Top

Oamkb ‘s-Hertogenbosch

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie- en accountantskantooroamkb ‘s-Hertogenbosch

Ik ben Albert Last en samen met Marc Maas verzorg ik de cijfers van MKB-ondernemers. Ons oamkb-accountantskantoor in ‘s-Hertogenbosch zorgt ervoor dat jouw administratie inzichtelijk en overzichtelijk wordt. Zo wordt je administratie geen last meer, maar een bron van informatie om op te sturen. We helpen je graag verder, dus neem direct contact op!

Als bedrijfsadviseur en accountant helpen wij, Drs. Albert Last en Marc Maas AA ondernemers aan meer ondernemerstijd en bedrijfskundige kennis. Wij vormen samen een complementair team op masterniveau met veel fiscale kennis. Daarom zijn we voor ervaren ondernemers als jij een bedrijfskundige keypartner, hetgeen jou in staat stelt nog beter te presteren met jouw bedrijf.

Meer ondernemerstijd

Veel ondernemers worden zo opgeslokt door de dagelijkse hectiek dat ze niet toekomen aan het constructief uitvoeren van hun plannen en ambities. Hierdoor halen ze niet het volle potentieel uit hun bedrijf en zichzelf. Dit vinden wij ongelooflijk zonde en onnodig. Daarom zijn de eerste stappen die we zetten: het automatiseren van de administratie, het opstellen van een planning en prognose, en het plaatsen van piketpaaltjes. Hierdoor komt er direct ondernemerstijd vrij.

Klankborden

Deze vrijgekomen ondernemerstijd gebruiken we vervolgens om te klankborden op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De aangesloten ondernemers bij oamkb ‘s-Hertogenbosch ervaren dit als een verhoging van hun ondernemersniveau.

24/7 controle op je financiële situatie

Door de administratie te automatiseren online, heb je als ondernemer 24/7 up-to- date cijfers die je overal, ook vanaf je tablet of telefoon kunt inzien. Dit geeft de mogelijkheid op tijd bij te sturen indien nodig. Uiteraard krijg je van ons uitgelegd hoe je het meest uit dit systeem kunt halen.

Maandelijks vinger aan de pols

Elke maand bespreken we de stand van zaken zodat we kort op de plannen blijven. Tussendoor bellen, mailen, appen is overigens uiteraard inbegrepen. Het is ons erom te doen dat jij het beste uit je bedrijf en jezelf kunt halen.

Ja maar…

Veel gehoorde ‘maren’ zijn: “Ik kan niet zomaar afscheid nemen van mijn huidige accountantskantoor, financieel adviseur en boekhouder?” “Ik ben bang dat ik geen overzicht meer heb als ik mijn papieren administratie kwijt ben.” Er zijn ook ondernemers die het lastig vinden om aan iemand die ze niet kennen de lijken uit de kast te laten zien. Dit begrijpen wij heel goed. We helpen je graag deze ‘maren’ aan te gaan. Het gaat tenslotte om de gezondheid van je bedrijf en van jezelf. Plan een afspraak in en laat je ondernemershart spreken en besluiten.

Ons team

mkdf-team-image

Albert Last

Eigenaar
mkdf-team-image

Marc Maas

AA Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
BV zonder personeel (alleen 1 DGA) € 195,- per maand
BV lopende activiteiten 2-5 medewerkers € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 medewerkers € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 medewerkers € 499,- per maand
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Albert Last

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb ‘s-Hertogenbosch

Europalaan 2

5232 BC ‘s-Hertogenbosch

KvK:66920906
 

T. 06 – 52 32 79 36

E. albert.last@oamkb.nl

    Contact