Top

oamkb Administratiekantoor
Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Welkom bij oamkb Administratiekantoor Rotterdam, onderdeel van de landelijke oamkb Tribe. Met een netwerk van meer dan 200 gespecialiseerde professionals en diverse vestigingen, staan wij klaar om MKB-ondernemers zoals jij te ondersteunen bij al jouw administratieve en financiële behoeften.

Onze aanpak is wat ons echt onderscheidt: wij geloven in de kracht van communicatie. Bij ons draait het niet alleen om cijfers, maar ook om het verhaal achter jouw onderneming. We gaan met je in gesprek om samen de kansen en uitdagingen te identificeren die jouw bedrijf beïnvloeden. Dit stelt ons in staat om jou beter te begrijpen en effectiever te ondersteunen.

Bij oamkb administratiekantoor Rotterdam heb je direct toegang tot je financiële administratie via onze volledig geautomatiseerde systemen, 24/7. Transparantie en helderheid zijn kernwaarden voor ons, zodat jij altijd precies weet hoe jouw onderneming ervoor staat.

Bij oamkb Rotterdam ben je geen klant, maar een samenwerkingspartner. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Wat doet oamkb administratiekantoor Rotterdam voor jou?

Onze kracht ligt in onze innovatieve aanpak en diepgaande kennis. We bieden volledig geautomatiseerde administratiesystemen aan, wat betekent dat je 24/7 direct inzicht hebt in de financiële prestaties van jouw bedrijf. Hierdoor kun je altijd en overal de juiste beslissingen nemen. Maar we gaan verder dan alleen cijfers; we duiken dieper in het verhaal achter jouw onderneming. Samen identificeren we kansen en uitdagingen, zodat we jou optimaal kunnen ondersteunen en adviseren.

Waarom kiezen voor oamkb Administratiekantoor Rotterdam?

Of je nu een hekel hebt aan bonnetjes of juist graag altijd inzicht hebt in je financiën, vrijwel elke ondernemer kan onze software en dienstverlening naar wens aanpassen, zodat het administratieproces perfect bij jou past. Met onze oplossing is het mogelijk om je administratie tot wel 70% te automatiseren, waardoor je er geen kostbare tijd meer aan hoeft te besteden.

Volledig geautomatiseerde administraties:
Bespaar tijd en verminder fouten met onze geavanceerde software die tot wel 70% van je administratieve processen automatiseert.

Direct inzicht 24/7:
Altijd en overal toegang tot je financiële gegevens via onze transparante en gebruiksvriendelijke systemen.

Vast laag maandbedrag:
Geen onverwachte kosten, enkel duidelijkheid en betrouwbaarheid.

Ervaren bedrijfsadviseurs: Ons team van fiscalisten, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches staat klaar om je te voorzien van gericht advies en praktische oplossingen.

Toekomstbestendig ondernemen:
Wij zorgen niet alleen voor jouw belastingaangiften en financiële forecasts, maar coachen en adviseren je ook om je bedrijf toekomstbestendig te maken en te houden in de circulaire economie.

Wat maakt ons anders?

Bij oamkb administratiekantoor Rotterdam ben je geen gewone klant; je bent onze samenwerkingspartner. Wij geloven in de kracht van communicatie en werken nauw met je samen om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Onze sectoroverschrijdende ervaring stelt ons in staat om de beste strategieën en praktijken vanuit verschillende markten toe te passen op jouw bedrijf, zodat je altijd een stap voor blijft op de concurrentie.

Op weg naar duurzaam succes

Ons succes ligt in jouw succes. Met jarenlange ervaring en een breed scala aan expertise zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Bij oamkb Rotterdam helpen we je niet alleen met het beheren van je huidige administratie, maar ook met het plannen van een duurzame en winstgevende toekomst.

Neem contact met ons op en ontdek de voordelen

Wil jij ook tijd besparen, meer inzicht krijgen en jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Kies voor oamkb Administratiekantoor Rotterdam en ervaar zelf hoe wij je kunnen helpen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen op weg naar duurzaam succes.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jordi de Jong - oamkb Administratiekantoor Rotterdam  Maurice van Duren - oamkb Administratiekantoor Rotterdam
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!