Top

Lees hier verschillende reviews van onze klanten

Peter Prak

Peter Prak

Stichting Knarrenhof – www.knarrenhof.nl

“Zonder meer kan ik als dienstengebruiker van OAMKB (de club van Jolanda) positief zijn. Vanuit 1 stichting, 1 Coöperatie en een stuk of 6 BV’s die ze voor mij en de mijnen onder de hoede heeft (Knarrenhof, we zijn wel eens in het nieuws): ook van ons zonder enig voorbehoud 5 sterren!”
Mark & Mariëlle Verhees

Mark & Mariëlle Verhees

Voor Positiviteit – www.voorpositiviteit.nl

“Het is heel fijn werken met Jolanda. Ze geeft veel ruimte voor onze eigen ideeën, denkt proactief mee en geeft haar eerlijke mening. Bij vragen of onduidelijkheden ontvangen we binnen no time een reactie. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak en dit werkt aanstekelijk. We kunnen haar van harte aanbevelen.”
Niels Wessels

Niels Wessels

Niels Autowas – www.nielsautowas.nl

“Sinds januari 2016 ben ik klant bij Jolanda van OAMKB, de overgang ging erg soepel en was voor mij erg prettig. Sinds die tijd heb kost de boekhouding mij veel minder tijd en tegelijk heb ik veel meer inzicht in de actuele gegevens van mijn bedrijf. Jolanda en haar team ondersteunen mij goed en adviseren mij op vlakken als belasting, mijn administratie en uitbreiding van mijn bedrijf. Ik ben blij dat ik gebruik kan maken van haar team en haar kennis.”
Olrik Lenstra

Olrik Lenstra

Lenex IT – www.lenex.nl

“Vanaf het begin van mijn onderneming maak ik gebruik van de diensten van Jolanda Spruijt. En wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb. Het scheelt me veel tijd en ik heb gewoon een professional die mij met veel verschillende zaken bij staat. Heel blij met de ondersteuning die ik ontvang!”
Aeilt Hassing

Aeilt Hassing

V&Z Veendam

“Wij als V&Z Veendam zijn erg tevreden over de service en dienstverlening. De samenwerking loopt erg soepel.”
Ilona Jut

Ilona Jut

Branding & More – www.brandingandmore.com

“Als digitaal ondernemer heb ik graag altijd toegang tot mijn boekhouding. Vrij snel na het starten van mijn bedrijf ben ik met Jolanda in contact gekomen en tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met haar. Als ik een vraag heb kan ik haar die op ieder moment stellen en ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord. Kortom, ik ben heel tevreden over Jolanda en daarmee over OAMKB. Zij zorgen ervoor dat ik mij kan focussen op mijn werk!”
Frank & Juliette Reniers

Frank Eijkelkamp & Juliette Reniers

Het Land van Nu – www.hetlandvannu.com

“Met Jolanda is ons financieel reilen en zeilen haast een ‘feestje’ geworden. Deels omdat het werken in de Cloud met Yuki alle rompslomp bij ons wegneemt, maar vooral door haar enthousiaste en pro-actieve inbreng in het contact dat we hebben. Jolanda is een zeer snelle denker die graag een uitdaging aangaat. Waar we vooral van genieten in het werken met Jolanda is haar capaciteit om altijd in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen en daarbij buiten vastgestelde kaders kan kijken. Bij een idee of vraag die ontstaat kijkt zij naar de mogelijkheden die er zijn om onze ideeën en plannen te realiseren. Dit resulteert in creatieve oplossingen die ons niet alleen inspireren en enthousiasmeren, maar ook nog eens gedegen onderbouwd zijn.”
Jeanine Polderdijk

Jeanine Polderdijk

Commediart – www.commediart.nl

“Ik was gewend om alles zelf te doen wat administratie en belastingen betreft. Maar wat is het heerlijk dat Jolanda overal in meedenkt en fijne praktische adviezen geeft over dingen waar ik zelf helemaal niet aan gedacht had. Ze is erg betrokken en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Tegenwoordig vraag ik haar meteen om advies in plaats van het zelf uit te zoeken. Dan weet ik zeker dat het goed komt!”
Ina Caspers

Ina Caspers

Caspers Coaching en interim management

“Ik hou graag de regie, terwijl het ook nodig is dat iemand voor me checkt of het zo goed komt. Met Jolanda en het gebruiksgemak van Yuki heb ik precies gevonden wat dat verenigt. Als zelfstandig ondernemer, interimmanager en coach moet ik me goed kunnen inleven in situaties waar mensen in verkeren. Het vereist flexibiliteit, vermogen tot schakelen op diverse niveaus en een hoge mate van concentratie en inzet. Ik vind dat heerlijk en geniet van de contacten en ontmoetingen. Maar eerlijk, als ik naderhand mijn administratie bijwerk moet ik me daar echt toe zetten. Echter met dit systeem ervaar ik direct het gebruiksgemak en is het maar zo afgehandeld. Bovendien is het gevoel dat Jolanda met haar team digitaal een beetje op mij let eigenlijk wel geruststellend en gemakkelijk.”
Uitstekend
Gebaseerd op 70 recensies
Kaz Alting
Kaz Alting
20. Februari, 2023.
Zeer tevreden over OAMKB! We worden altijd snel en vakkundig geholpen als we vragen hebben, zelfs buiten kantoortijden. Inmiddels verzorgt OAMKB de boekhouding voor meerdere van mijn bedrijven, zou niet anders willen.
Julia Dongstra
Julia Dongstra
24. Januari, 2023.
Snel, kundig, direct en meedenkend!
honore schreurs
honore schreurs
4. November, 2022.
Jolanda en team zorgen dat de administratie altijd op orde is, houden me scherp, geven advies en zijn vriendelijk, snel en servicegericht. Zie dat maar eens te krijgen bij een administratiekantoor!!
jacqueline meidam
jacqueline meidam
29. Augustus, 2022.
super vriendelijk en duidelijke uitleg
Frits ten Brucke
Frits ten Brucke
17. Augustus, 2022.
fijn bedrijf: ze ontzorgen je gehele financiële administratie. De lijntjes zijn kort en ze zijn goed bereikbaar bij vragen. Wij zijn zeer tevreden en hadden ons geen betere bedrijfsadviseur en accountant kunnen wensen
Perry Verhoef
Perry Verhoef
17. Augustus, 2022.
De kwalitatieve dienstverlening van OAMKB Groningen ervaren wij voor onze diverse bedrijven als zeer goed. Ze zijn proactief, accuraat en zeer prettig in de communicatie en omgang.
Aeilt Hassing
Aeilt Hassing
16. Augustus, 2022.
wat een leuk bedrijf om zaken mee te doen, ze denken met je mee en de communicatie is prima. Echt een aanrader.
Erik Riensema
Erik Riensema
16. Augustus, 2022.
Oamkb Groningen helpt mijn onderneming op zeer professionele wijze met de boekhouding en andere financiële diensten. Korte lijnen, heldere communicatie, snelle reacties, scherpe inzichten, opbouwende adviezen en dat alles met een prettig persoonlijk contact.
Dicky Faber
Dicky Faber
15. Augustus, 2022.
Zeer tevreden