Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn

Heerbaan 177
6566 EK Millingen aan de Rijn

T. 06 – 5311 7917
E. sjak.siteur@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Altijd beschikbaar voor contact

Er hoeft geen enkele barrière te zijn om contact op te nemen met onze oamkb-adviseurs in de regio Nijmegen – Millingen aan de Rijn. Daarom zijn telefoongesprekken en e-mailverkeer inbegrepen in de maandprijs. Bij complexere onderwerpen communiceren we via telefoon of in een persoonlijk contact en de afspraken worden vervolgens vastgelegd via e-mail. Je kunt bellen, mailen of appen.

Hoeveel contactmomenten zijn er?

De oamkb-adviseurs in de regio Nijmegen – Millingen aan de Rijn bespreken jouw onderneming en je cijfers sowieso 1x per kwartaal. Je kunt ook per maand contactmomenten aanvragen of vaker als het nodig is.

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Omdat de oamkb-adviseurs je administratie 24/7 bijhouden krijg je van ons tussendoor vragen over de administratie. Dan staat het antwoord nog vers in je geheugen en kost het jou en ons de minste tijd. De bespreking per kwartaal is afhankelijk van de complexiteit van je bedrijf. Het kan zijn dat we alleen constateren dat je administratie loopt als een zonnetje en je zelf weinig vragen hebt over je bedrijf. Dan krijg je van ons een mail dat we geen bijzonderheden te hebben overleggen.

Bedrijfsadvies om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Vaak speelt er meer binnen je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld vragen hebben over je personeel, over fiscale zaken, over uitleg van de cijfers of over toekomstplannen. Hier zijn de ondernemingsgesprekken voor bedoeld. Jouw oamkb-adviseur kan, als het nodig is, een specialist over een bepaald onderwerp voor je aandragen. We gaan ervanuit dat een specialist jou meer moet opleveren dan wat het kost.

Een soepele administratie die weinig tijd kost

We streven ernaar om je administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat we meer tijd hebben om naar je onderneming te kijken en de cijfers daarvoor zijn alleen de basis. Het kan ook zijn dat we tijdens de contactmomenten samen kijken hoe we de administratie voor jou en voor ons makkelijker kunnen laten verlopen. Dat bespaart jou geld èn tijd.