Top

Oamkb Zeeland

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Zeeland – Een mooie combinatie van de Rotterdamse werkmentaliteit en de dynamiek van Zee en land

Ik ben Erik van Buren en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Breskens en Barendrecht. Wij automatiseren de boekhouding waardoor deze overzichtelijk en inzichtelijk wordt. Hierdoor hebben we meer tijd om het met jou te hebben over je doelen en ambities. Je administratie wordt hierdoor een bron van informatie die je verder helpt. Ook zijn we een administratiekantoor Zeeland dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van ondernemers in deze regio.

Mijn naam is Erik van Buren, innovatieve ondernemer en bedrijfsadviseur. Na een aantal jaren bij diverse accountantskantoren te hebben gewerkt ben ik in 1997 gestart met een zelfstandig administratiekantoor. Ik heb inmiddels meer dan dertig jaar ervaring als bedrijfsadviseur voor het MKB waarvan de laatste twee als tribe member van oamkb.

 

In de loop van de jaren heb ik gemerkt dat jij als ondernemer niet zit te wachten op een prachtige jaarrekening die feitelijk alleen nog maar iets zegt over de historie.
Natuurlijk moet je aan de wet en regelgeving voldoen en tijdig de benodigde stukken aanleveren en opstellen, maar wordt jouw onderneming daar beter van?

Cijfers waar je wat mee kunt

Bij oamkb Barendrecht en administratiekantoor Zeeland doen we het net eventjes anders. Jouw kwalitatief meer dan goed team zorgt uiteraard voor een tijdige en correcte aanlevering van de benodigde stukken en aangiften. Zelf besteed ik mijn tijd graag aan de groei van jouw onderneming.

Dit doen we door in aanvang, dus aan de voorkant, tijd en energie te stoppen in het in kaart brengen van de administratieve processen. Wanneer deze processen zijn geoptimaliseerd kunnen we de financiële administratie daar op aansluiten en zal het administratieve proces optimaal zijn. Dit met als uiteindelijk doel jou als ondernemer tijdig (kwartaal en of maandrapportages) te voorzien van relevante en juiste informatie zodat jij als ondernemer op dit kompas kan varen. Daarnaast is een optimaal administratief proces uiteraard ook gunstig voor de kosten die het voeren van een administratie nu eenmaal met zich meebrengen.

Transparante werkwijze bij oamkb Barendrecht en Zeeland

Onze werkzaamheden doen we altijd op basis van vooraf opgestelde opdrachtbevestiging, je zult bij ons dan ook nooit verrast worden door een niet voorziene declaratie. De tarieven zijn derhalve transparant en op basis van de eerder genoemde optimalisatie van de processen ronduit scherp te noemen.

 

Ben jij een ondernemer binnen de Bouwnijverheid – Detailhandel en Ambachten – Groothandel- Horeca, Catering ,Sport en Recreatie – Zakelijke en persoonlijke dienstverlening en E-Commerce en heb je behoefte aan sturing en duidelijkheid in je onderneming en of persoonlijke financiële situatie? Dan zou ik graag geheel vrijblijvend met jou in gesprek gaan.

Wat heeft oamkb Barendrecht / Zeeland jou te bieden?

Dit zijn de kernwaarden voor mij als innovatieve ondernemer en bedrijfsadviseur:

  • Ken je klant: online kunnen we veel bereiken, toch moet er altijd ruimte zijn om elkaar in de ogen te kijken. Zo leren we elkaar beter kennen.
  • Dienstbaarheid en betrokkenheid: ik werk niet alleen voor mijn klanten, maar ook met mijn klanten. Door samen te werken kan ik als specialist helpen om jouw onderneming de maximale potentie te laten behalen.
  • Wij laten de ondernemer weer ondernemen: oamkb werkt op basis van efficiënte online tools binnen een enorm netwerk van professionals. Je blijft altijd in controle en kunt je weer bezighouden met waar je echt passie voor hebt.

Samenwerken begint bij een goede communicatie

Ik ben als bedrijfsadviseur actief vanaf onder de Maas (oamkb Barendrecht) tot aan de Belgische grens (oamkb Zeeland). Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol.

 

Mijn klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week hun zakelijke en persoonlijke administratie inzien. Als hier prangende vragen over zijn, dan ben ik óók bereikbaar om snel antwoord te geven zodat je weer verder kunt. Al is dit op zaterdag! Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoach

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Erik van Buren

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Zeeland

Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Postadres
Stadhuisplein 3 kantoor 1.15
4531 GZ Terneuzen

KvK: 23086503
T. +31 117 712 133

E. barendrecht-zeeland@oamkb.nl

    Contact