Top

Oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Welkom bij oamkb Groot Amsterdam – Hilversum, onderdeel van de oamkb Tribe. Wij ondersteunen MKB-ondernemers bij administratieve en financiële vraagstukken.

Bij ons draait het om meer dan cijfers, we luisteren naar jouw verhaal en uitdagingen. Via onze geautomatiseerde systemen heb je 24/7 inzicht in je financiële situatie.

Bij oamkb ben je geen klant, maar een partner. Neem contact op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien!

Wat doet oamkb administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum voor jou?

Bij oamkb administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum nemen we de zorg voor jouw financiële administratie volledig uit handen. Onze ervaren boekhouders en belastingadviseurs zorgen voor een naadloze en geautomatiseerde administratie, waardoor je altijd inzicht hebt in je financiële situatie. Dit betekent dat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor de nauwkeurige verwerking van je gegevens. Wij regelen belastingaangiften, maken prognoses en voeren benchmarkanalyses uit, zodat je optimaal kunt profiteren van belastingvoordelen en jouw bedrijf kunt voorbereiden op de toekomst. Met ons administratiekantoor heb je een betrouwbare partner aan je zijde.

Waarom oamkb Groot Amsterdam – Hilversum de beste keuze is voor jouw administratie

Oamkb Groot Amsterdam – Hilversum is jouw ideale partner voor online administratie. Met ons krijg je niet alleen een vast laag maandbedrag, maar ook de expertise van meer dan 200 ervaren bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Wij begrijpen dat iedere MKB-ondernemer unieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. Ons administratiekantoor zorgt ervoor dat je administratie efficiënt en nauwkeurig wordt beheerd, zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Wat maakt ons anders dan andere administratiekantoren?

Wat ons onderscheidt van andere administratiekantoren is onze focus op innovatie en klantgerichtheid. Bij oamkb administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum werken we met de nieuwste boekhoudprogramma’s en online boekhoudsystemen om jouw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast bieden we uitgebreide bedrijfscoaching en bedrijfsadvies aan, zodat jij kunt groeien met je bedrijf. Onze persoonlijke aanpak en proactieve benadering zorgen ervoor dat je niet alleen een boekhouder hebt, maar een echte partner die met je meedenkt en je helpt om je doelen te bereiken.

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Wil je weten wat oamkb administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten je graag zien hoe wij je kunnen helpen met online administratie, belastingadvies, en bedrijfsadvies. Samen zorgen we ervoor dat jouw boekhouding altijd op orde is en dat je de juiste strategische beslissingen kunt nemen. Laat ons je begeleiden naar meer succes en ontdek de voordelen van een samenwerking met oamkb. Neem vandaag nog contact op voor een kosteloos adviesgesprek.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Machiel Middelburg - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum Marco de Jong - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

Marathon 2
1213 PH Hilversum

KVK: 75078910

 

T. 035 – 62 46 80 4

E. machiel.middelburg@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!