Top

Oamkb Personeel & Administratie

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb Personeel & Administratie

Ik ben Ton Peters, bedrijfskundige bij oamkb. Ik geloof dat elke ondernemer zijn eigen succes bepaalt. Dat begint bij een goed inzicht in je financiën. Ik vertaal financiële en personele vraagstukken naar praktische oplossingen. Ik doe dat door je administratie, je belastingzaken en je personeelszaken te verzorgen, zodat jij je kunt focussen op het ondernemen.

Ik ben Ton Peters, bedrijfskundige. Samen met mijn team ondersteun ik ondernemers in het hele land. Ik ben iemand die door een bedrijfskundige bril kijkt naar ondernemerschap. Iemand die jou informeert over nieuwe mogelijkheden om je administratie makkelijker te maken. Van je financiën en voor je personeel. Inclusief salarisadministratie, alles in de cloud en 24 uur per dag in te zien. OP een manier waarop je ook zonder financiële achtergrond begrijpt wat je ziet. Ben jij iemand die graag controle heeft over de toekomst? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Focus op ondernemen

Mijn klanten zijn graag bezig met ondernemen, niet met administratie of de regeltjes die bij het hebben van personeel horen. Op de hoogte blijven van alle regeltjes kost veel tijd en vergt specifieke kennis. Dat geldt voor zowel de boekhouding als voor personeelsvraagstukken.

 

Natuurlijk kun je alles zelf doen. Online pakketten voor de salarisadministratie en boekhouding beloven immers veel gemak. Toch komen onze nieuwe klanten vaak uit die groep; ondernemers die hebben ervaren dat de tijd en energie die dit vergt niet opweegt tegen de kostenbesparing. En dan hebben we het nog niet over de boetes die sommige fouten opleveren.

 

Laten we wel wezen; ondernemen is veel leuker zonder die administratieve rompslomp. Het kan veel makkelijker, zonder dat het veel tijd kost. Als ondernemer is het steeds opnieuw zoeken naar een passende balans tussen zelf doen en uitbesteden, tussen risico nemen en risico afdekken. Welke afweging je daarin maakt is aan jou. Het is wel belangrijk om te weten welke risico’s er zijn, op administratief en op personeelsvlak. Ik help je graag bij het in kaart brengen van de zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, zodat je een goede afweging kunt maken.

Ondernemen zonder obstakels

Als gedreven en energieke bedrijfsadviseur, weet ik wat bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Ik werk graag samen met ondernemers die vooruit willen en openstaan voor verbeteringen in de organisatie. Het is prettig wanneer je een gesprekspartner tegenover je hebt die hetzelfde ondernemerschap deelt, iemand die zich in jou kan inleven vanuit kennis en ervaring. Daarbij is het niet de bedoeling dat je als ondernemer steeds obstakels tegenkomt zoals ‘uurtje-factuurtje’. Daarom spreken we altijd vooraf een vaste maandprijs af, zodat je weet waar je aan toe bent. Geen onaangename verrassingen dus!

Altijd bereikbaar voor klanten

Als jij je administratie en personeelszaken eenvoudig wilt regelen, op basis van aantrekkelijke en transparante tarieven dan help ik je graag. Kun je daarnaast wel wat hulp gebruiken omdat je wilt groeien? (meer) Personeel wil aannemen? Met vragen over arbeidsvoorwaarden, verzuim, verloop of het rekruteren van nieuwe medewerkers en nog veel meer? Als lid van OAMKB, een landelijk netwerk van ondernemende fiscalisten, accountants en adviseurs kun je mij bellen, dan zitten we snel bij elkaar voor en kennismaking. Je kunt niet alleen bij mij terecht voor de boekhouding tegen een vaste prijs per maand, ook voor alle antwoorden op vragen met betrekking tot personeel en salarisadministratie ben je welkom. Zo lossen we samen deze uitdagingen in je ondernemerschap op. Op afstand, en toch altijd heel dichtbij!

 

Om je te helpen zo weinig mogelijk tijd te besteden aan je administratie zullen we deze digitaliseren. Zo vermijden we dubbel werk en voorkomen we fouten in het proces. We gebruiken alleen de meest innovatieve software en blijven voortdurend verbeteren. Zo blijf je stap voor stap een moderne ondernemer zonder dat je dat tijd en geld kost.

 

Ik ben als bedrijfskundig adviseur actief in heel Nederland. Je kunt me bereiken via de telefoon, WhatsApp, Facetime, Google meets of e-mail. We kunnen ook op jouw kantoor of op het mijne afspreken, persoonlijk contact blijft immers bijzonder waardevol.

Ons team

mkdf-team-image

Ton Peters

Eigenaar
mkdf-team-image

Cor van de Vorst

Accountant
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Salarisadministratie
mkdf-team-image

Roger Prins

Fiscalist

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Personeel, HR en Salarisadministratie

Loonstrook 1-10 medew. €15,-  per medew.

11-25 medew. €12,- per medew.

> 25 medew.€10,-  per medew.

Werving & Selectie €550,- Opstellen vacaturetekst, salarisadvies, advies wervingskanalen, etc.
Personeelshandboek €900,- Opstellen (basis)personeelshand- boek inclusief alle ziekmeldings-, verlofaanvraag-, declaratieprocedures
Risico Inventarisatie & Evaluatie €550,- tot 5 medewerkers

tot 10 medewerkers: €1.000,-

>10 medewerkers of buiten kantoor, prijs op aanvraag

Arbeidsovereenkomsten €105,- eerste model 

€35,- bij herhalingen

Contract wordt op maat bij de branche opgesteld, rekening houdend met eventuele CAO’s en pensioenverplichtingen. Er wordt gestreefd naar de laagste ww-premie categorie met behoud van flexibiliteit.
Combinatiepakket €1.900,- Complete inrichting 

+ Personeelshandboek 

+ Ziekteverzuimprocedure,

+ Risico Inventarisatie & Evaluatie

+ Arbeidsovereenkomsten

HR maandelijks abonnement Vanaf €95,- HR-support en HR- documenten
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Ton Peters

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Personeel & Administratie

Kapellerpoort 1

6041 HZ Roermond

KvK:71081690

 

T. 06 – 22 23 98 38

E. ton.peters@oamkb.nl

    Contact