Top

Oamkb Twente – Hengelo

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountant Hengelo

Ik ben Mendel Chiu en ik heb jarenlange ervaring als accountant en adviseur voor MKB-bedrijven. Ik merkte dat er behoefte was aan een betrokken accountant Hengelo voor wie de rol als sparringspartner vanzelfsprekend is. Ik ben een vooruitdenkende accountant, voorstander van automatiseren en kijk samen met jou naar jouw ambities. Ik heb een brede blik op ondernemerschap en zie overal kansen voor jou. Samen met mijn team ondersteun ik je graag vanuit ons administratiekantoor in Hengelo. Meer informatie? Neem contact op met oamkb!

Wanneer je aan het roer staat van een eigen onderneming, krijg je de financiële administratie er automatisch bij. Een lastige, tijdrovende klus maar wel van groot belang. Mijn naam is Mendel Chiu en ik accountant en eigenaar bij oamkb Twente – Hengelo. Ik help je graag verder met het opzetten en bijhouden van de financiële verslaglegging van jouw bedrijf.

Accountant Hengelo met een transparante werkwijze

Helaas hebben financieel adviseurs last van een negatief imago. Het vertrouwen vanuit de ondernemers is door bepaalde ergernissen vrij laag te noemen. Ik kan hierin verandering brengen. Mijn werkwijze kenmerkt zich doordat ik als het ware in dienst ben bij jouw onderneming. Dit maakt onze samenwerking toegankelijk, betrouwbaar en transparant.

Administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches in Nederland

Ik ben partner bij oamkb, een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Wanneer je kiest om met mij samen te werken heb je altijd toegang tot je boekhouding, sta ik te allen tijde voor je klaar via de email, Whatsapp of Google Hangout en zelfs in het weekend ben ik voor dringende vragen bereikbaar.

Oamkb Twente – Hengelo voor een sterke bedrijfsstrategie

Als ondernemer besteed je graag je tijd aan hetgeen waar je goed in bent. Het financiële papierwerk wordt daardoor vaak onderschat. Ik kan samen met jou de doelen die je voor ogen hebt verwezenlijken en jouw gehele boekhouding uit handen nemen. Dit allemaal tegen een vaste prijs per maand, geen verrassingen of kosten waar je vooraf niet van op de hoogte was. Ik weet als geen ander hoe fijn dit is, want ik ben zelf ook een ondernemer. Binnen een bedrijf is een sterke bedrijfsstrategie met een gezonde kostenbeheersing van uiterst groot belang.

Online accountant Twente – Hengelo

Ik ben werkzaam in online administratie en bedrijfsadvies in de omgeving Twente – Hengelo, waaronder Hengelo en Enschede. Doordat ik voornamelijk online werkzaam ben is het leggen van contacten en het onderhouden hiervan erg eenvoudig. Via Google Hangout of e-mail heb ik snel en gemakkelijk contact met mijn klanten en staat de lijn weliswaar altijd open. Natuurlijk hoort persoonlijk contact er ook bij. Het is daarom vanzelfsprekend dat ik tijd vrij maak om persoonlijk kennis te maken met jou. Het is mogelijk dit op locatie te doen, maar ook in het kantoor in Hengelo. Ben je geïnteresseerd en wil je graag weten wat ik als online accountant voor jouw onderneming kan betekenen? Via de contactpagina vind je mijn gegevens en zie ik jouw vraag graag verschijnen!

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring € 545,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen € 1150,- de kosten variëren van €1.150,- tot circa €6.600,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Ellen De Keukenbaas
Ellen De Keukenbaas
2020-08-27
Zeer tevreden !
Anke Markslag - van Ritbergen
Anke Markslag - van Ritbergen
2018-09-13
Erg goede ervaringen met Mendel. Ze hebben een prettig systeem voor de boekhouding en denken echt met de klant mee. Kan OAMKB bij iedereen aanbevelen!
Bastiaan Andringa
Bastiaan Andringa
2018-09-12
Perfecte en nette afhandeling van zaken waarbij gekeken wordt naar iedere individuele situatie. Zeer tevreden!
Ramon van Winkel
Ramon van Winkel
2014-09-19
Prima presentatie als online accountant, kan hem iedere ondernemer in Twente aanbevelen !
Ad Slijters
Ad Slijters
2014-09-19
Een goede accountant. die stipt zijn afspraken nakomt. Ad Slijters
Pascale Petiet
Pascale Petiet
2014-08-08
Mendel ken ik als een heel integere sympathieke man. Hij gaat zorgvuldig met mensen om en het is fijn communiceren. Bovendien heeft hij als accountant veel verstand van zaken.

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met accountantskantoor Hengelo

Mendel Chiu - oamkb Twente

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Twente – Hengelo

Spoorstraat 100

7551 CA Hengelo

KvK:52635651

 

T. 06 – 20 96 48 02

E. mendel.chiu@oamkb.nl

    Contact