Top

Oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Altijd een oplossing bij administratiekantoor Leiden – Duin- en Bollenstreek

Ik ben Martin Teunisse en ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit Voorhout. Ondernemers zitten niet meer te wachten op accountants die achteraf pas de cijfers bespreken en niet periodiek contact hebben. Mijn mening is dat ondernemers zelf moeten kunnen kiezen welke werkzaamheden zij intern willen doen en welke uitbesteed worden. Neem nu contact op met administratiekantoor Leiden – Duin- en Bollenstreek voor meer informatie, we helpen je graag verder.

Om te beginnen wil ik mezelf graag voorstellen, mijn naam is Martin Teunisse. Ik vertegenwoordig oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek als ondernemer en ben tevens eigenaar van administratiekantoor Leiden. Ik streef ernaar om andere ondernemers ook hun plezier in het werk terug te laten winnen.

Iedere ondernemer krijgt ermee te maken, de uitgebreide financiële administratie die meer tijd in beslag neemt dan goed is voor een ondernemer. Ondertussen blijven de hoofdactiviteiten waar je wel plezier in hebt liggen. De oplossing is dan om een administrateur in te huren. De meeste ondernemers in Leiden – Duin- en Bollenstreek zitten hier niet op te wachten, omdat veel administrateurs over te weinig inlevings- en inschattingsvermogen beschikken met betrekking tot de ondernemer en de klant. Daarbij rekenen deze beroepsgroepen aardig wat geld voor hun diensten en zijn ze ook nog eens slecht bereikbaar. Maar ik ga hier, bij administratiekantoor Leiden, totaal anders mee om.

Als lid van oamkb ben ik verplicht om ervoor te zorgen dat ik goed bereikbaar ben. Je kunt me dan ook op ieder tijdstip van de dag bellen met dringende vragen of opmerkingen. Ik streef ernaar om nauw betrokken te zijn bij mijn klanten. Verder beschik ik over een netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches waar je gebruik van kunt maken om je problemen op te lossen.

Administratiekantoor Leiden voor elke ondernemer

Ik neem de ondernemer graag de administratie uit handen, zodat de ondernemer de kans krijgt om te doen waar hij of zij goed in is en wat behoort tot de core business. De administratie van gegevens en de boekhouding horen daar in de meeste gevallen niet bij. Om te voorkomen dat je als ondernemer voor nare verrassingen komt te staan werk ik met een open begroting en vaste tarieven. Ik geef je meer inzicht in je eigen gegevens en zorg dat je regelmatig updates krijgt over de huidige situatie. Aangezien ik zelf ook ondernemer ben, steek ik je graag een hart onder de riem en denk ik ook graag mee met je toekomstplannen en strategieën.

Revolutionaire software die past bij jouw bedrijf

Oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek werkt met diverse online, betrouwbare en innovatieve softwarepakketten die tegemoet komen aan jouw eisen en wensen als ondernemer. Of je nu wel of geen personeel in dienst hebt, specialist bent in een specifieke branche, meerdere vestigingen door het land heen managed. Er is ook voor jou een geschikt softwarepakket. Ja, zelfs als je met een of meerdere partners samenwerkt.

Houd jij als ondernemer van online werken, waarbij je alles in de online software centraal kunt instellen, zoals koppelingen met de bank, koppeling met Dropbox of een e-mailadres voor je leveranciers.

Heb je als ondernemer de voorkeur aan uitgebreide managementinformatie en moet er duidelijk onderscheid gemaakt worden in bevoegdheden en verantwoordelijkheden? Dan past Exact online het beste bij je.

Heb je behoefte aan uitgebreide prognoses en wil je vooral kijken naar de toekomst, onder leiding van een volledig in de cloud werkend softwarepakket? Dan kun je het beste kiezen voor Visionplanner.

Voor iedereen is er een programma dat aansluit op de wensen van de ondernemer en zijn bedrijf. Daarnaast kan oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek jou voorzien van deskundig advies om het softwarepakket zo goed mogelijk naar jouw smaak in te richten en je te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. We werken samen in een landelijk team van administrateurs, accountants, fiscalisten en marketeers, dus we kunnen je altijd helpen, welke vraag je ook hebt.

Kom langs bij oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek!

Mijn werkzaamheden richten zich op het moment vooral op de omgeving Leiden – Duin- en Bollenstreek. Wil je graag kennis maken? Dan kan dat uiteraard altijd. Persoonlijk contact geniet bij mij de voorkeur, ik kan altijd even bij je langskomen op kantoor. Uiteraard ben je ook welkom op mijn kantoor. Als je toch liever digitaal kennis maakt kun je me altijd een bericht sturen.

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren in de omgeving van Leiden – Duin- en Bollenstreek, dan ben je bij oamkb aan het goede adres!

Ons team

mkdf-team-image

Martin Teunisse

Eigenaar
mkdf-team-image

George van der Spek

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Ramon van Winkel

Administrateur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek

Vincent van Goghstraat 4

2215 AR Voorhout

 

T. 06 – 1114 0332

E. martin.teunisse@oamkb.nl

    Contact