Top

We maken onderdeel uit van jouw virtuele team. Ondanks dat we niet letterlijk naast je staan maken we toch onderdeel uit van jouw team, we werken samen. Graag stel ik mijn team aan je voor zodat je weet wie je aan de andere kant van de lijn of scherm voor je hebt. Het nummer van ons kantoor is 050 – 305 39 78 waar je doorverbonden zal worden met de juiste medewerker. Jolanda is te bereiken via 06- 29 00 62 13

mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Jolanda zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt. Jolanda verzorgt de periodieke klant­gesprekken en is blijvend op zoek naar verdere auto­matisering en efficiency. Ze is groot fan van Taylor Swift, houdt van reizen en wandelen met haar honden.

mkdf-team-image

Yuki & Yorshi

Yuki en Yorshi zijn onze kantoor­honden die ons altijd in de gaten houden. Ze begroeten iedere klant met vol enthousiasme en zorgen al snurkend voor een relaxte sfeer.

mkdf-team-image

Richard Brands

Richard is een ervaren mede­werker die over de hele linie mee kan werken. Hij werkt veel jaar­rekeningen uit en complexe zaken. Jaarlijks moeten we hem in februari als vermist opgeven, wanneer het carnaval is. Daarnaast houdt hij van vissen en hardlopen.

mkdf-team-image

Naomi Nanulaitta

Naomi is een zeer ervaren assistent geworden waar we erg blij mee zijn. Ze heeft een hele crea­tieve kant want in de avonduren heeft ze ook nog eens gestudeerd voor interieur stylist. Daarnaast houdt ze van het leren spreken van andere talen.

mkdf-team-image

Tessa Schilling

Tessa werkt bij ons als assistent admini­strateur. Ze ondersteunt ons team bij het samen­stellen van jaar­rekeningen, aangiften en andere bijkomende taken. In de uren naast het werk studeert ze ook nog om een diploma accountancy te behalen.

mkdf-team-image

Ingrid Dijkstra

Ingrid werkt bij ons als boekhoudster en verder ondersteunt ze ons team waar nodig is. Ze is erg creatief en houdt van lezen. Naast dit alles staat ze in de winter­maanden op de ijsbaan om op zaterdag­morgen schaatsles te geven bij het Jeugd­schaatsen.

mkdf-team-image

Marlou Spruijt

Marlou is vrij snel na de start van OAMKB Groningen gaan onder­steunen met kleine klussen maar dat mondde al snel uit in een vaste basis van het bij­werken vele boek­houdingen. Naast werken vindt ze body-pump erg leuk en houdt ze van lezen.

mkdf-team-image

Peter

Peter mag graag een stukje door de natuur fietsen. Als hij vrij heeft en de zon schijnt trekt hij erop uit om van de mooie omgeving te genieten. Ook mag hij graag sport­wedstrijden kijken. Voetbal, wielrennen, formule 1 etc. Hij is bij ons werkzaam als admini­stratief medewerker.

mkdf-team-image

Cor Spruijt

Cor heeft samen met Marlou een hengel­sport- en dieren­speciaalzaak gehad. Na zijn pensioen is hij bij OAMKB Groningen aan de slag gegaan en opgeleid tot boek­houder. Hij houdt van fietsen, vissen en tafel­tennissen. Hij is graag altijd bezig.

mkdf-team-image

Linda Jeuken - Jansen

Linda heeft een eigen giftshop Troost & Zo. Tussen de bedrijven door werkt Linda aan de marke­ting voor OAMKB Groningen en boekt ze di­verse admini­straties. Dit vind ze leuk werk om te doen, omdat het afwisselend is, goed in te plannen bij de werk­zaamheden voor de winkel en ze kan haar crea­tiviteit hierin kwijt.

mkdf-team-image

Jacqueline Brands

Jacqueline boekt diverse administraties voor ons. Samen met Richard houdt ze van carnaval en is ze een echte creatieveling die het heer­lijk vind om creaties te maken. Tevens kunnen we haar zomers graag in de bergen van Oostenrijk vinden.

mkdf-team-image

Gea Goslinga

Gea past met regelmaat op haar kleindochter. soms is ze te vinden in het taxibedrijf van haar partner. Hier helpt ze af en toe mee. Verder geniet Gea van het mennen met de pony’s en het lezen van een goed boek.

mkdf-team-image

Lisa Croes

Lisa studeert op dit moment finance en control en werken met cijfers is haar passie. Als je punten wilt scoren bij Lisa, geef haar s ‘ochtends dan eerst een kop koffie. Dan is ze op haar best. Lisa is dol op sushi en in haar vrije tijd loopt ze graag een rondje hard.

mkdf-team-image

Harm Hubers

Harm is onze finan­cieel adviseur op gebied van financiële planning, financieren en credit­management. In zijn vrije tijd is Harm voor­zitter van een voetbal­club en fietst hij op zijn mountain­bike door de bossen.