Top

Lees hier verschillende reviews van onze klanten

Peter Prak

Peter Prak

Stichting Knarrenhof – www.knarrenhof.nl

“Zonder meer kan ik als dienstengebruiker van OAMKB (de club van Jolanda) positief zijn. Vanuit 1 stichting, 1 Coöperatie en een stuk of 6 BV’s die ze voor mij en de mijnen onder de hoede heeft (Knarrenhof, we zijn wel eens in het nieuws): ook van ons zonder enig voorbehoud 5 sterren!”
Mark & Mariëlle Verhees

Mark & Mariëlle Verhees

Voor Positiviteit – www.voorpositiviteit.nl

“Het is heel fijn werken met Jolanda. Ze geeft veel ruimte voor onze eigen ideeën, denkt proactief mee en geeft haar eerlijke mening. Bij vragen of onduidelijkheden ontvangen we binnen no time een reactie. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak en dit werkt aanstekelijk. We kunnen haar van harte aanbevelen.”
Niels Wessels

Niels Wessels

Niels Autowas – www.nielsautowas.nl

“Sinds januari 2016 ben ik klant bij Jolanda van OAMKB, de overgang ging erg soepel en was voor mij erg prettig. Sinds die tijd heb kost de boekhouding mij veel minder tijd en tegelijk heb ik veel meer inzicht in de actuele gegevens van mijn bedrijf. Jolanda en haar team ondersteunen mij goed en adviseren mij op vlakken als belasting, mijn administratie en uitbreiding van mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik gebruik kan maken van haar team en haar kennis.”
Olrik Lenstra

Olrik Lenstra

Lenex IT – www.lenex.nl

“Vanaf het begin van mijn onderneming maak ik gebruik van de diensten van Jolanda Spruijt. En wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. Het scheelt me veel tijd en ik heb gewoon een professional die mij met veel verschillende zaken bij staat. Heel blij met de ondersteuning die ik ontvang!”
Aeilt Hassing

Aeilt Hassing

V&Z Veendam

“Wij als V&Z Veendam zijn erg tevreden over de service en dienstverlening. De samenwerking loopt erg soepel.”
Ilona Jut

Ilona Jut

Branding & More – www.brandingandmore.com

“Als digitaal ondernemer heb ik graag altijd toegang tot mijn boekhouding. Vrij snel na het starten van mijn bedrijf ben ik met Jolanda in contact gekomen en tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met haar. Als ik een vraag heb kan ik haar die op ieder moment stellen en ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord. Kortom, ik ben heel tevreden over Jolanda en daarmee over OAMKB. Zij zorgen ervoor dat ik mij kan focussen op mijn werk!”
Frank & Juliette Reniers

Frank Eijkelkamp & Juliette Reniers

Het Land van Nu – www.hetlandvannu.com

“Met Jolanda is ons financieel reilen en zeilen haast een ‘feestje’ geworden. Deels omdat het werken in de Cloud met Yuki alle rompslomp bij ons wegneemt, maar vooral door haar enthousiaste en pro-actieve inbreng in het contact dat we hebben. Jolanda is een zeer snelle denker die graag een uitdaging aangaat. Waar we vooral van genieten in het werken met Jolanda is haar capaciteit om altijd in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen en daarbij buiten vastgestelde kaders kan kijken. Bij een idee of vraag die ontstaat kijkt zij naar de mogelijkheden die er zijn om onze ideeën en plannen te realiseren. Dit resulteert in creatieve oplossingen die ons niet alleen inspireren en enthousiasmeren, maar ook nog eens gedegen onderbouwd zijn.”
Jeanine Polderdijk

Jeanine Polderdijk

Commediart – www.commediart.nl

“Ik was gewend om alles zelf te doen wat administratie en belastingen betreft. Maar wat is het heerlijk dat Jolanda overal in meedenkt en fijne praktische adviezen geeft over dingen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht had. Ze is erg betrokken en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Tegenwoordig vraag ik haar meteen om advies in plaats van het zelf uit te zoeken. Dan weet ik zeker dat het goed komt!”
Ina Caspers

Ina Caspers

Caspers Coaching en interim management

“Ik hou graag de regie, terwijl het ook nodig is dat iemand voor me checkt of het zo goed komt. Met Jolanda en het gebruiksgemak van Yuki heb ik precies gevonden wat dat verenigt. Als zelfstandig ondernemer, interimmanager en coach moet ik me goed kunnen inleven in situaties waar mensen in verkeren. Het vereist flexibiliteit, vermogen tot schakelen op diverse niveaus en een hoge mate van concentratie en inzet. Ik vind dat heerlijk en geniet van de contacten en ontmoetingen. Maar eerlijk, als ik naderhand mijn administratie bijwerk moet ik me daar echt toe zetten. Echter met dit systeem ervaar ik direct het gebruiksgemak en is het maar zo afgehandeld. Bovendien is het gevoel dat Jolanda met haar team digitaal een beetje op mij let eigenlijk wel geruststellend en gemakkelijk.”
Op basis van 54 waarderingen.
henk reder
henk reder
31. Augustus, 2020.
Aanrader!
Bojan Djuricic
Bojan Djuricic
25. April, 2020.
Super goede en fijne hulp! Snelle reactie en ze staan altijd klaar voor je!
Marcel MPW
Marcel MPW
12. April, 2020.
Dankzij OAMKB groningen hebben we veel meer inzicht in onze administratie. Leuke mensen en je wordt direct geholpen. We zijn erg blij met hun aanpak. Yuki is makkelijk en een uitkomst
Marcel
Marcel
11. April, 2020.
Een verademing! Werkelijk een admininistratiekantoor wat met je meedenkt. Leuke mensen, reageren direct en Yuki is een uitkomst. Makkelijk en goede management informatie
Carolien Pepping
Carolien Pepping
11. September, 2019.
Sinds twee jaar doen Jolanda en haar medewerkers de administratie voor onze feest-en trouwlocatie. Altijd up to date en er wordt goed mee gedacht over investeringen en bedrijfsuitbreiding. We zijn zeer tevreden!
Jorn van der Schaaf
Jorn van der Schaaf
30. Augustus, 2019.
Wij (bedrijf met 129 medewerkers) zijn supertevreden over OAMKB groningen!! Zij voeren voor ons al meer dan 5 jaar de boekhouding uit, werken erg precies en gedetailleerd. Alle (complexe) vragen worden snel en praktisch beantwoord / opgepakt! Echt een topbedrijf! Werkte iedereen maar op die manier!
Thijs Loeffen
Thijs Loeffen
30. Augustus, 2019.
in 1 woord: geweldig. Blij dat ik met me bedrijf heb gekozen voor online boekhouding. Yuki is daarin een fijn en duidelijk platform. Overzichtelijk en ontzettend makkelijk in gebruik. een aanrader voor elke ondernemer, van groot tot ZZP'er. Jolanda Spruijt heeft mij hierin ontzettend goed geholpen om het yuki platform in te richten. Met vragen is telefonisch contact of contact via e-mail snel en duidelijk. Tevens voor adviezen ben je bij OAMKB aan het goede adres. Vaak direct of anders dezelfde dag al antwoord. Wie wil zo'n service niet!!
Roger Prins
Roger Prins
29. Augustus, 2019.
OAMKB Groningen verwerkt voor diverse klanten van mij de back-office in Yuki. Of dit nu kleine klanten of grote organisaties zijn, het kan allemaal en verloopt goed. Het is een fijne pro-actieve samenwerking!