Top

Oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Altijd inzicht in je boekhouding bij administratiekantoor Amsterdam – Hilversum

Wij zijn oamkb Groot Amsterdam – Hilversum. Met ons mooie team van administrateurs helpen wij ondernemers met hun administratie. Bij oamkb hebben we een unieke benadering die ons onderscheidt van anderen: communicatie! Naast het analyseren van cijfers, gaan we in gesprek over jouw bedrijf en wat jou als ondernemer motiveert. We bespreken kansen en bedreigingen die zich voordoen. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in jouw financiële administratie. Bij ons administratiekantoor Amsterdam – Hilversum streven we naar heldere, open, transparante en duidelijke communicatie. Aarzel niet om contact op te nemen: wij staan klaar om je verder te helpen!

Bij oamkb Groot Amsterdam – Hilversum staan we elke dag klaar om ondernemers, ongeacht hun omvang, te ondersteunen bij hun administratie en hen inzicht te bieden in hun financiële gegevens. Hiermee kunnen zij gericht sturen en hun onderneming naar een hoger niveau tillen.

Geautomatiseerde administratie

Of je nu de bonnetjes als vervelend ervaart of juist graag constant inzicht wilt hebben in je financiën, vrijwel elke ondernemer kan de software en dienstverlening zo aanpassen dat het administratieproces volledig aan hun wensen voldoet. We bieden de mogelijkheid om je administratie tot wel 70% te automatiseren, zodat je er geen tijd meer aan hoeft te besteden.

Kantoor met uitgebreide administratieve expertise

Ongeacht hoe innovatief en actueel je ook bent, er zijn momenten waarop je mogelijk niet over voldoende expertise beschikt op het gebied van salarisadministratie, boekhouding of fiscale zaken. In zulke gevallen is het uiteraard prettig om een professionele partner te hebben die je kan voorzien van informatie en advies, en indien nodig, ondersteuning kan bieden.

Administratieve oplossingen beschikbaar voor elke ondernemer online

Bij ons administratiekantoor Groot Amsterdam – Hilversum is elke ondernemer welkom, of je nu een schilder, filmproducent, eigenaar van een callcenter of een ICT-bedrijf bent. Dat is juist het interessante aspect van ons vak. We krijgen de kans om een kijkje te nemen in de keukens van diverse bedrijven. De ervaring die we hierdoor opdoen, kunnen we vervolgens toepassen, waardoor er een constant leer- en toepassingsproces ontstaat.

Persoonlijke benadering bij oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

In ons administratiekantoor Amsterdam – Hilversum begrijpen we dat elke ondernemer uniek is. Jouw bedrijf verdient een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om je bedrijf en jouw specifieke behoeften te begrijpen. We willen meer zijn dan alleen je administratiekantoor; we streven ernaar een partner te zijn in jouw succes. Met onze lokale aanwezigheid in de regio Amsterdam – Hilversum, combineren we persoonlijke aandacht met professionele expertise, zodat je altijd het beste advies en de meest effectieve oplossingen krijgt voor jouw onderneming.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Machiel Middelburg - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum Marco de Jong - oamkb Groot Amsterdam - Hilversum

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Groot Amsterdam – Hilversum

Mauritsstraat 1
1211 KE Hilversum

KVK: 75078910

 

T. 035 – 62 46 80 4

E. machiel.middelburg@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!