Top

Oamkb Rotterdam Rijnmond – Spijkenisse

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Rotterdam Rijnmond – Spijkenisse

Ik ben Arthur Hukom en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers in Spijkenisse. Ons administratiekantoor in Spijkenisse maakt jouw administratie overzichtelijk. Ben je als ondernemer veel tijd kwijt aan de administratie? Dan kun je heel veel tijd en geld besparen, het kan namelijk anders. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze experts helpt je graag verder.

Je herkent het wel, die ondernemer die aan het einde van de maand zijn administratie zelf nog op orde moet brengen, of de ondernemer die zijn boekhouder het werk laat doen maar nooit op tijd terugkoppeling krijgt. Het is die herkenbare stress voor menig ondernemer; het verplichte ritueel om de cijfers van de onderneming op een correcte manier op papier te zetten. Een noodzakelijk kwaad, waar je als ondernemer helaas niet aan ontkomt. Gelukkig kan het ook anders.

Tegendraadse aanpak met optimaal resultaat

Ik ken de bezwaren van menig ondernemer jegens de financieel adviseur; gebrek aan entrepreneurship en weinig inlevings- en inschattingsvermogen richting de klant en tevens ondernemer. “Uurtje factuurtje”, matige bereikbaarheid en weinig proactiviteit maken het beeld er niet beter op.

Mijn benadering staat echter haaks op dit imago. Als partner van oamkb, een nationaal netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige bedrijfsadviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie inzien en ben ik makkelijk bereikbaar via Google Hangout, WhatsApp en Email. Dus ook als iemand in het weekend met een dringende vraag zit, ben ik bereikbaar. Ik kan goed luisteren, blijf in alle omstandigheden rustig en ben pragmatisch ingesteld. Ik bekijk elk vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken. Door kritische vragen te stellen, kan de klant de juiste keuzes maken.

Ondernemers onder elkaar

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers hoort de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem ze deze zorg graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar van transparantie houden. Daarom werk ik met een vaste prijs, zodat klanten niet opeens tegen hoge kosten aanlopen. Ook hebben ze altijd inzicht in hun gegevens en ontvangen ze standaard een update. Misschien nog belangrijker: Omdat ik zelf ondernemer ben, en als voormalig directeur van een bedrijf met 60 personeelsleden veel kennis en ervaring bezit op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, kan ik de ondernemer daarbij proactief van dienst zijn.

Lokaal fiscaal advies met een persoonlijke benadering

Mijn deur staat open voor alle (potentiële) klanten, die liever geen tijd aan hun administratie willen besteden, maar wel verzekerd willen zijn van een administratie die up-to-date en correct is. Met de mogelijkheid om altijd te kunnen terugvallen op mij als hun adviseur en klankbord. Ik ben als online adviseur actief in de regio Rotterdam Rijnmond en op de Zuidhollandse Eilanden. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol en geniet daarom mijn voorkeur.

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we de mogelijkheden voor jouw onderneming eens rustig bespreken.

Ons team

mkdf-team-image

Arthur Hukom

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Arthur Hukom

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam Rijnmond – Spijkenisse

Hélène Swarthstraat 16

3207 JP Spijkenisse

 

T. 06 – 23 81 23 37

E. arthur.hukom@oamkb.nl

 

    Contact