Top

Boekhouder Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Online administratiekantoor Rotterdam

Waar kan boekhouder Rotterdam je mee helpen?

Bij oamkb maak je gebruik van alle voordelen van online administratie Rotterdam

Het voordeel van een online administratie

Bij ons bespaar je geld en tijd, geniet je van gemak en heb je 24/7 inzicht in je cijfers, waar je ook bent, via je telefoon, tablet of computer!

Je boekhouding loopt automatisch

Zodat je optimaal kunt profiteren van alle voordelen van online administratie, streven we ernaar om jouw boekhouding grotendeels (al tot 70%) te automatiseren. Jouw online administrateur zal vervolgens jouw administratie controleren en zorgdragen voor alle verplichte aangiften.

Passend advies over boekhoudsoftware voor jouw bedrijf

Voordat je begint, is het raadzaam om eerst contact op te nemen met jouw oamkb-administrateur om te bespreken welke boekhoudsoftware het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Onze experts zijn bekend met alle beschikbare pakketten en kunnen je uitstekend adviseren in deze keuze.

Een vast laag maandtarief

Wij hechten veel waarde aan transparantie, daarom bieden we je altijd een vast en voordelig maandelijks tarief waarin onbeperkt bellen, e-mailen en appen is inbegrepen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Voor MKB-ondernemers

Online boekhouder Rotterdam voor MKB’ers

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van online boekhoudsoftware voor MKB-bedrijven zoals die van jou. Met maar liefst 10 jaar ervaring kunnen we de perfecte inrichting bieden voor een laag tarief. Hierdoor wordt jouw online administratie eenvoudig in gebruik en bespaart het je kostbare tijd.

Het hoeft niet lastig of tijdrovend te zijn om je administratie online te beheren. Bij administratiekantoor Rotterdam streven ernaar om het gemakkelijk voor je te maken, zodat het weinig tijd in beslag neemt voor jouw MKB-bedrijf. Voor een transparant, laag maandtarief bieden wij een abonnement aan. Hiermee heb je 24/7 toegang tot je bedrijfsgegevens op zowel je laptop als telefoon. Bovendien krijg je de beschikking over een toegewijde online administrateur die altijd goed bereikbaar is voor al je vragen en regelmatig met je overlegt over je cijfers.

  • Het maandbedrag omvat online administratie, BTW-aangiften, jaarcijfers, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingaangiften
  • Behoud altijd het overzicht van vorderingen, te betalen bedragen, omzet, kosten en winst
  • Je wordt ondersteund door een Tribe van 120 ervaren online administrateurs, zo wordt je administratie gemakkelijk en tijdbesparend
  • Het maandbedrag is inclusief de kosten voor mailen, appen, telefoon en 4 overlegmomenten per jaar
  • Verbeter je ondernemerschap nog verder door te focussen op actuele cijfers en het raadplegen van je online administrateur voor advies
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jordi de Jong - oamkb Administratiekantoor Rotterdam  Maurice van Duren - oamkb Administratiekantoor Rotterdam
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!