Top

Oamkb Wijk bij Duurstede

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Alle beweegketens in balans

Ik ben Henny Vernooy en ik help MKB-ondernemers bij hun boekhouding vanuit ons administratiekantoor in Wijk bij Duurstede. Ik ga het liefste samen met jou de verbinding aan. Door de hoge eisen die ik aan mezelf en mijn eigen onderneming stel, durf ik jou als ondernemer te garanderen een zeer goede gesprekspartner te zijn in het faciliteiten van je online administratie. Graag ga ik samen met jou op pad. Neem nu contact op met oamkb en we bespreken je uitdagingen!

Ons lichaam bestaat uit verschillende ketens die op elkaar zijn aangesloten. Wanneer die allemaal fit zijn en goed communiceren, is het hele lichaam topfit en bereikt de hoogste sportprestaties.

Zo kijk ik ook naar een onderneming: alle afdelingen moeten op zichzelf goed presteren, maar ook de onderlinge verbinding moet goed zijn. Wanneer een afdeling achterblijft, dan heeft dat effect op de hele onderneming. Het is dan zaak goed te analyseren waar de hapering begint, zodat je alleen de noodzakelijke onderdelen hoeft te verbeteren.

Een krachtig geheel door de juiste beweegketens

Nooit meer een kans laten liggen of een prachtige reis niet kunnen maken omdat je administratie niet op orde is? Voor mij gaat het om de beweegketens, samen vormen wij een lenig geheel. Ik wil jou versterken, om te zorgen dat de basis van jouw onderneming weer net zo krachtig wordt als jij zelf bent. Zo kun jij je weer concentreren op jouw prestaties, klanten, personeel en dromen.

Jouw sparringpartner voor een topprestatie

Klaar om aan de slag te gaan? Ik kom graag met je in contact voor het maken van een persoonlijke kennismakingsafspraak. Wij spreken af op een tijd en dag die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd. Neem contact op en vraag meteen voor een vrijblijvende offerte.

Administratie als hartslagmeter

Waar je vroeger nog je sportprestaties handmatig moest invoeren in Strava of Runkeeper, gaat dat nu via de multifunctionele smartwatch/hartslagmeter. Zo kan dat inmiddels ook met je administratie. Geen enkele ondernemer staat te springen om administratieve handelingen uit te voeren. Daarom laten we zoveel mogelijk automatisch gaan, tot wel 80%. Het is wel interessant om je prestaties af te lezen en te analyseren. En dat doen wij sowieso 4x per jaar. We kijken samen naar je cijfers, je ambities, je voortgang en je tegenslagen. We bepalen de knoppen waaraan we draaien en zetten nieuwe acties op voor het komende kwartaal om de vitaliteit en financiële gesteldheid van je bedrijf nog meer te verbeteren. Ook jouw persoonlijk gestel is van belang. Ik help je graag de vitale ondernemer te blijven/worden.

Zorgeloos ondernemen

Dat alle administratieve zaken verder op orde zijn, zodat jij je kan focussen op jouw core business, is voor mij vanzelfsprekend. Ik ga je helpen jouw doelen te verwezenlijken door je vrij te houden van onnodige zorgen. Dit kunnen we op verschillende manieren doen en administratief allemaal online. Altijd zonder onverwachte kosten en voor een vaste prijs per maand. Je administratieve gegevens zijn te allen tijde en overal up-to-date, toegankelijk en inzichtelijk. Zijn er veranderingen en/of aanpassingen, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Haal het beste uit je onderneming met:

 • Financiële adviezen, ook op fiscaal en juridisch gebied
 • De juiste netwerken en contacten uit jouw branche zijn ‘one phone call away’
 • Naadloze administratie die 24/7 up-to-date, toegankelijk en inzichtelijk is
 • De juiste koppeling tussen jouw administratie en VirtuaGym
 • Automatiseringsoplossingen die ervoor zorgen dat tot 80% van je administratie     vanzelf gaat
 • Salaris-, en financiële administratie op een plek
 • Brede kennis over subsidies
 • Aansluitend continuïteit advies voor een brede visie

Heb je last van groeipijn?

Wat geweldig om te horen dat jouw onderneming de afgelopen tijd is gegroeid! Daar wil je meteen verder mee, zonder te hoeven denken aan administratie of andere ‘saaie’ zaken. Helaas kan groter worden ook zorgen voor groeipijn. Die moet verholpen worden, voor je verder kunt groeien. Graag maak ik jouw bedrijf future proof, sterk en vitaal. Samen versterken wij de financiële structuur van jouw onderneming en maken wij het mogelijk om ongeremd door te gaan. Want een grens geeft tenslotte aan dat daarna iets nieuws begint: een grens is dus ook een startlijn. Wanneer zetten wij samen af?

Ben jij te snel gegroeid en ervaar je nu groeipijn? Ik versterk jou om te zorgen dat de basis weer krachtig wordt en jij je grenzen weer kan verleggen.

Verhelp je groeipijn en verleg je grenzen!

Overstappen regelen wij voor je

Sommige ondernemers vinden het vervelend om van hun huidige administrateur over te stappen naar een financieel adviseur. Dat snappen wij. Daarom kunnen we het eenvoudig voor je regelen. Mocht deze administrateur nog achterlopen met de jaarcijfers, dan kunnen we dit ook voor je oplossen. Neem contact op en we regelen het voor je.

Ons team

mkdf-team-image

Henny Vernooy

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Wijk bij Duurstede

Kaupangstraat 22

3962 BJ Wijk bij Duurstede

 

T. 06 – 5333 8808

E. henny.vernooy@oamkb.nl

 

  Contact