Top

Oamkb Twente – Hengelo

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountantskantoor Twente – Hengelo

Ik ben Mendel Chiu en ik heb jarenlange ervaring als accountant en adviseur voor MKB-bedrijven. Ik merkte dat er behoefte was aan een betrokken accountant voor wie de rol als sparringspartner vanzelfsprekend is. Ik ben een vooruitdenkende accountant, voorstander van automatiseren en kijk samen met jou naar jouw ambities. Ik heb een brede blik op ondernemerschap en zie overal kansen voor jou. Samen met mijn team ondersteun ik je graag vanuit ons administratiekantoor in Hengelo. Meer informatie? Neem contact op met oamkb!

Wanneer je aan het roer staat van een eigen onderneming, krijg je de financiële administratie er automatisch bij. Een lastige, tijdrovende klus maar wel van groot belang. Mijn naam is Mendel Chiu en ik ben accountant en eigenaar bij oamkb Twente – Hengelo. Ik help je graag verder met het opzetten en bijhouden van de financiële verslaglegging van jouw bedrijf.

Accountant met transparante werkwijze

Helaas hebben financieel adviseurs last van een negatief imago. Het vertrouwen vanuit de ondernemers is door bepaalde ergernissen vrij laag te noemen. Ik kan hierin verandering brengen. Mijn werkwijze kenmerkt zich doordat ik als het ware in dienst ben bij jouw onderneming. Dit maakt onze samenwerking toegankelijk, betrouwbaar en transparant.

Administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches in Nederland

Ik ben partner bij oamkb, een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Wanneer je kiest om met mij samen te werken heb je altijd toegang tot je boekhouding, sta ik te allen tijde voor je klaar via de email, Whatsapp of Google Hangout en zelfs in het weekend ben ik voor dringende vragen bereikbaar.

Oamkb Twente – Hengelo voor een sterke bedrijfsstrategie

Als ondernemer besteed je graag je tijd aan hetgeen waar je goed in bent. Het financiële papierwerk wordt daardoor vaak onderschat. Ik kan samen met jou de doelen die je voor ogen hebt verwezenlijken en jouw gehele boekhouding uit handen nemen. Dit allemaal tegen een vaste prijs per maand, geen verrassingen of kosten waar je vooraf niet van op de hoogte was. Ik weet als geen ander hoe fijn dit is, want ik ben zelf ook een ondernemer. Binnen een bedrijf is een sterke bedrijfsstrategie met een gezonde kostenbeheersing van uiterst groot belang.

Online accountant Twente – Hengelo

Ik ben werkzaam als online adviseur in de omgeving Twente – Hengelo, waaronder Hengelo en Enschede. Doordat ik voornamelijk online werkzaam ben is het leggen van contacten en het onderhouden hiervan erg eenvoudig. Via Google Hangout of e-mail heb ik snel en gemakkelijk contact met mijn klanten en staat de lijn weliswaar altijd open. Natuurlijk hoort persoonlijk contact er ook bij. Het is daarom vanzelfsprekend dat ik tijd vrij maak om persoonlijk kennis te maken met jou. Het is mogelijk dit op locatie te doen, maar ook in het kantoor in Utrecht. Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten wat ik als online accountant voor jouw onderneming kan betekenen? Via de contactpagina vind je mijn gegevens en zie ik jouw vraag graag verschijnen!

Ons team

Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met accountantskantoor Hengelo

Mendel Chiu - oamkb Twente

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Twente – Hengelo

Spoorstraat 100

7551 CA Hengelo

KvK:52635651

 

T. 06 – 20 96 48 02

E. mendel.chiu@oamkb.nl

    Contact