Top

Oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Altijd inzicht in je boekhouding bij administratiekantoor Amsterdam – Hilversum

Wij zijn oamkb Groot Amsterdam – Hilversum. Met ons mooie team van administrateurs helpen wij ondernemers met hun administratie. Bij oamkb hebben we een unieke benadering die ons onderscheidt van anderen: communicatie! Naast het analyseren van cijfers, gaan we in gesprek over jouw bedrijf en wat jou als ondernemer motiveert. We bespreken kansen en bedreigingen die zich voordoen. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in jouw financiële administratie. Bij ons administratiekantoor Amsterdam – Hilversum streven we naar heldere, open, transparante en duidelijke communicatie. Aarzel niet om contact op te nemen: wij staan klaar om je verder te helpen!

Bij oamkb Groot Amsterdam – Hilversum staan we elke dag klaar om ondernemers, ongeacht hun omvang, te ondersteunen bij hun administratie en hen inzicht te bieden in hun financiële gegevens. Hiermee kunnen zij gericht sturen en hun onderneming naar een hoger niveau tillen.

Geautomatiseerde administratie

Of je nu de bonnetjes als vervelend ervaart of juist graag constant inzicht wilt hebben in je financiën, vrijwel elke ondernemer kan de software en dienstverlening zo aanpassen dat het administratieproces volledig aan hun wensen voldoet. We bieden de mogelijkheid om je administratie tot wel 70% te automatiseren, zodat je er geen tijd meer aan hoeft te besteden.

Kantoor met uitgebreide administratieve expertise

Ongeacht hoe innovatief en actueel je ook bent, er zijn momenten waarop je mogelijk niet over voldoende expertise beschikt op het gebied van salarisadministratie, boekhouding of fiscale zaken. In zulke gevallen is het uiteraard prettig om een professionele partner te hebben die je kan voorzien van informatie en advies, en indien nodig, ondersteuning kan bieden.

Administratieve oplossingen beschikbaar voor elke ondernemer online

Bij ons administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum is elke ondernemer welkom, of je nu een schilder, filmproducent, eigenaar van een callcenter of een ICT-bedrijf bent. Dat is juist het interessante aspect van ons vak. We krijgen de kans om een kijkje te nemen in de keukens van diverse bedrijven. De ervaring die we hierdoor opdoen, kunnen we vervolgens toepassen, waardoor er een constant leer- en toepassingsproces ontstaat.

Persoonlijke benadering bij oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

In ons administratiekantoor Amsterdam – Hilversum begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Jouw bedrijf verdient een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om je bedrijf en jouw specifieke behoeften te begrijpen. We willen meer zijn dan alleen je administratiekantoor; we streven ernaar een partner te zijn in jouw succes. Met onze lokale aanwezigheid in de regio Amsterdam – Hilversum, combineren we persoonlijke aandacht met professionele expertise, zodat je altijd het beste advies en de meest effectieve oplossingen krijgt voor jouw onderneming.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 202,-
€ 306,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 577,- per maand
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Machiel Middelburg - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum Marco de Jong - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

Mauritsstraat 1
1211 KE Hilversum

KVK: 75078910

 

T. 035 – 62 46 80 4

E. machiel.middelburg@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!