Top

Direct betalen vanuit je boekhouding? Met Yuki en Bizcuit kan het!

Direct betalen vanuit je boekhouding? Met Yuki en Bizcuit kan het!

Leestijd: 2 minuten

Door de koppeling tussen Yuki en Bizcuit is het voor Yuki klanten nu mogelijk om eenvoudig te koppelen met alle banken in Nederland! Met de Bizcuit app kun je daarnaast ook nog eens gemakkelijk je openstaande facturen inzien en ze direct betalen met een gekoppelde bankrekening!

Hoe werkt dat dan?

Je koppelt via Bizcuit jouw bankrekening(en) aan je Yuki boekhouding. Je doet dit door:

  1. In de Bizcuit app je bankrekening(en) te koppelen
  2. Deze vervolgens aan je Yuki account te koppelen

Wanneer jouw rekeningen zijn gekoppeld, worden jouw transacties automatisch afgeleverd in Yuki. Je kunt iedere Nederlandse bank op deze manier koppelen.

Betaal je facturen ook direct met de Bizcuit app!

Naast het ophalen van transacties maakt de koppeling tussen Bizcuit, Yuki en jouw bank het ook mogelijk om je openstaande facturen te bekijken. Je kunt deze dan ook direct betalen met de rekening die je hebt gekoppeld. Hierbij hoef je dus geen gegevens over te typen, staat het geld direct op de rekening van de ontvanger, en kun je altijd en overal betalen, op desktop of mobiel!

Ook geen last meer van bonnetjes met Bizcuit en Yuki!

Bonnen en facturen zijn geen probleem meer met deze koppeling. Je ontvangt ze via mail, scan of upload, en de Bizcuit app herkent deze facturen in realtime. Je hoeft ze dan alleen nog maar goed te keuren en dan worden ze automatisch afgeleverd in Yuki! Inkoopfacturen die je in Bizcuit ontvangt kunnen ook al direct betaald worden.

Bizcuit is al te gebruiken vanaf 7,95 euro per maand.

Kortom: deze koppeling gaat jouw administratie een stuk fijner maken, en tegen een lage prijs. Bij oamkb zijn wij al jaren experts op het gebied van Yuki, en zijn we ook trouwe Yuki partners. Als jij zo’n simpele administratie dus ook wel ziet zitten, kun je prima bij ons terecht voor al je vragen. Neem hier contact met ons op.