Top

Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel bestaat uit professionals met diverse expertisegebieden, zoals fiscaal advies, financiële administratie en coaching voor startende ondernemers. Iedereen heeft unieke sterke punten, van sociaal en oplossingsgericht werken tot aan plannen en organiseren. Het team geniet van een ontspannen werksfeer, persoonlijk contact met klanten en uitdagend, afwisselend werk. Met jarenlange ervaring zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten.

Als ondernemer wil je het liefst gewoon bezig zijn met je onderneming. De administratie kan dat nog wel eens moeilijk maken. Als dat bij jou het geval is, ben je bij administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel aan het juiste adres! Wij nemen jou dit werk uit handen en automatiseren je administratie met up-to-date software. Bovendien kunnen wij je ook goed belastingadvies geven, en zijn we lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen (NOAB). Wij werken volgends de NOAB richtlijnen, zo ben je verzekerd van de beste dienstverlening en het juiste advies voor jou!

De beste service met een persoonlijke aanpak

Wanneer je klant wordt bij administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel, kun je een team verwachten dat hard voor je werkt. Openheid, heldere taal, moderne software, een vast contactpersoon en meer. Dit alles om jouw leven als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Geen verrassingen, recht door zee, en op elk moment inzicht in je cijfers en voortgang. Daar staan wij voor. Verder staan we nooit stil en blijven we niet alleen qua software, maar ook qua kennis up-to-date. Zo kunnen we je het allerbeste verder helpen.

Meer doen dan ondernemen

Bij oamkb administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel kijken we altijd naar wat jouw bedrijf meerwaarde geeft. Een bijdrage die bedrijfseconomisch goed kan zijn, belastingbesparingen, of andere constateringen waar winst te behalen valt. Op gebied van administratie Rotterdam – Capelle aan den IJssel, bedrijfsadvies, accountancy, belastingadvies en bedrijfscoaching kijken we verder naar de toekomst, welke kansen jij kunt pakken. Dit bespreken we met je, zodat jij hier altijd van op de hoogte bent en je kunt aangeven wat voor jou belangrijk is. Zo tillen we je bedrijf samen naar een hoger niveau!

Wat onze klanten zeggen

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Peter Michels - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Rianne van den Berg - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Martijn Wensveen - oamkb Capelle aan den IJssel

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Essebaan 15c
2908 LJ Capelle aan den IJssel

KvK: 24379411

 

T. 010 – 30 74 89 9

E. rotterdam.capelle@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!