Top

Oamkb Groningen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Groningen

Ik ben Jolanda Spruijt en ik ben een enthousiaste administrateur met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk enthousiasme. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk vanuit ons administratiekantoor in Groningen. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze administrateurs helpt je graag verder.

Op zoek naar administratiekantoor Groningen? Mijn overtuiging is dat wanneer je enthousiaste ondernemers helpt op strategisch gebied, zij nog succesvoller worden en bovendien meer plezier in het ondernemen hebben. De informatie die hiervoor nodig is, zit verscholen in de administratie en dat maakt haar waardevol.

Mijn naam is Jolanda Spruijt. Ik ben eigenaar van administratiekantoor oamkb Groningen. Ik ben een jonge enthousiaste bedrijfsadviseur en Register Belastingconsulent met een ondernemershart. Ik word beschreven als een snelle denker met een aanstekelijk
enthousiasme. Ik zorg ervoor dat jij mij als eerste belt wanneer je groeiplannen hebt, maar ook wanneer je met een tegenslag te maken krijgt. Ik geef direct aanwijzingen tot handelen en zorg ervoor dat alle financiële, juridische en fiscale mogelijkheden optimaal benut worden. Klanten noemen mij vaak ‘Snelle Jelle’.

 

“Ik ben dan wel opgeleid in de cijfers, maar eigenlijk vind ik het mensenwerk het allerleukste. Aangezien ik zelf ook ondernemer ben met meerdere personeelsleden in dienst, weet ik wat mijn klanten meemaken en hoe zij hun ambities het snelst waar kunnen maken. Het grootste plezier haal ik daardoor uit het samen sparren en oplossingen bedenken. Als een klant mij belt om te overleggen in zijn proces bij het kopen van een pand en mij daarbij bij elke stap raadpleegt, dan voel ik mij vereerd. Ik ben blij dat ik hem of haar dan direct kan helpen door middel van mijn advies.”

 

Ik heb meerdere jaren gewerkt als adviseur en relatiebeheerder bij accountantskantoren, ik ben sinds 2014 zelfstandig ondernemer. Mijn opleidingen zijn HBO accountancy, Post HBO accountancy en een Masterclass bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Online boekhouden | Administratie die automatisch loopt

Voordeel van online boekhouden? Ik vind dat je aan je administratie zo min mogelijk tijd kwijt moet zijn. Daarom zorg ik ervoor dat alles zo veel mogelijk automatisch verloopt. Dat geeft ons (jou, maar ook mij) tijd om elk kwartaal, indien gewenst, te sparren over je huidige resultaten en je ambities en hoe we deze kunnen realiseren.

Neem contact op met mijn administratiekantoor om erachter te komen wat ik voor jou en je onderneming kan betekenen of vraag een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
BV zonder personeel (alleen 1 DGA) € 195,- per maand
BV lopende activiteiten 2-5 medewerkers € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 medewerkers € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 medewerkers € 499,- per maand
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Jolanda Spruijt

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Groningen

Kieler Bocht 55

9723 JA Groningen

KvK:59311193

 

T. 06 – 37 16 45 46
T. 06 – 29 00 62 13

E. jolanda.spruijt@oamkb.nl

    Contact