Top

Oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Een automatische administratie; minder moeite, meer tijd!

Ik ben Sjak Siteur en ik help graag ondernemers in de regio Nijmegen bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit doe ik onderandere door het automatiseren van de boekhouding, waardoor er meer tijd overblijft om te ondernemen. En kom je er niet uit? We appen, bellen of mailen gelijk, want dat is inclusief in de maandprijs. Gelijk starten met tijd besparen? Neem nu contact op met oamkb en samen bespreken we je uitdagingen!

Mijn naam is Sjak Siteur, de bedrijfsadviseur van oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn. Ik ben onder andere in te schakelen voor het inrichten van een automatische administratie. Dat zorgt bij ondernemers voor een beter en sneller inzicht in hun onderneming, en dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast houden ze hiermee ook meer tijd over om te doen wat ze het liefst doen; ondernemen! De belangrijkste gegevens binnen de administratie zijn namelijk snel inzichtelijk. Zo kan de ondernemer met een gerust hart belangrijke beslissingen maken.

Ondernemers hand in hand

Vaak valt de benodigde tijd voor het doen van de administratie wat hoger uit dan eerst gedacht. Dat is logisch, je bent natuurlijk enthousiast over het ondernemen en wilt daar je focus leggen. Daarbij staat de administratie dan misschien op een laag pitje. Maar daar help ik je graag bij. Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te realiseren. Ik neem je al het administratieve werk uit handen, en geef je beter inzicht in de administratie. Je zult alle gegevens bij de hand hebben, waar en wanneer je wilt. Ook weet je het direct wanneer er aanpassingen plaatsvinden. Net zoals jij ben ik ook een ondernemer. Ik weet dus ook als geen ander dat de juiste financiële bedrijfsstrategie en een gepaste kostenbeheersing van groot belang is.

Oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn: je administratie altijd bij de hand

Oamkb is hét landelijke netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Wij zorgen ervoor dat de samenwerkingen met onze klanten soepel verlopen. Word ook klant bij oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn en krijg 24/7 inzicht in je administratie.

Online werkwijze met een persoonlijke touch

Ik werk als bedrijfsadviseur in Nijmegen – Millingen aan de Rijn en omstreken. Het internet brengt ook mogelijkheden met zich mee wanneer het aankomt op het vormen en onderhouden van contacten. Dit kan met apps als Google Hangouts en WhatsApp, maar natuurlijk ook met e-mail. Toch is persoonlijk contact niet te vervangen. Daarom spreek ik graag af om face-to-face kennis te maken. Dat kan waar het voor jou het best uitkomt. Of dit nu op jouw kantoor is, of ergens anders. Ben je benieuwd naar wat oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn voor jouw onderneming kan doen? Neem dan gerust contact op. Ook kun je mij bellen, e-mailen, of benaderen op Google Hangout. Heb je een belangrijke vraag in het weekend? Ook dat is bij ons geen probleem.

Ons team

mkdf-team-image

Sjak Siteur

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Belastingadviseur
mkdf-team-image

Johan Rinzema

Salaris- & Personeeladministrateur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Sjak Siteur - oamkb Nijmegen - Millingen aan de Rijn

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Nijmegen – Millingen aan de Rijn

Heerbaan 177

6566 EK Millingen aan de Rijn

 

T. 06 – 5311 7917

E. sjak.siteur@oamkb.nl

 

    Contact