Top

Oamkb ‘s-Hertogenbosch

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie- en accountantskantoor oamkb ‘s-Hertogenbosch

Ik ben Albert Last en samen met Marc Maas verzorg ik de cijfers van MKB-ondernemers. Ons oamkb-accountantskantoor in ‘s-Hertogenbosch zorgt ervoor dat jouw administratie inzichtelijk en overzichtelijk wordt. Zo wordt je administratie geen last meer, maar een bron van informatie om op te sturen. We helpen je graag verder, dus neem direct contact op!

Als bedrijfsadviseur en accountant helpen wij, Drs. Albert Last en Marc Maas AA ondernemers aan meer ondernemerstijd en bedrijfskundige kennis. Wij vormen samen een complementair team op masterniveau met veel fiscale kennis. Daarom zijn we voor ervaren ondernemers als jij een bedrijfskundige keypartner, hetgeen jou in staat stelt nog beter te presteren met jouw bedrijf.

Meer ondernemerstijd

Veel ondernemers worden zo opgeslokt door de dagelijkse hectiek dat ze niet toekomen aan het constructief uitvoeren van hun plannen en ambities. Hierdoor halen ze niet het volle potentieel uit hun bedrijf en zichzelf. Dit vinden wij ongelooflijk zonde en onnodig. Daarom zijn de eerste stappen die we zetten: het automatiseren van de administratie met hulp van ons administratiekantoor Den Bosch, het opstellen van een planning en prognose, en het plaatsen van piketpaaltjes. Hierdoor komt er direct ondernemerstijd vrij.

Klankborden

Deze vrijgekomen ondernemerstijd gebruiken we vervolgens om te klankborden op strategisch, tactisch en operationeel niveau met behulp van ons administratiekantoor Den Bosch. De aangesloten ondernemers bij oamkb ‘s-Hertogenbosch ervaren dit als een verhoging van hun ondernemersniveau.

24/7 controle op je financiële situatie

Door de administratie te automatiseren online, heb je als ondernemer 24/7 up-to- date cijfers die je overal, ook vanaf je tablet of telefoon kunt inzien. Dit geeft de mogelijkheid op tijd bij te sturen indien nodig. Uiteraard krijg je van ons uitgelegd hoe je het meest uit dit systeem kunt halen.

Maandelijks vinger aan de pols

Elke maand bespreken we met behulp van ons administratiekantoor Den Bosch de stand van zaken zodat we kort op de plannen blijven. Tussendoor bellen, mailen, appen is overigens uiteraard inbegrepen. Het is ons erom te doen dat jij het beste uit je bedrijf en jezelf kunt halen.

Ja maar…

Veel gehoorde ‘maren’ zijn: “Ik kan niet zomaar afscheid nemen van mijn huidige accountantskantoor, financieel adviseur en boekhouder?” “Ik ben bang dat ik geen overzicht meer heb als ik mijn papieren administratie kwijt ben.” Er zijn ook ondernemers die het lastig vinden om aan iemand die ze niet kennen de lijken uit de kast te laten zien. Dit begrijpen wij heel goed. We helpen je graag deze ‘maren’ aan te gaan. Het gaat tenslotte om de gezondheid van je bedrijf en van jezelf. Plan een afspraak in en laat je ondernemershart spreken en besluiten.

Ons team

mkdf-team-image

Albert Last

Eigenaar
mkdf-team-image

Marc Maas

AA Accountant
mkdf-team-image

Déwa Janssen

Assistent accountant
mkdf-team-image

Daphne Broere

Administratief - Juridisch medewerkster

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring v.a. € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen v.a. € 1224,-, de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Het Andere Wonen De Compagnie
Het Andere Wonen De Compagnie
2020-01-20
Zeer accuraat en meedenkend. Bedankt voor de goede service.
Albert Last
Albert Last
2018-06-01

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met administratiekantoor Den Bosch

Albert Last & Marc Maas - oamkb 's-Hertogenbosch

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Den Bosch

Bruistensingel 210
5232 AD ‘s-Hertogenbosch
KvK:66920906

T.
073 – 22 00 4 70
E. den.bosch@oamkb.nl

    Contact