Top

Oamkb Verander- & Interim Management

  • Bedrijfscoaching op maat
  • Flexibel stappenplan
  • Binnen 3 maanden terugverdiend
  • Binnen 7 maanden een futureproof bedrijf
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Wil jij ook een futureproof bedrijf, bestendig tegen zwaar weer?

Ik ben Danny Haan, oprichter/eigenaar van oamkb Verander-& interimmanagement. Wij begeleiden daadkrachtige MKB ondernemers o.b.v. een op maat gemaakt 7 stappenplan. Door focus halen we maximaal resultaat en zorgen dat het hele bedrijf exact weet waar het staat en wat de strategie wordt. Wij komen met alle stakeholders tot een realistische kijk op de toekomst en een breed gedragen toekomstbeeld.

Ondernemen is een beroep op zich

De meeste ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit een bepaalde expertise in een beroep. Ondernemen is een beroep op zich. Werk je liever aan je bedrijf dan in je bedrijf? Dan is het oamkb bedrijfscoaching traject iets voor jou! In het 7 stappenplan naar een beter bedrijf werk je samen met mij aan alle aspecten in je bedrijf. Het 7 stappenplan maken we flexibel op maat voor jouw bedrijf en bedrijfsdoelen.

Wanneer jouw bedrijf zich in zwaar weer bevindt, maken we een Vandaag op morgen plan in 7 stappen.Dit is een plan om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer meer geld, meer klanten en financiële rust te bezorgen. Daar hoort een team van medewerkers bij in jouw bedrijf dat past in het gezonde bedrijf met een goed businessmodel. Binnen 3 maanden verdienen we onszelf terug en binnen 7 maanden heb je weer een gezond bedrijf en financiële rust.

Een flexibel op maat gemaakt 7 stappen plan

Zo beginnen we met het bepalen van jouw doelen. Om de doelen te bereiken verhogen we eerst de omzet. Doordat we systemen en teams ontwikkelen die jouw bedrijf draaien, wordt er ruimte gecreëerd waarin jij aan je bedrijf kan werken. Dit geeft rust en de ruimte op te groeien. Als ondernemer weet ik juist wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Tenslotte meten wij de resultaten en verhogen we de omzet van jouw onderneming.

Meer geld, meer klanten en een team dat bij je gezonde futureproof bedrijf past

Wanneer jouw bedrijf om een andere volgorde vraagt, maken we het 7 stappenplan flexibel voor jou op maat. Cash is king, dus als jouw bedrijf dat als eerste nodig heeft, gaan we eerst hiervoor zorgen. Hier hoort een goed businessplan bij dat futureproof is. Het Vandaag op morgen plan is een 7 stappenplan speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Samen staan we sterk

Ik ben een hands-on en allround bedrijfsadviseur/coach en sparringpartner met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van strategische, bedrijfskundige en financiële & fiscale vraagstukken. Mijn expertise ligt in de branches zakelijke dienstverlening, (internationale) handel, vastgoed, logistiek & e-commerce. Deze pas ik toe in velerlei situaties, variërend van groeiscenario’s en de verkoop en koop van ondernemingen tot financieel zwaar weer en turnarounds. Mijn visie: “Het mooie aan dit vak is dat je voor een ondernemer echt het verschil kunt maken. Meeleven en waar nodig meelijden”. Als DGA heb ik bedrijven moeten begeleiden bij alle aspecten van het besturen van een onderneming in financieel zwaar weer. Door deze ervaringen begrijp ik als geen ander waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen en hoe ik als bedrijfsadviseur/coach daarin kan ondersteunen.

Oamkb Verander- & Interim Management maakt deel uit van het nationaal netwerk van oamkb bestaande uit ondernemers met elk hun eigen specialismen: online administratie, belastingadvies, accountancy, bedrijfsadvies, marketing en sales en HR.

Binnen het team van bedrijfscoaches van oamkb heeft ook elke bedrijfscoach zijn specialiteit.Indien nodig haal ik er voor jou een specialist bij of ik spar met mijn collega-bedrijfscoaches over een goede oplossing voor jouw bedrijf. Mijn specialiteit binnen het team bedrijfscoaches is het herinrichten van bedrijven zodat je bedrijf weer futureproof en bestendig tegen zwaar weer is. Ook weet ik de andere bedrijfscoaches te ondersteunen in het verhogen van de waarde van bedrijven.

Geen verrassingen

Ik ben voor jou een laagdrempelige en vooral persoonlijk sparringpartner bij wie je altijd terecht kunt met je hindernissen en ideeën. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers van duidelijkheid houden. Misschien nog belangrijker: omdat ik zelf ondernemer ben, denk ik proactief mee aan jouw volledige bedrijf en doelen die je wilt/kunt behalen. Twijfel niet om contact op te nemen en plan nu een vrijblijvende afspraak met mij in.

Ons team

mkdf-team-image

Danny Haan

Eigenaar
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Partner bedrijfsfinancieringen
mkdf-team-image

Cor Stapel

Accountant
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

Danny Haan - oamkb Verander en Interim Management

oamkb Verander- & Interim Management

Cees van Gendlaan 17

4797 CV Willemstad

 

T. 06 – 2614 0922

E. danny.haan@oamkb.nl

 

    Contact

    [captcha]