Top

Oamkb Leiden – Leiderdorp –
Alphen aan de Rijn

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Inzichtelijke en geautomatiseerde administratie bij oamkb Leiden – Leiderdorp – Alphen aan de Rijn

Ik ben Ramon van Winkel en samen met mijn team in Leiderdorp help ik ondernemers in het MKB. Ben je als ondernemer veel tijd kwijt aan de boekhouding? Wij zorgen ervoor dat je administratie tot wel 70% geautomatiseerd wordt, zodat er meer tijd overblijft om te sparren over jouw doelen en ambities. We zorgen er zo voor dat je plezier in ondernemen houdt. Bespreek nu jouw uitdaging met oamkb en bel ons!

De termen boekhouder en accountant worden nogal eens door elkaar gehaald, maar bij oamkb weet je zeker dat je te maken hebt met iemand die verstand van zaken heeft en over de nodige kennis bezit. De boekhouding is immers iets dat je in vertrouwde handen wilt geven. Dagelijks help ik, Ramon van Winkel, namens oamkb Leiderdorp ondernemers om hun administratie inzichtelijk te houden en te structureren.

Administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches in heel Nederland

Oamkb is een organisatie die bestaat uit een netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Oamkb is er voor de MKB-ondernemer en helpt met de boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en nog veel meer. Echt goed werken en meedenken, daar staan wij voor. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Het moet bovendien voor iedereen mogelijk zijn om zijn onderneming administratief op orde te krijgen en te houden. Daar helpen wij bij. Ook doen we nog veel meer.

Oamkb Leiderdorp geeft je inzicht in je boekhouding

Middels een online boekhouding is het voor iedere ondernemer mogelijk om inzicht te krijgen in de eigen cijfers. Overzichtelijk en duidelijk. 24/7 toegang tot jouw cijfers en gegevens zonder urenlang moeten zoeken in klappers of losse papieren. De nieuwste techniek maakt het mogelijk dat jouw boekhouding niet langer onder een dikke laag stof komt te staan. Met een professioneel administratiekantoor aan je zij krijg jij de hele boekhouding snel en makkelijk op orde. Yuki maakt het mogelijk om contact te onderhouden met je professionele partner. Dit bespaart weer tijd en geld.

Online bedrijfsadviseur in Leiderdorp voor allerhande vraagstukken

Ook voor alle vragen op het gebied van personeelsadministratie, salarissen, arbeidsrecht, vennootschapsbelasting, btw of andere vragen kan je bij oamkb Leiderdorp terecht. Van Alphen aan den Rijn tot Leiden. Dit kan digitaal, maar ook telefonisch. Door het landelijk netwerk is het mogelijk om terug te vallen op administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Zo vinden wij altijd een antwoord op jouw vraag. Heb je gewoonweg weinig tijd om je zaken te regelen? Desgewenst neemt oamkb je hele boekhouding over. Daar doen wij ook niet moeilijk over. Alles wordt voor jou geregeld, waarbij je regelmatig op de hoogte wordt gehouden over de ins en outs. Zo kan je doen waar jij goed in bent: ondernemen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons team

mkdf-team-image

Ramon van Winkel

Eigenaar
mkdf-team-image

Martin Teunisse

Administrateur
mkdf-team-image

Daniel Spaans

Administrateur
mkdf-team-image

George van der Spek

Administrateur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 202,-
€ 306,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 577,- per maand
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

peggy metz
peggy metz
2019-11-05
Ramon is een zeer attente man die onze zaken zeer serieus neemt. We hebben nog niet veel met hem gewerkt maar zijn tot nu toe zeer tevreden.
Birgit Jaarsma
Birgit Jaarsma
2019-05-13
Superservice!! Altijd vriendelijk en snel en nooit teleurgesteld! Aanrader!
Rob de Graaf
Rob de Graaf
2019-05-13
Ben zeer tevreden over OAMKB Leiden mijn contact is de heer Ramon Winkel Altijd fijne en goede informatie en betrouwbaar is erg klant vriendelijk.
Roland van Leeuwen
Roland van Leeuwen
2019-03-11
Zeer prettige man Ramon van Winkel. Altijd meedenken in oplossingen en laat niet op zich wachten met aangevraagde opdrachten. Ook het tarief is zeer interessant.

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Ramon van Winkel - Oamkb Leiden - Leiderdorp - Alphen aan de Rijn

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Leiden – Leiderdorp – Alphen aan de Rijn

Nievaartpad 45

2353 VX Leiderdorp

KvK:55081932

 

T. 06 – 41 66 17 57

E. ramon.winkel@oamkb.nl

    Contact