Top

Oamkb Groningen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Vrijblijvend contact opnemen

Administratiekantoor Groningen

Ik ben Jolanda Spruijt en ik ben een enthousiaste administrateur met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk vanuit ons administratiekantoor in Groningen. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze administrateurs helpt je graag verder.

Op zoek naar administratiekantoor Groningen? Mijn overtuiging is dat wanneer je enthousiaste ondernemers helpt op strategisch gebied, zij nog succesvoller worden en bovendien meer plezier in het ondernemen hebben. De informatie die hiervoor nodig is, zit verscholen in de administratie en dat maakt haar waardevol.

Mijn naam is Jolanda Spruijt. Ik ben eigenaar van administratiekantoor oamkb Groningen. Ik ben een jonge enthousiaste bedrijfsadviseur en Register Belastingconsulent met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk
enthousiasme. Ik zorg ervoor dat jij mij als eerste belt wanneer je groeiplannen hebt, maar ook wanneer je met een tegenslag te maken krijgt. Ik geef direct aanwijzingen tot handelen en zorg ervoor dat alle financiële, juridische en fiscale mogelijkheden optimaal benut worden. Klanten noemen mij vaak ‘Snelle Jelle’.

 

“Ik ben dan wel opgeleid in de cijfers, maar eigenlijk vind ik het mensenwerk het allerleukste. Aangezien ik zelf ook ondernemer ben met meerdere personeelsleden in dienst, weet ik wat mijn klanten meemaken en hoe zij hun ambities het snelst waar kunnen maken. Het grootste plezier haal ik daardoor uit het samen sparren en oplossingen bedenken. Als een klant mij belt om te overleggen in zijn proces bij het kopen van een pand en mij daarbij bij elke stap raadpleegt, dan voel ik mij vereerd. Ik ben blij dat ik hem of haar dan direct kan helpen door middel van mijn advies.”

 

Ik heb meerdere jaren gewerkt als adviseur en relatiebeheerder bij accountantskantoren, ik ben sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Mijn opleidingen zijn HBO accountancy, Post HBO accountancy en een Masterclass bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Online boekhouden | Administratie die automatisch loopt

Voordeel van online boekhouden? Ik vind dat je aan je administratie zo min mogelijk tijd kwijt moet zijn. Daarom zorg ik ervoor dat alles zo veel mogelijk automatisch verloopt. Dat geeft ons (jou, maar ook mij) tijd om elk kwartaal, indien gewenst, te sparren over je huidige resultaten en je ambities en hoe we deze kunnen realiseren.

Neem contact op met mijn administratiekantoor om erachter te komen wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen of vraag een offerte aan.

Administratiekantoor Groningen is altijd bereikbaar

Omdat ik vind dat jij geen drempel moet voelen om contact met mij op te nemen, mag je me tussendoor altijd bellen, mailen en appen. Dan hebben we direct contact en zorg ik voor een snelle oplossing, zodat jij weer door kunt. Ik neem ook regelmatig contact met jou op om te overleggen of je gebruik wilt maken van een nieuwe regeling bijvoorbeeld. Dit zit allemaal in het vaste maandbedrag dat we van te voren met elkaar afspreken.

Ondernemers helpen doen wij graag

Wat mij trots maakt is wanneer ik er voor je mag zijn, in al je weersomstandigheden, want die zijn er altijd in ondernemersland. Dat doe ik niet alleen, dat doe ik uiteraard met het hele team van mijn administratiekantoor. Daarnaast heb ik nog een heel netwerk voor je ter beschikking van juristen, fiscalisten, advocaten en marketeers bijvoorbeeld.

 

Dus voor een snelle, ondernemende sparringpartner met alle expertise in huis, en een administratie die automatisch verloopt, moet je bij mij zijn. Ik help (jonge) ondernemers in alle weersomstandigheden.

 

Neem contact op met mijn administratiekantoor om erachter te komen wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen of vraag een offerte aan. Lees meer over mij op de pagina mijn verhaal.

Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jolanda Spruijt - oamkb Groningen

Jolanda Spruijt – oamkb Groningen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!