Top

Bedrijfscoaching

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Bedrijfscoaching

Wat doen we voor je?

1x per week stilstaan bij de groei van je onderneming is een hele vooruitgang.

Ben je ondernemer en wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Wil je meesterlijk ondernemen? Dan ben je bij oamkb bedrijfscoaching aan het goede adres!

Er zijn een aantal strategieën ontwikkeld door bedrijfsadviseurs over de hele wereld die gebaseerd zijn op praktische ervaring. Als ondernemer heb je vaak geen tijd om allerlei management boeken te lezen en zelf het wiel uit te vinden. Hier zijn de bedrijfscoaches van oamkb voor.

Meesterlijk je doelen bepalen

Volg het 7 stappenplan van oamkb en laat je bedrijf op een laagdrempelige betaalbare manier op elk onderdeel groeien.

Meesterlijk je omzet verhogen

Systemen laten je bedrijf draaien en die kosten geld. Daarom beginnen we eerst met de omzet te verhogen.

Systemen laten je bedrijf draaien

Zo weet iedereen wat er gedaan moet worden voor welke deadline. Systemen zorgen ervoor dat je zelf vrij gemaakt wordt om aan je bedrijf te werken.

Een team dat voor je werkt

Een zelfsturend, zelfstandig team bouw je op zodat jouw bedrijf zonder dat jij als werknemer in je bedrijf werkt. Dit zorgt bovendien voor tevreden medewerkers.

Meesterlijk aan je bedrijf werken

Als de omzet verhoogd is, je systemen kunt betalen en je team ervoor zorgt dat je bedrijf loopt, dan heb je tijd om aan je bedrijf te werken. Dan begint de groei van je bedrijf!

Resultaten meten

Bijsturen in je bedrijf doe je door doorlopend de resultaten te monitoren t.o.v de plannen. Loopt het niet volgens plan? Dan kun je direct bijsturen.

Verhoog de waarde van je onderneming

Hoef je alleen nog maar te finetunen? Dan is je bedrijf klaar voor de volgende stap: verhoog de waarde bijvoorbeeld door je idee te kopiëren, extra diensten toe te voegen of je onmisbaar te maken in de markt.

Voor het MKB

Bedrijfscoaches puur voor het MKB

Oamkb bedrijfscoaches zijn zelf ervaren ondernemers. Met het 7 stappenplan voor een beter bedrijf upgrade je je bedrijf door meesterlijk te gaan ondernemen. Problemen worden op een praktische manier opgelost met behulp van je bedrijfscoach. Je doelen worden bereikt en je hebt meer tijd en winst over om aan je onderneming te werken. Bovendien heb je rust: je bedrijf loopt en is winstgevend zonder jou.

Een dure consultant is niet nodig in het MKB. I.p.v. ingewikkelde rapporten ontvang je praktische begeleiding van je bedrijfscoach op basis van ervaringen van bedrijfsadviseurs en ondernemers over de hele wereld. Je hoeft niet het wiel uit te vinden, je bedrijfscoach maakt de kennis op maat en toepasbaar voor jouw MKB bedrijf.

 • Brede kennis op alle facetten van je MKB bedrijf is aanwezig bij de bedrijfscoaches in de oamkb tribe
 • Je MKB bedrijf gaat voor jou werken i.p.v. dat jij voor je bedrijf
 • Je houdt tijd over om aan je bedrijf te werken of om meer vrije tijd te nemen
 • Je bedrijf maakt meer winst door alle bedrijfsonderdelen te upgraden
 • Je MKB bedrijf wordt meer waard bij verkoop
 • Je wordt een meesterlijke ondernemer
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl

  Contact