Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Leiden – Duin- en Bollenstreek

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede

T. 085 – 30 30 794
E. info@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Altijd beschikbaar voor contact

Ons oamkb-kantoor in Leiden en de Duin- en Bollenstreek biedt uitgebreide diensten op het gebied van boekhouding, belastingen en financiële planning. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het opzetten en bijhouden van je administratie, het indienen van belastingaangiften en het optimaliseren van je financiële situatie. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde onderneming hebt, ons team in Leiden en de Duin- en Bollenstreek staat voor je klaar om je te ondersteunen en adviseren bij al je financiële zaken.

 

Hoeveel contactmomenten zijn er?

Onze oamkb-adviseurs bespreken jouw onderneming en cijfers ten minste één keer per kwartaal. Indien gewenst kun je ook contactmomenten aanvragen op maandbasis of zelfs vaker als dat nodig is. Zo kun je op regelmatige basis bijsturen en optimaliseren, en sta je er nooit alleen voor. Onze adviseurs zijn er om je te ondersteunen bij het maken van de beste financiële beslissingen voor jouw onderneming.

 

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Omdat de oamkb-adviseurs in Leiden – Duin- en Bollenstreek jouw administratie 24/7 bijhouden, kan het voorkomen dat we tussentijds vragen stellen over je administratie. Zo staat het antwoord nog vers in je geheugen en kost het jou en ons de minste tijd. De bespreking per kwartaal hangt af van de complexiteit van jouw bedrijf. Het kan zijn dat we constateren dat jouw administratie vlekkeloos verloopt en dat je zelf weinig vragen hebt over je bedrijf. In dat geval ontvang je van ons een e-mail waarin we aangeven dat er geen bijzonderheden zijn om te bespreken. Onze adviseurs in Leiden – Duin- en Bollenstreek zijn er om jou te ondersteunen en adviseren bij al jouw financiële zaken, dus schroom niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

 

Bedrijfsadvies Leiden – Duin- en Bollenstreek om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

In Leiden – Duin- en Bollenstreek spelen er vaak meer zaken binnen jouw bedrijf dan alleen de boekhouding. Zo kun je bijvoorbeeld vragen hebben over je personeelsbeleid, fiscale zaken, uitleg van de cijfers of toekomstplannen. Hiervoor zijn de ondernemingsgesprekken bedoeld. Onze oamkb-adviseurs kunnen, indien nodig, een specialist aanbevelen die jou kan ondersteunen bij een bepaald onderwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat een specialist jou meer kan opleveren dan wat het kost. Ons team in Leiden – Duin- en Bollenstreek staat voor je klaar om je te adviseren en ondersteunen bij alle facetten van het ondernemen.

 

Een soepele administratie die weinig tijd kost

Er spelen vaak meer zaken binnen jouw bedrijf dan alleen de financiële administratie. Zo kun je bijvoorbeeld vragen hebben over personeelsbeleid, fiscale kwesties, uitleg van financiële cijfers of toekomstplannen. Hiervoor zijn de ondernemingsgesprekken bedoeld. Onze oamkb-adviseurs kunnen, indien nodig, een specialist aanbevelen die jou kan ondersteunen bij een specifiek onderwerp. Wij zijn ervan overtuigd dat een specialist jou meer kan opleveren dan wat het kost. Ons team van experts staat voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij alle aspecten van het ondernemen.