Top

Oamkb Parkstad

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountantskantoor oamkb Parkstad staat voor je klaar

Ik ben Maurice Voragen. Samen met mijn team ondersteun ik MKB-ondernemers met hun administratie vanuit Parkstad. Laat mij je administratie regelen dan laat ik jou weer ondernemen! Ik automatiseer je boekhouding, waardoor we samen meer tijd hebben om naar je cijfers te kijken. Hierdoor verandert je boekhouding van saai klusje naar een bron van informatie over je onderneming. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met oamkb voor meer informatie en we helpen je graag verder!

Mijn naam is Maurice Voragen, ik ben de accountant van oamkb Parkstad. Mijn karakter is het beste te omschrijven als vriendelijk, sociaal en standvastig. Mijn klanten zijn zeer divers; zowel bouwbedrijven, advocaten en retail bedrijven passen in mijn klantenbestand. Elke onderneming is uniek en dat maakt het voor mij leuk en uitdagend. Ik ben naast het inrichten en bijhouden van de administratie gespecialiseerd in bedrijfsadvies en financieringen. Je kunt bij mij terecht voor allerlei fiscaliteiten waaronder jaaropgaven opstellen en indienen, auditing, subsidieverklaringen, maar ook risicomanagement en interne beheersingsvraagstukken.

Voor iedere vraag een antwoord

Ondernemers zitten vaak vol met ideeën, maar ook met vragen. Soms zijn deze eenvoudig te beantwoorden, soms is er wat meer onderzoek of externe expertise voor nodig om de juiste antwoorden boven tafel te krijgen. Denk aan de inzet van personeel; wanneer en hoe ga je werknemers inhuren? Hoe zie je de uitbreiding van het bedrijf voor je? Wil je zelfstandig groeien of ga je een partnership aan binnen een nieuwe BV? Investeren in nieuwbouw biedt veel nieuwe mogelijkheden, maar het brengt ook nieuwe verplichtingen met zich mee. Als MKB accountant in Parkstad speel ik graag in op de specifieke vragen die ondernemers aan me stellen. Ik luister naar de behoeften van de klant en breng gericht advies uit.

Meer mensen, meer inzicht

Door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Door alle informatie digitaal beschikbaar te stellen zijn de relevante gegevens op ieder moment voorhanden bij het bepalen van de meest voordelige aanpak. Bereikbaarheid is ook een belangrijk element om een goede communicatie tot stand te brengen én te houden. Omdat de administratie altijd up-to-date is, kunnen we handelen vanuit de actualiteit en lopen we niet achter de feiten aan. Wees voorbereid op een accountant in Parkstad die proactief meedenkt en je advies geeft, dat hoort gewoon bij een moderne samenwerking die rendement oplevert. En als je tegen een situatie aanloopt waar we niet direct een antwoord op hebben, dan doe ik een beroep op mijn collega’s binnen het uitgebreide oamkb netwerk. Met adviseurs binnen alle financiële disciplines komen we altijd tot een passende oplossing. Dat is het voordeel van werken binnen het landelijk collectief van administratiekantoren.

Ondernemen op basis van vertrouwen

Ondernemers moeten de ruimte krijgen om te doen waar ze goed in zijn en zich bezighouden met de zaken die ze leuk vinden. In de meeste gevallen zullen de boekhouding en de administratie daar geen onderdeel van uitmaken. Ik zal je deze zorgen graag uit handen nemen. Omdat ik zelf een ondernemer ben begrijp ik heel goed dat ondernemers niet houden van verrassingen, maar zoeken naar transparante oplossingen. Zo werk ik als accountant in Parkstad op basis van vaste tarieven, dan word je als klant niet opeens geconfronteerd met hoge kosten. Op ieder moment online toegang in je administratie biedt zekerheid. Ik zal je ook standaard een persoonlijke update sturen zodat je eenvoudig de vinger op de pols kunt houden. De voornaamste factor is het feit dat ik zelf ondernemer ben. Dit stelt me in staat om proactief mee te denken over de bedrijfsstrategie en de doelstellingen die je voor ogen hebt. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Maurice Voragen

Eigenaar
mkdf-team-image

Sjef Meessen

Financieel professional

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Campagne online administratie

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

 

Administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Zo kun je nog beter ondernemen.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Parkstad

Bekkerweg 1

6411 EC Heerlen

 

T. 06 – 8297 4001

E. maurice.voragen@oamkb.nl

 

    Contact