Top

Oamkb Bedrijfsadvies Amersfoort

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Honoré onderneemt met je mee

Ik ben Honoré Schreurs en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Amersfoort. Ik help ondernemers met hun administratie en belastingen, waarbij mijn passie ligt in het vergroten van ondernemersplezier en -succes. Het is mijn doelstelling dat jij je doelstellingen behaalt. Op welk vlak dan ook.Ik zorg ervoor dat je financiële administratie en belastingaangifte altijd pico bello op orde zijn. Daarnaast bespreken we iedere maand of kwartaal je administratie en bied ik je toegang tot een flexibele schil van specialisten die je op afroep tot je beschikking hebt. Zullen we eens kennismaken? Bel nu oamkb!

Ik ben Honoré Schreurs en ik help ondernemers hun kernwensen te realiseren. Het geluk en succes van de ondernemer is mijn drijfveer: ik geniet enorm als ik mijn klanten kan helpen zaken voor elkaar te krijgen die ze diep in hun hart al lang wilden realiseren. Waar het mij niet uitmaakt of deze doelstellingen meer winst, een betere werk/privé balans, meer overzicht en rust in hun werk of leukere klanten betreffen. En natuurlijk verzorg ik de administratie en aangiften.

Hoe pak ik dit dan aan?

Om mijn klanten te helpen hun doelen te bereiken help ik hen met de volgende zaken:

 • ik zorg dat de administratie van de ondernemer gewoon soepel ingericht is, waardoor met weinig moeite en tijd van de ondernemer er altijd inzicht is in de financiële status van een ondernemer
 • ik vraag goed door, zodat ik weet wat jij op korte en langere termijn wilt bereiken
 • met deze kennis spar ik met jou welke stappen jij moet maken om je doelen te bereiken en ben bereikbaar voor elk moment als je even wilt sparren. Hierbij put ik uit mijn ruime financiële, commerciële en leidinggevende ervaring
 • ik link jou waar wenselijk met 1 van mijn 120 andere oamkb Tribe members als ik zie dat zij jou beter ergens mee kunnen helpen, of dit nu een fiscalist, een marketeer of een personal coach is

 

Ik gun elke ondernemer dat degene die hun administratie regelt ook meteen een goede sparringspersoon is voor alle bedrijfsmatige stappen die de ondernemer regelt. Ik, samen met de andere oamkb Tribe members, wil dit in ieder geval voor mijn klanten zijn. Voor een vast bedrag per maand, zonder verrassingen!

Ondernemersplezier PLUS de rest

Wat ik, Honoré, jou gun:

 • Plezier in het ondernemen
 • Voldoende energie, tijd en geld voor de rest van je leven

Wat zijn jouw kernwensen?

Ik heb een financiële achtergrond en ben goed in het denken in behoeftes van mensen en markten. Dit zet ik graag in om ondernemers te helpen hun ambities waar te maken; in hun bedrijf en persoonlijk. Ik vind het daarom belangrijk dat er ook aandacht gaat naar vragen als: “Gaat alles nog wel zoals ik dat wil?, Ben ik blij waar ik nu mijn tijd aan spendeer? En hoe kunnen mijn acties of processen hier beter op worden afgestemd?” Dit doe ik onder andere door de kernwensen te bespreken: waar draait het voor jou om? Hier maak ik graag tijd voor.

Financiële administratie

Mijn eerste actie om jou te helpen is het uit handen nemen van de grootste frustratie en er direct waardevolle stuurinformatie voor terug te geven: de financiële administratie en belastingaangiftes. Ik zorg ervoor dat jouw administratie grotendeels geautomatiseerd wordt. Dit scheelt jou(w personeel) en mij veel tijd. Je cijfers heb je dan ook 24/7 inzichtelijk, ook op je telefoon en tablet. Doordat ik aangesloten ben bij oamkb ben jij verzekerd dat altijd de beste hulpmiddelen worden gebruikt en ik op de hoogte ben van alle fiscale en financiële mogelijkheden voor ondernemers. Ook is continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd.

Cijfers als spiegel

Uit de cijfers van jouw onderneming lees ik af welke kansen en aandachtspunten er zijn: Het is een spiegel van jouw activiteiten. Ik deel met jou wat mij opvalt en geef jou informatie en advies op basis waarvan jij je route kunt bepalen. Op financieel, fiscaal, of commercieel vlak. Jouw kernwensen zijn de basis waar we de huidige en geplande status van je bedrijf aan spiegelen. Zo help ik jou sneller je doelen te bereiken.

Gemeenschappelijk doel

Meer plezier in het ondernemen maakt je ook een betere ondernemer, is mijn overtuiging. Dit zie ik dan ook als ons gemeenschappelijk doel. Ik wil met kwalitatief hoogwaardige sparring gesprekken bijdragen aan jouw ondernemersplezier en succes. Dat is mijn persoonlijke ondernemersdoel.

Alles in één

Samenvattend bied ik jou voor een maandelijks vast tarief:

 • Je financiële administratie en belastingen 24/7 op orde en inzichtelijk
 • Waardevolle kwartaal/maand gesprekken waarin we sparren over financiële, commerciële, organisatorische en/of persoonlijke ambities
 • Een flexibele schil op afroep. Als je tijdelijk ondersteuning of een expert nodig hebt, kan ik persoonlijk inspringen, of een bij oamkb aangesloten administrateur, accountant, belastingadviseur, bedrijfsadviseur of bedrijfscoach expert inzetten. Ik weet alles van je bedrijf en kan meteen aan de slag.

 

Onderzoeken of je mij wil als je partner in je onderneming? Ik kijk uit naar je bericht of telefoontje.

Ons team

mkdf-team-image

Honoré Schreurs

Eigenaar
mkdf-team-image

Marco Stam

Administrateur
mkdf-team-image

Arno Strijker

Administrateur
mkdf-team-image

Erik Scholten

Salarisadministratie
mkdf-team-image

Roger Prins

Belastingadviseur
mkdf-team-image

Ton Peters

HR adviseur
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Specialist bedrijfsfinancieringen

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoach

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Rolf
Rolf
2023-04-11
Het is fijn om met Honoré van OA-MKB zaken te doen. De communicatie verloopt soepel en vragen worden altijd snel beantwoord.
Jeffrey van Draanen
Jeffrey van Draanen
2023-03-21
Honoré is een zeer plezierig persoon om samen mee te werken, met verstand van zaken. De samenwerking heeft ons al veel opgeleverd. Mails of telefoontjes worden altijd snel opgepakt. Ook fijn zijn de adviesgesprekken eens in de zoveel tijd, om weer even de balans op te maken.
Frank van Vonderen
Frank van Vonderen
2023-03-18
Je vooral geen zorgen hoeven te maken over je administratie. Weten dat het goed geregeld is en kunnen vertrouwen op je administratiekantoor. Het klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Daarom ben ik ook zo blij met Oamkb bedrijfsadvies in Amersfoort. Al ruim 5 jaar kan ik op hen vertrouwen.
David Tupker
David Tupker
2023-03-17
Ik ben erg blij en zeer tevreden met Honoré. Honoré is een fijne gesprekspartner die in staat is om te spiegelen, prioriteiten te stellen en iemand die actief meedenkt binnen mijn bedrijfsvoering. Hij reageert snel en adequaat op vraagstukken en neemt altijd ruim voldoende de tijd om mij goed te informeren. Honoré heeft een prettig netwerk aan specialisten om zich heen waardoor ik echt geholpen wordt bij ondernemen van mijn bedrijf. David Tupker - Directeur Uniek Staal
Brenda de Jong
Brenda de Jong
2023-03-17
Wij zijn heel tevreden met de dienstverlening van Honoré. Samen met een team van specialisten weet OAMKB altijd met goed en passend advies te komen. Honoré is geduldig en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Honoré onderscheid zich door zijn proactieve houding, daar ontbreekt het vaak aan bij andere boekhouders.
Renee Petiet
Renee Petiet
2018-03-13
Honore is mijn financieel adviseur. Hij bespreekt mijn cijfers, analyseert, adviseert en heeft een begroting met me opgesteld waar we regelmatig op terugkomen. Heel erg fijne financiële begeleiding en ik kan alles aan hem vragen. Dankjewel Honore voor de top service.

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Honoré Schreurs

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfsadvies Amersfoort

Kapelweg 97

3818 BG Amersfoort

 

T. 06 – 50 29 54 53

E. honore.schreurs@oamkb.nl

 

  Contact