Top

Accountancy Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy Rotterdam

Wat kan accountancy Rotterdam voor jou betekenen?

Ontdek bij oamkb de volledige voordelen van accountancy en geniet van elke mogelijkheid:

Een jaarrekening opgesteld door een accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Ook al is een accountantsjaarrekening meestal niet verplicht voor het MKB, biedt het wel extra zekerheid en betrouwbaarheid voor je financiële overzichten.

Accountant versus Boekhouder

Een boekhouder houdt zich bezig met administratie, terwijl een accountant gespecialiseerd is in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen. Voor complexere zaken in je bedrijf is een accountant nodig, die garant staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van je cijfers.

Due Diligence

Een accountant onderzoekt de juistheid en volledigheid van informatie bij de aan- en verkoop van een MKB-bedrijf. Dit zorgt voor zekerheid en vertrouwen tijdens het transactieproces.

Andere accountantsverklaringen

Voor verschillende documenten zoals subsidieverklaringen, prognoseverklaringen, SGR-verklaringen, assurancerapporten voor inleners, NIWO-verklaringen, verklaringen van bewindvoerders en financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet), bieden wij betaalbare en hoogwaardige accountantsverklaringen.

Voor MKB-ers

Accountancy Rotterdam puur voor het MKB

Een door een accountant opgemaakte jaarrekening biedt meer inzicht en zekerheid aan mede-aandeelhouders, de bank en andere stakeholders. Accountants moeten voldoen aan kwaliteitseisen en voortdurende studievereisten. Bovendien worden ze regelmatig gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor een MKB-bedrijf met deelnemingen, behoefte aan geconsolideerde jaarrekeningen of regelmatige accountantsverklaringen is een accountant de beste keuze. Hun expertise waarborgt de nauwkeurigheid en volledigheid van de financiële gegevens, waardoor vertrouwen wordt opgebouwd bij belangrijke stakeholders en besluitvorming wordt ondersteund.

Voor gegarandeerde zekerheid over de juistheid van jaarcijfers, kies je voor een accountant. Zij waarborgen kwaliteit en bieden een jaarrekening met extra informatie. Combineer een benodigde accountantsverklaring met online administratie en bespaar op kosten, zonder in te leveren op betrouwbaarheid.

  • Accountants zijn experts in het MKB, gericht op het leveren van gespecialiseerde diensten voor ondernemingen in deze sector
  • Een due diligence-onderzoek door een accountant biedt zekerheid over de waardebepaling bij aan- en verkoop van je bedrijf
  • Accountants beschikken over diepgaandere expertise in complexe aangelegenheden in vergelijking met boekhouders
  • Accountants verstrekken alle vereiste accountantsverklaringen tegen een betaalbare prijs, met aandacht voor kwaliteit en klanttevredenheid
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jordi de Jong - oamkb Administratiekantoor Rotterdam  Maurice van Duren - oamkb Administratiekantoor Rotterdam
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!