Top

Oamkb Almere – Emmeloord

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

MKB Bedrijfsadvies en administratiekantoor in Almere – Emmeloord

Wij zijn Arno Strijker en Harry Nieuwlaar, en wij helpen MKB ondernemers met ons administratiekantoor en bedrijfsadvies in Almere en Emmeloord. Wij zijn er voor jou, de ondernemer. Wij hebben een achtergrond binnen de zorg en het MKB, dus als je op zoek bent naar bedrijfsadvies, of een online administratie wilt inrichten, ben je bij ons aan het juiste adres.

Als ondernemers weten wij goed hoe frustrerend het kan zijn om weinig tijd te hebben voor het ondernemen. Dat kan komen doordat je bezig bent met taken die je misschien een stuk minder leuk vindt, zoals de boekhouding. Gelukkig heb je daar bij ons geen omkijken meer naar. Wij richten namelijk op de oamkb manier een online administratie in Emmeloord voor je in. Dat betekent dat je alle gegevens op een overzichtelijke manier voor ogen hebt, en dat je deze altijd en overal kunt inzien. We kunnen je ook nog eens de salarisadministratie uit handen nemen. Zo kun jij je weer focussen op het ondernemen, dat wat je het liefst doet!

Wij bieden bedrijfsadvies in Almere voor wat jij nodig hebt

En als je de online administratie rond hebt, dan wil je natuurlijk verder kijken. Iets doen met je financiële gegevens, maar ook kansen binnen je bedrijf en de markt pakken. Daar helpen we je ook wat graag bij. We bieden bedrijfsadvies in Almere op maat voor jouw onderneming. Dat betekent dat wij samen met jou om de tafel zitten als sparringpartner, en met jou de verbeterpunten die liggen oppakken. Je werkt zo aan je bedrijf, en bovendien sta je er niet alleen voor. Daarnaast helpen we je ook met zaken op het gebied van HR!

 

Omdat we bij oamkb zijn aangesloten, profiteer je bovendien nog van de kennis van meer dan 90 andere bedrijfsadviseurs, bedrijfscoaches, accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Hebben wij op een van je vragen niet direct een antwoord? Dan kun je zeker zijn dat ons netwerk van collega’s dat wel heeft.

Online werkwijze, maar toch lokaal

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt zijn wij voor een groot deel online werkzaam. We hebben kennis van allerlei tools en software. Zo maken wij gebruik van bijvoorbeeld Exact, Unit4, Proactive, Office, Yuki, Dizzydata, Nextens, Visionplanner en meer. Net zoals jij al je gegevens 24/7 overal kunt inzien, kunnen wij ook altijd en op elke locatie voor jou aan de slag. Maar alleen online werken zou natuurlijk erg onpersoonlijk zijn. Daarom spreken wij je ook graag op een locatie die jou schikt, bijvoorbeeld op jouw kantoor. Je kunt ons ook altijd appen, mailen, bellen of videobellen. Wij passen ons aan naar jouw wensen.

 

Heb je interesse gekregen? Neem dan direct contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Arno Strijker

Eigenaar
mkdf-team-image

Harry Nieuwlaar

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Linden

Adviseur gezondheidszorg
mkdf-team-image

Aviemore

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant
mkdf-team-image

Onno Clous

Belastingadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Almere – Emmeloord

De Deel 21-04

8302 EK Emmeloord

 

T. 06 15 13 05 42 (Arno Strijker)
T. 06 21 31 25 11 (Harry Nieuwlaar)

E. arno.strijker@oamkb.nl
E. harry.nieuwlaar@oamkb.nl

 

    Contact