Top

Accountancy

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy

Wat doen we voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van accountancy:

Een jaarrekening opgesteld door een accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Een jaarrekening opgesteld door een accountant is meestal niet verplicht voor het MKB. Toch geeft de accountantsjaarrekening meer zekerheid.

Accountant versus Boekhouder

Een boekhouder is een administrateur en een accountant is specialist in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen. Een accountant is nodig als er meer complexe zaken in je bedrijf spelen. Je bent dan zeker van de kwaliteit van je cijfers.

Due Diligence

Bij koop en verkoop van een MKB bedrijf kan een accountant nagaan of de informatie juist en volledig is weergegeven. Dit geeft zekerheid bij een aan- en verkoop van een bedrijf.

Andere accountantsverklaringen

Bij o.a. een subsidieverklaring, een prognose verklaring, SGR-verklaring, assurancerapport inleners, NIWO-verklaring, verklaring bewindvoerders en Financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet) ben je verzekerd van kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen.

Voor het MKB

Accountancy puur voor het MKB

Een jaarrekening die door een accountant is opgemaakt geeft je mede-aandeelhouders, de bank en andere stakeholders meer inzicht en zekerheid over de juistheid en volledigheid van de cijfers. Een accountant moet aan kwaliteitseisen en doorlopende studie-eisen voldoen. Bovendien wordt de accountant regelmatig zelf gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor het MKB bedrijf dat bijvoorbeeld deelnemingen heeft, een geconsolideerde jaarrekening nodig heeft of regelmatig een accountantsverklaring nodig heeft, is een accountant een betere keuze.

Wil je zekerheid over de juistheid van de jaarcijfers? Neem dan een accountant. Een accountant staat garant voor kwaliteit. Bovendien bevat je jaarrekening meer informatie dan in de wettelijk verplichte jaarrekening. Combineer een accountantsverklaring die je nodig hebt met de online administratie en dan hoeft de accountantsverklaring niet duur te zijn.

  • Accountants van oamkb zijn gespecialiseerd in het MKB
  • Accountants hebben meer kennis van complexe zaken dan boekhouders
  • Bij aan- en verkoop van je onderneming geeft een due diligence door een accountant je zekerheid over de waardering
  • Accountants van oamkb geven alle (verplichte) accountantsverklaringen voor een betaalbare prijs
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb

Ambachtsweg 13 G87

6541 DA Nijmegen

 

KVK: 88481050

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl