Top

Oamkb Venlo

 • Bedrijfscoaching op maat
 • Flexibel stappenplan
 • Binnen 3 maanden terugverdiend
 • Binnen 7 maanden een futureproof bedrijf
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Automatische administratie en sparren met ondernemers bij oamkb Venlo

Ik ben Maarten van de Voort en ik ben bedrijfsadviseur met uitgebreide businesscontrol- en accountingervaring. Samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Venlo. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor blijft er meer tijd over voor jouw echte passie: ondernemen. Neem contact op met oamkb voor meer informatie.

Een controller aanstellen is voor veel MKB bedrijven onhaalbaar. Vaak is de onderneming te klein om een fulltime functionaris aan te stellen. OAMKB heeft daarom een speciale formule voor MKB-bedrijven ontwikkeld; het controller abonnement. Kies je voor een abonnementsvorm, dan komt de controller op afgesproken tijdstippen bij je op bezoek. We bespreken dan uitgebreid de cijfers en alle zaken die op dat moment spelen binnen de organisatie. Daarbij geven we gevraagd en ongevraagd advies. Zo voorkomen we dat je te laat reageert en als gevolg daarvan ongewenste, impopulaire maatregelen moet nemen.

Een financial die de zaken onder controle heeft

Mijn naam is Maarten van de Voort. Ik ben een financial met een ruime ervaring in business control en management accounting, bij zowel multinationals als binnen het MKB. Na het afronden van de opleiding bedrijfseconomie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de accountancy. Daarnaast heb ik een post-hbo controllersopleiding afgerond. Vervolgens heb ik de nodige controlling ervaring opgedaan bij een aantal multinationals.

Meer inzicht door de administratie uit te besteden

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem je deze zorgen graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar van transparantie houden. Daarom werk ik met een vaste prijs, zodat klanten niet opeens tegen hoge kosten aanlopen. Ook houd je altijd inzicht in de bedrijfsgegevens en ontvang je standaard een update. Misschien nog belangrijker: omdat ik zelf ondernemer ben, kan ik proactief meedenken over bedrijfsstrategieën en kosten posities.

 

Als bedrijfscoach bij oamkb Venlo ondersteun ik ondernemers bij:

 • Een analyse maken van de resultaten
 • Cijfers vergelijken met de branche waarin je actief bent
 • Een businessplan opstellen
 • Een investeringsbegroting maken
 • Liquiditeitsprognoses maken
 • Automatiseringsprocessen onderzoeken
 • De efficiency beoordelen
 • In gesprek gaan over de toekomst
 • In gesprek gaan met kredietverstrekkers
 • Het samenstellen van de jaarrekening
 • Het bedrijf gereed maken voor verkoop
 • Meer inzicht door de administratie uit te besteden

Communicatie zonder drempels

Er bestaat een vooroordeel ten opzichte van financieel professionals dat ze afstandelijk en niet betrokken zijn. Helaas wordt deze veronderstelling in praktijk vaak bevestigd. Mijn benadering staat echter haaks op dit imago. Als lid van oamkb, een nationaal netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie inzien, daarnaast ben ik eenvoudig te bereiken via Google Hangout en e-mail. En als iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, dan ben ik ook bereikbaar.

 

Ik ben als adviseur actief in de regio Venlo. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Neem daarom gerust eens contact op voor een kennismaking en een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Maarten van de Voort

Eigenaar
mkdf-team-image

Rene van Helden

Eigenaar oamkb Horst aan de Maas - Melderslo

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

 • Fiets van de Zaak

  Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10% zakelijk wordt gebruikt. Denk hierbij aan ...

 • Creatieve ideeën van ondernemers met moed

  De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het OMT heeft en MKB ondernemers hun omzet zien dalen, va...

 • Elektrische auto van de zaak

  Elektrische auto’s zoals de Tesla, Nissan Leaf en Opel Ampera-e hebben een uitstoot van 0 gram CO2 per kilometer. Om een schoner wagenpark te bevorderen, ...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Maarten van de Voort

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Venlo

Kaldenkerkerweg 28

5913 AE Venlo

KvK:62274929

 

T. 06 – 10 22 88 95

E. maarten.vandevoort@oamkb.nl

  Contact