Top

oamkb Administratiekantoor
Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bij oamkb Administratiekantoor Rotterdam voortdurend inzicht in je boekhouding

Wij zijn oamkb Administratiekantoor Rotterdam, een team van professionele administrateurs dat klaarstaat om ondernemers te ondersteunen bij hun administratieve behoeften. Wat ons echt onderscheidt, is onze unieke benadering: communicatie staat bij ons centraal! We gaan verder dan alleen het analyseren van cijfers; we treden in gesprek over jouw bedrijf en wat jou als ondernemer drijft. Samen bespreken we kansen en bedreigingen die zich voordoen, waardoor we een beter inzicht krijgen in jouw onderneming.

Ons doel is om jou altijd op de hoogte te houden van je financiële administratie. Transparante en duidelijke communicatie zijn daarbij essentieel. Bij oamkb Administratiekantoor Rotterdam streven we naar heldere en open communicatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we zijn er om je verder te helpen!

Bij oamkb Administratiekantoor Rotterdam staan we dagelijks paraat om ondernemers van elke omvang te helpen met hun administratie en hen duidelijk inzicht te geven in hun financiële gegevens. Met deze waardevolle informatie kunnen zij doelgericht opereren en hun bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Automatische administraties

Of je nu een hekel hebt aan bonnetjes of juist graag altijd inzicht hebt in je financiën, vrijwel elke ondernemer kan onze software en dienstverlening naar wens aanpassen, zodat het administratieproces perfect bij jou past. Met onze oplossing is het mogelijk om je administratie tot wel 70% te automatiseren, waardoor je er geen kostbare tijd meer aan hoeft te besteden.

Administratiekantoor Rotterdam: Expertise in salarisadministratie en fiscale zaken

Zelfs als je erg innovatief en goed op de hoogte bent, zijn er momenten waarop je mogelijk niet genoeg expertise hebt op het gebied van salarisadministratie, boekhouding of fiscale zaken. Op zulke momenten is het natuurlijk geruststellend om een professionele partner te hebben die je kan voorzien van informatie en advies, en indien nodig, ondersteuning kan bieden.

Een online oplossing voor de administratie, makkelijk online bereikbaar voor elke ondernemer

Bij oamkb Administratiekantoor Rotterdam heten we elke ondernemer van harte welkom, ongeacht of je nu een schilder, filmproducent, eigenaar van een callcenter of een ICT-bedrijf bent. Het interessante aspect van ons vak is juist de diversiteit van klanten die we bedienen. We krijgen namelijk de unieke kans om een kijkje te nemen in de bedrijfsprocessen van verschillende ondernemingen. Door deze ervaring op te doen, kunnen we waardevolle inzichten vergaren die we vervolgens kunnen toepassen. Dit creëert een continu leer- en toepassingsproces dat ons in staat stelt om elke ondernemer optimaal van dienst te zijn.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Jordi de Jong - oamkb Administratiekantoor Rotterdam  Maurice van Duren - oamkb Administratiekantoor Rotterdam
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!