Top

Oamkb De Jong & Middelburg

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb De Jong & Middelburg

Wij zijn Marco de Jong en Machiel Middelburg, oprichters en eigenaren van oamkb De Jong & Middelburg. Door jarenlange ervaring in de accountancy, financiële dienstverlening en bij toeleveringsbedrijven voor de gezondheidszorg, hebben we een brede kennis in huis om naast MKB ondernemers ook medisch professionals van goed advies te kunnen voorzien.

Wil jij ook minder tijd besteden aan de administratie? Aan je onderneming werken is veel leuker! Administratie die altijd bij is helpt je wel om goed inzicht te hebben in je financiële positie om nog betere beslissingen te nemen. Bij ons is je administratie altijd up-to-date. Je krijgt een op maat gesneden online administratie voor je bedrijf. Je voldoet eenvoudig aan alle verplichte belastingaangiften. Omdat je altijd inzicht hebt en we samen de administratie bespreken, spelen we direct in op alle belastingvoordelen en zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt. Wij, oamkb De Jong & Middelburg, zijn een administratiekantoor in Hilversum met bedrijfsadvies waardoor jij meer winst gaat maken.

Groter, beter en toch voor lokale MKB-ondernemers

Wij zijn oamkb De Jong & Middelburg en bij ons zijn MKB-ondernemers aangesloten in o.a. de regio’s Flevoland, ‘t Gooi, Utrecht en omstreken. Door samen te werken binnen het landelijke oamkb netwerk van belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches krijg je altijd antwoord op al je vragen. We zijn een administratie- en bedrijfsadvieskantoor en schakelen specialisten uit de oamkb organisatie in als jij het nodig vindt.

Meer persoonlijk contact door online administraties

Bij oamkb De Jong & Middelburg krijg je een geautomatiseerde online administratie en belastingaangiften inclusief het maandabonnement. Je hoeft niet uren per week bezig te zijn met het aanleveren van de administratie, daarom kun je bij oamkb De Jong & Middelburg documenten heel eenvoudig uploaden of doorsturen via email of mobiele app aan jouw administratie in onze boekhoudsoftware.

De bankrekeningen van je bedrijf koppelen we voor je aan de administratie zodat je die nooit meer hoeft aan te leveren. Dat scheelt jou tijd! We controleren de administratie voor je en vullen die aan zodat je altijd 24/7 inzicht hebt op je telefoon of laptop. Samen sparren we over jouw bedrijf om jou verder te helpen je doelen te bereiken. Je krijgt altijd antwoord in begrijpelijke taal. Waar jij behoefte en wensen hebt in je bedrijf bespreken we regelmatig. Onderling vertrouwen is belangrijk voor een goede relatie met jou en wij als bedrijfsadviseur. Je kunt altijd erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Ons administratie- en bedrijfsadvieskantoor heeft ondernemers als klant binnen het MKB in de meest brede zin, waarbij we ook veel diensten verrichten voor medisch professionals. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies, het inrichten en bijhouden van de administratie, ondersteuning bij financieringen en nog veel meer.

Duidelijkheid in administratie en bedrijfsadvies

Wij geven bij oamkb De Jong & Middelburg regelmatig bedrijfsadvies. We kijken samen met jou vooruit zodat jij voort kunt bouwen en jouw bedrijf nog succesvoller te maken. Jij en wij werken altijd met de actuele online administratie in de hand. We werken als administratie- en bedrijfsadvieskantoor graag samen met ondernemers die openstaan voor verbeteringen binnen de organisatie. Wij zijn jouw bedrijfsadviseur die hetzelfde gevoel voor entrepreneurship deelt, jouw vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is. Daarbij is het niet de bedoeling dat je voor iedere vraag en ieder belmoment weer een nieuwe factuur ontvangt. Daarom werken we met vaste maandabonnementen die betaalbaar zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je later behoefte hebt aan extra dienstverlening overleggen we met jou eerst over de extra kosten, zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Online en offline bereikbaar

Als administratiekantoor en bedrijfsadviseurs zijn we actief vanuit ons kantoor in Hilversum. Hoewel veel communicatie online afgehandeld kan worden, is het natuurlijk ook mogelijk om live af te spreken. Daarbij kunnen we op ons kantoor een afspraak inplannen, maar we vinden het veel leuker om bij onze klanten af te spreken: we komen ook graag bij jou langs. Want hoe goedkoop en snel online administratie en communicatie ook mogen zijn, persoonlijk contact blijft zeer waardevol om effectief te ondernemen. Neem nu contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek bij jou of op ons kantoor in Hilversum.

Oamkb Klantverhaal: Eline Toet van Elffers Career Management

Ons team

Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

 

De Jong & Middelburg

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb De Jong & Middelburg

Laapersveld 75

1213 VB Hilversum

 

T. 06 – 23 36 26 30
T. 06 – 53 52 79 12

E. machiel.middelburg@oamkb.nl
E. marco.dejong@oamkb.nl

    Contact