Top

Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel bestaat uit professionals met diverse expertisegebieden, zoals fiscaal advies, financiële administratie en coaching voor startende ondernemers. Iedereen heeft unieke sterke punten, van sociaal en oplossingsgericht werken tot aan plannen en organiseren. Het team geniet van een ontspannen werksfeer, persoonlijk contact met klanten en uitdagend, afwisselend werk. Met jarenlange ervaring zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten.

Als ondernemer wil je het liefst gewoon bezig zijn met je onderneming. De administratie kan dat nog wel eens moeilijk maken. Als dat bij jou het geval is, ben je bij administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel aan het juiste adres! Wij nemen jou dit werk uit handen en automatiseren je administratie met up-to-date software. Bovendien kunnen wij je ook goed belastingadvies geven, en zijn we lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingsdeskundigen (NOAB). Wij werken volgends de NOAB richtlijnen, zo ben je verzekerd van de beste dienstverlening en het juiste advies voor jou!

De beste service met een persoonlijke aanpak

Wanneer je klant wordt bij administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel, kun je een team verwachten dat hard voor je werkt. Openheid, heldere taal, moderne software, een vast contactpersoon en meer. Dit alles om jouw leven als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Geen verrassingen, recht door zee, en op elk moment inzicht in je cijfers en voortgang. Daar staan wij voor. Verder staan we nooit stil en blijven we niet alleen qua software, maar ook qua kennis up-to-date. Zo kunnen we je het allerbeste verder helpen.

Meer doen dan ondernemen

Bij oamkb administratiekantoor Rotterdam – Capelle aan den IJssel kijken we altijd naar wat jouw bedrijf meerwaarde geeft. Een bijdrage die bedrijfseconomisch goed kan zijn, belastingbesparingen, of andere constateringen waar winst te behalen valt. Op gebied van administratie Rotterdam – Capelle aan den IJssel, bedrijfsadvies, accountancy, belastingadvies en bedrijfscoaching kijken we verder naar de toekomst, welke kansen jij kunt pakken. Dit bespreken we met je, zodat jij hier altijd van op de hoogte bent en je kunt aangeven wat voor jou belangrijk is. Zo tillen we je bedrijf samen naar een hoger niveau!

Wat onze klanten zeggen

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 202,-
€ 306,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 577,- per maand
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Peter Michels - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Rianne van den Berg - oamkb Rotterdam - Capelle aan den IJssel Martijn Wensveen - oamkb Capelle aan den IJssel

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam – Capelle aan den IJssel

Essebaan 15c
2908 LJ Capelle aan den IJssel

KvK: 24379411

 

T. 010 – 30 74 89 9

E. rotterdam.capelle@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!