft en krijg je meer plezier in ondernemen. Zo leveren mijn diensten je al heel snel flink wat op.

Je betaalt een vast bedrag per maand. Daarvoor is je online administratie geregeld en ben ik altijd bereikbaar voor vragen, advies en overleg. Lekker transparant, zonder vervelende verrassingen.

Klein lokaal, maar toch groot: oamkb Drenthe werkt samen

Oamkb Drenthe is onderdeel van oamkb. Dit is een netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Het netwerk bestaat inmiddels al uit meer dan 80 professionals. Een groot voordeel voor jou, want je hebt mij als je persoonlijke bedrijfsadviseur, maar je mag ook gebruik maken van al die andere kennis bij oamkb. Dus heb je een fiscalist nodig? Of heb je een juridische vraag? Laat het me weten en ik zorg ervoor dat de juiste specialist bij ons aanschuift. Zo krijg jij altijd het beste advies voor je bedrijf.

Even kennismaken?

Wil je weten hoe ik je kan helpen? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken. Een kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Vul gewoon even het contactformulier hieronder in en dan spreken we elkaar snel.

Ons team

mkdf-team-image

René Heidotting

Eigenaar
mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Martin Herskamp

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Onno Clous

Fiscalist

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 202,-
€ 306,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 577,- per maand
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Hans kloezen (Hanzel)
Hans kloezen (Hanzel)
2022-06-13
Altijd goed contact met Rene, Als beginnend ondernemer zit je met hoop administratieve vragen. Rene geeft goede adviezen. Boekhoudsoftware Yuki werkt ook erg pretig. Alles overzichtelijk en duidelijk. Hoop mogelijkheden ook met die software. OAMKB Drenthe is dus een aanrader!
Wendy Dijkman
Wendy Dijkman
2021-03-05
Super fijne samenwerking, René denkt altijd in oplossingen. Daarnaast is hij goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail of WhatsApp. Ziet overigens meer dan alleen de cijfertjes en wil je als ondernemer altijd verder helpen!
albert wijntje
albert wijntje
2020-11-24
Heb in Rene iemand gevonden die met mij meedenkt en ook verder kijkt dat heb ik ook nodig

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

René Heidotting

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Drenthe

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

KvK: 73196584

 

T. 06 – 25 41 85 89

E. rene.heidotting@oamkb.nl

  Contact