Top

Financieel advies en belastingconsulent Groningen

 

Over Jolanda

Ik ben een jonge enthousiaste financieel adviseur en Register Belastingconsulent met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik zorg ervoor dat jij mij als eerste belt wanneer je groeiplannen hebt, maar ook wanneer je met een tegenslag te maken krijgt. Ik geef direct aanwijzingen tot handelen en zorg ervoor dat alle financiële, juridische en fiscale mogelijkheden optimaal benut worden. Klanten noemen mij vaak ‘Snelle Jelle’.”

 

Ik ben dan wel opgeleid in de cijfers, maar eigenlijk vind ik het mensenwerk het allerleukste. Aangezien ik zelf ook ondernemer ben met meerdere personeelsleden in dienst, weet ik wat mijn klanten meemaken en hoe zij hun ambities het snelst waar kunnen maken. Het grootste plezier haal ik daardoor uit het samen sparren en oplossingen bedenken. Als een klant mij belt om te overleggen in zijn proces bij het kopen van een pand en mij daarbij bij elke stap raadpleegt, dan voel ik mij vereerd. Ik ben blij dat ik hem of haar dan direct kan helpen door middel van mijn advies.”

 

Ik heb meerdere jaren gewerkt als adviseur en relatiebeheerder bij accountantskantoren, ik ben sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Mijn opleidingen zijn HBO accountancy, Post HBO accountancy en een Masterclass bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Ja maar…

Veel ondernemers die naar mij wilden overstappen, vonden het moeilijk om afscheid te nemen van hun huidige boekhouder of accountant. Dit begrijp ik helemaal. Je bouwt toch een band op met iemand, omdat het over je eigen bedrijf gaat. Als ondernemer is dat al snel persoonlijk en vertrouwelijk. Dat mensen hierover twijfelen, vind ik alleen maar fijn om te horen. Dat betekent dat je in staat bent je boekhouder/accountant te vertrouwen. Alleen dan kun je samenwerken. Maar, business blijft natuurlijk business en als blijkt dat je bij ons beter af bent door onze innovatieve, tijd- en geld besparende software en de snelle, professionele ondernemersadviezen en -begeleiding, dan helpen we je de overstap te vergemakkelijken (en dit kan al binnen 2 weken geregeld zijn):

    • Binnen een uur heb ik je administratie online gezet en je uitgelegd hoe het werkt. Je kunt meteen verder;
    • Wij regelen de benodigde stukken bij je vorige accountant, boekhouder of administrateur;
    • Tussendoor mag je altijd bellen, mailen, appen met al je vragen;
    • Wij zetten je hele administratie over en maken alle stukken, ook van het afgelopen jaar volledig up-to-date.’