Top

Accountantskantoor Heerlen

  • 120 ervaren accountants en bedrijfsadviseurs
  • Volledige geautomatiseerde administratie
  • 24/7 direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountantskantoor Heerlen oamkb Parkstad voor het MKB

Ik ben Maurice Voragen. Samen met mijn team ondersteun ik MKB-ondernemers met hun administratie vanuit Parkstad in mijn accountantskantoor Heerlen. Laat mij je administratie regelen dan kun jij vrij ondernemen! Je hebt 24/7 inzicht in je administratie en je bedrijf om naar je cijfers te kijken. Hierdoor verandert je boekhouding van saai klusje naar een bron van informatie over je onderneming. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met accountantskantoor Heerlen voor meer informatie en we helpen je graag verder!

Mijn naam is Maurice Voragen, ik ben de accountant in Heerlen van oamkb Parkstad. Mijn karakter is het beste te omschrijven als vriendelijk, sociaal en standvastig. Mijn klanten zijn zeer divers: zowel bouwbedrijven, advocaten en retail bedrijven passen in mijn klantenbestand. Elke onderneming is uniek en dat maakt het voor mij leuk en uitdagend. Ik ben naast het inrichten en bijhouden van de administratie gespecialiseerd in bedrijfsadvies en financieringen. Je kunt bij mij terecht voor allerlei fiscaliteiten waaronder jaaropgaven opstellen en indienen, auditing, subsidieverklaringen, maar ook risicomanagement en interne beheersingsvraagstukken.

Voor iedere vraag een antwoord

Ondernemers zitten vaak vol met ideeën, maar ook met vragen. Soms zijn deze eenvoudig te beantwoorden, soms is er wat meer onderzoek of externe expertise voor nodig om de juiste antwoorden boven tafel te krijgen. Denk aan de inzet van personeel; wanneer en hoe ga je werknemers inhuren? Hoe zie je de uitbreiding van het bedrijf voor je? Wil je zelfstandig groeien of ga je een partnership aan binnen een nieuwe BV? Investeren in nieuwbouw biedt veel nieuwe mogelijkheden, maar het brengt ook nieuwe verplichtingen met zich mee. Als MKB accountant in Heerlen onder de naam oamkb Parkstad speel ik graag in op de specifieke vragen die ondernemers aan me stellen. Ik luister naar de behoeften van de klant en breng gericht bedrijfsadvies uit.

24/7 inzicht in je administratie en bedrijfsadvies

Door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Door alle informatie digitaal beschikbaar te stellen zijn de relevante gegevens op ieder moment voorhanden bij het bepalen van de meest voordelige aanpak. Bereikbaarheid is ook een belangrijk element om een goede communicatie tot stand te brengen én te houden. Omdat de administratie altijd up-to-date is, kunnen we handelen vanuit de actualiteit en lopen we niet achter de feiten aan. Wees voorbereid op een accountant in Heerlen en Parkstad die proactief meedenkt en je advies geeft, dat hoort gewoon bij een moderne samenwerking die rendement oplevert. En als je tegen een situatie aanloopt waar we niet direct een antwoord op hebben, dan doe ik een beroep op mijn collega’s binnen het uitgebreide oamkb netwerk. Met bedrijfsadviseurs binnen alle financiële disciplines komen we altijd tot een passende oplossing. Dat is het voordeel van werken binnen het landelijk collectief van administratiekantoren.

Ondernemen op basis van vertrouwen

Ondernemers moeten de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn en zich bezighouden met de zaken die ze leuk vinden. In de meeste gevallen zullen de boekhouding en de administratie daar geen onderdeel van uitmaken. Ik zal je deze zorgen graag uit handen nemen. Omdat ik zelf een ondernemer ben begrijp ik heel goed dat ondernemers niet houden van verrassingen, maar zoeken naar transparante oplossingen. Zo werk ik als accountant in Heerlen en Parkstad op basis van vaste tarieven, dan word je als klant niet opeens geconfronteerd met hoge kosten. Op ieder moment online toegang in je administratie biedt zekerheid. Ik zal je ook standaard een persoonlijke update sturen zodat je eenvoudig de vinger op de pols kunt houden. De voornaamste factor is het feit dat ik zelf ondernemer ben. Dit stelt me in staat om proactief mee te denken over de bedrijfsstrategie en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met accountantskantoor Heerlen.

Ons team

mkdf-team-image

Maurice Voragen

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen € 1224,- de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

Accountantskantoor Heerlen oamkb Parkstad

Benzeraderweg 1

6411 EC Heerlen

 

T. 06 – 8297 4001

E. maurice.voragen@oamkb.nl

 

    Contact