Top

Belastingadviseur Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Belastingadvies Rotterdam

Wat doet belastingadviseur Rotterdam voor je?

Ontdek bij oamkb de volledige voordelen van belastingadvies:

Elke mogelijkheid in de fiscale wetten

Oamkb zorgt ervoor dat je optimaal gebruikmaakt van alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving. Je hebt er ten slotte recht op!

Het belastingvoordeel voor MKB-ers

Door gebruik te maken van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt, zorgen de belastingadviseurs ervoor dat je minder belasting hoeft te betalen.

Auto van de zaak

Voor een vast laag bedrag per maand kan een belastingadviseur van oamkb een berekening maken, ongeacht of het gaat om een milieuvriendelijke auto, een reguliere auto, een bestelauto, of een privé-auto die tevens zakelijk wordt gebruikt.

Accountants en fiscalisten

Bij oamkb krijg je het beste van beide werelden! Of je nu in eerste instantie te maken hebt met een accountant of een fiscalist, ze werken nauw samen en schakelen indien nodig met elkaar. Zo ben je altijd verzekerd van optimale ondersteuning.

Voor het midden- en kleinbedrijf

Belastingadviseur Rotterdam voor MKB-ondernemers

Belastingadvies Rotterdam voor het MKB draait om het maximaliseren van belastingbesparingen. Deskundige belastingadviseur zijn er om je te ondersteunen bij het verkennen van alle wettelijke mogelijkheden om de winst te drukken, de meest voordelige constructies te kiezen en te identificeren welke fiscale maatregelen jij en je MKB-bedrijf kunnen benutten. Hun expertise helpt je om op een legale en efficiënte manier optimaal gebruik te maken van fiscale voordelen.

Wij passen alle belastingvoordelen toe voor MKB-ondernemers, uiteraard in overleg met jou. Het is geruststellend om te weten dat je geen problemen hebt en tegelijkertijd zo min mogelijk belasting hoeft te betalen. Onze oamkb Tribe Members werken nauw samen met de oamkb belastingadviseurs, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van het meest passende en voordelige belastingadvies.

  • Benut alle fiscale voordelen die beschikbaar zijn voor MKB-ondernemers
  • De belastingadviseur Rotterdam verdient zichzelf terug door jouw belasting te verminderen
  • Samenwerking tussen oamkb administrateurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches met als doel om je belastingdruk tot een minimum te beperken
  • Slaap gerust: je hebt geen zorgen en ontvangt geen boetes
  • Wij bieden een uitgebreid scala aan kennis en diensten voor het MKB, waaronder expertise in fiscale subsidies, belastingaangiften voor alle soorten belastingen, het aanvragen van betalingsregelingen, pensioenberekeningen, belastingconstructies en advies om de meest voordelige auto van de zaak te vinden
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jordi de Jong - oamkb Administratiekantoor Rotterdam  Maurice van Duren - oamkb Administratiekantoor Rotterdam
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!