Top

Oamkb Nijmegen – Wijchen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Tijdsbesparing met online administratie bij oamkb Nijmegen – Wijchen

Ik ben Ed Struik en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Ik ben een ervaren financieel professional met meer dan 30 jaar ervaring binnen diverse bedrijven, met name in retail- en productieorganisaties. We automatiseren jouw administratie, zodat deze geen last meer is, maar een bron van informatie. Ik kenmerk mezelf als bruggenbouwer en ‘teambuilder’. Neem nu contact op met oamkb en samen bespreken we je financiële uitdagingen!

Ik ben Ed Struik, administrateur bij oamkb Nijmegen – Wijchen. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een financiële administratie is. Regelmatig wordt boekhouding door ondernemers als een tijdrovende klus gezien waardoor ze minder tijd hebben voor het uitvoeren van de core business van hun bedrijf. Terwijl de boekhouding juist een tijdbesparende klus zou moeten zijn. Bij oamkb Nijmegen – Wijchen geven we ondernemers hun tijd terug, zodat ze kunnen doen waar ze goed in zijn; ondernemen!

Bedrijfsadviseur Nijmegen altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik juist laagdrempelig en betrokken zijn. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout. Uiteraard ontmoet ik je ook graag in persoon.

Administratie waar je wat aan hebt

Ik kan helpen je doelen te verwezenlijken door je op het administratieve vlak vrij te houden van onnodige zorgen. Dit allemaal zonder vervelende, onverwachte kosten en dus tegen een vaste prijs per maand. Als er wel extra kosten zijn, dan wordt dit vooraf met je besproken. Je administratieve gegevens zijn natuurlijk altijd toegankelijk en inzichtelijk. Zijn er veranderingen en aanpassingen, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Kopje koffie?

Ik werk als bedrijfsadviseur bij oamkb Nijmegen – Wijchen en houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen in Nijmegen? Dan ben je bij oamkb Nijmegen – Wijchen aan het juiste adres! Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Ed Struik

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Nijmegen – Wijchen

Frans Kellendonkstraat 2

6717 LL Ede

 

T. 06 – 1357 7817

E. ed.struik@oamkb.nl

 

    Contact