Top

Administratie Rotterdam – Capelle aan den IJssel

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Administratie Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Wat doen we voor jouw bedrijf?

We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan! We helpen je op allerlei punten, zoals:

Je bespaart geld en tijd. Bovendien maak je het jezelf ontzettend makkelijk en krijg je altijd en overal inzicht in je cijfers. Dat betekent 24/7 toegang, op elk apparaat, waar dan ook ter wereld!

Een automatische boekhouding

We zorgen ervoor dat je administratie zo veel mogelijk geautomatiseerd wordt. Met de meest moderne boekhoudsoftware kan dat al tot 70%! Daarnaast wordt je administratie nauwkeurig nagekeken, en worden je verplichte aangiften verzorgd.

Advies voor de beste boekhoudsoftware op maat

Voor we beginnen, bekijken we samen met jou welke software bij jouw bedrijf past. We hebben kennis van alle softwarepakketten en kunnen je hier dus goed in verderhelpen. Hierbij communiceren we altijd duidelijk en met het hart op de tong. Verder blijven we niet stilstaan en zullen we altijd uit blijven kijken naar betere oplossingen voor je bedrijf, ook als de administratie al ingericht is.

Een vast laag maandbedrag

We vinden het belangrijk dat je altijd weet wat er speelt. Daarom betaal je bij ons slechts een laag maandbedrag, geen uurtje-factuurtje. Je kunt ook altijd tussendoor bellen, mailen en appen. Dit is bij het bedrag inbegrepen.

Speciaal voor MKB-ondernemers

Administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel werkt voor MKB’ers

Wij zorgen ervoor dat je boekhoudsoftware juist wordt ingericht voor jouw bedrijf en de branche waarin je actief bent. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring en kunnen dit goed voor je in elkaar zetten, voor een laag tarief. Zo blijft je administratie voor jou ook makkelijk en bespaart het je tijd!

De administratie hoeft niet moeilijk te zijn. Laat ons team het je makkelijk maken en bespaar tijd, die je kunt gebruiken om in je bedrijf te werken. Het maandabonnement heb je al voor een laag vast maandbedrag. Daarmee heb je inzicht in je bedrijf op al je apparaten, 24/7! Daarnaast staat jouw vaste contactpersoon en de rest van ons hechte team voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te overleggen over je cijfers.

  • Het maandbedrag omvat online administratie, BTW-aangiften, jaarcijfers, aangiften voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
  • Je hebt altijd een overzicht van de voortgang, openstaande bedragen, omzet, kosten en winst
  • Het is gemakkelijk, tijdbesparend en je krijgt ondersteuning van ons kundige, hechte team
  • Het maandbedrag omvat communicatie via e-mail, WhatsApp, telefoon en vier keer per jaar overleg
  • Verbeter je ondernemerschap nog meer door beslissingen te maken op basis van actuele cijfers en het uitwisselen van ideeën met je administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Peter Michels - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Rianne van den Berg - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Martijn Wensveen - oamkb Capelle aan den IJssel

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

 

 

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Essebaan 15c
2908 LJ Capelle aan den IJssel

KvK: 24379411

 

T. 010 – 30 74 89 9

E. rotterdam.capelle@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!