Top

Accountant Rotterdam – Capelle aan den IJssel

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountant Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Wat doet accountant Rotterdam – Capelle aan den IJssel voor je?

Profiteer van alle voordelen van accountancy bij oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Accountantsjaarrekening opgesteld door accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Het indienen van een jaarrekening is niet verplicht voor kleine en middelgrote bedrijven, maar een accountant kan een duidelijk financieel overzicht bieden. Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel werkt samen met accountants om betaalbare accountancy te bieden.

Verschil Accountant en boekhouder

Een boekhouder beheert de dagelijkse financiën, terwijl een accountant complexere zaken en jaarrekeningen behandelt. Beiden waarborgen de kwaliteit van cijfers.

Due Diligence

Een deskundige accountant waarborgt nauwkeurigheid en volledigheid van informatie bij de aan- en verkoop van MKB-bedrijven, wat zekerheid biedt in transacties.

Overige accountantsverklaringen

Kies voor betrouwbare, betaalbare accountantsverklaringen bij subsidieaanvragen, prognoses, SGR, inleners, NIWO, bewindvoering en financiële verantwoording (WMO en Jeugdwet). De kwaliteit van onze partner accountants is hierin gegarandeerd.

Voor MKB ondernemers

Accountant Rotterdam – Cappele aan den IJssel speciaal voor het MKB

Een accountant biedt heldere financiële inzichten en vertrouwen aan stakeholders. Een gekwalificeerde accountant levert betrouwbare cijfers via jaarrekeningen. Ze voldoen aan strenge eisen, worden gecontroleerd en zijn essentieel voor MKB-bedrijven met complexe financiële behoeften. Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel is onderdeel van oamkb waar vele professionele accountants werken. Mocht je één van deze accountants nodig hebben, dan kun je deze via ons inschakelen.

Kies voor zekerheid en nauwkeurigheid met een accountant voor je jaarcijfers. De accountant waarborgt kwaliteit en onthult extra inzichten in je jaarrekening. Bespaar kosten door de accountantsverklaring te combineren met online administratie. Betrouwbaarheid hoeft niet duur te zijn.

  • Accountants beschikken over uitgebreidere expertise in complexe aangelegenheden dan boekhouders, waardoor ze een waardevolle partner zijn voor jouw financiële vraagstukken
  • Bij oamkb ontvang je betaalbare accountantsverklaringen, inclusief alle verplichte rapportages, van onze deskundige accountants. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn
  • Bij bedrijfsovernames biedt een accountantsonderzoek (due diligence) zekerheid over de waardebepaling van je onderneming, cruciaal voor aan- en verkoop
  • De accountants van oamkb zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf (MKB)
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Peter Michels - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Rianne van den Berg - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Martijn Wensveen - oamkb Capelle aan den IJssel

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

 

 

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Essebaan 15c
2908 LJ Capelle aan den IJssel

KvK: 24379411

 

T. 010 – 30 74 89 9

E. rotterdam.capelle@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!