Top

Oamkb Verander- & Interim Management

 • Groei van je bedrijf
 • Sessies per specifiek doel
 • Concreet resultaat
 • Per sessie snel stappen maken
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Wil jij ook een futureproof bedrijf, bestendig tegen zwaar weer?

Ik ben Danny Haan, oprichter/eigenaar van oamkb Verander-& interimmanagement. Wij begeleiden daadkrachtige MKB ondernemers o.b.v. een op maat gemaakt 7 stappenplan. Door focus halen we maximaal resultaat en zorgen dat het hele bedrijf exact weet waar het staat en wat de strategie wordt. Wij komen met alle stakeholders tot een realistische kijk op de toekomst en een breed gedragen toekomstbeeld.

New call-to-action
New call-to-action

Ondernemen is een beroep op zich

De meeste ondernemers beginnen hun bedrijf vanuit een bepaalde expertise in een beroep. Ondernemen is een beroep op zich. Werk je liever aan je bedrijf dan in je bedrijf? Dan is het oamkb bedrijfscoaching traject iets voor jou! In het 7 stappenplan naar een beter bedrijf werk je samen met mij aan alle aspecten in je bedrijf. Het 7 stappenplan maken we flexibel op maat voor jouw bedrijf en bedrijfsdoelen.

 

Welke resultaten zijn te verwachten als wij met elkaar de juiste tools en technieken inzetten:

 • Verdubbeling van de cashflow
 • Een verdrievoudiging van de winstgevendheid van het gemiddelde van de bedrijfstak
 • Een grotere waarde van jouw bedrijf in vergelijking met de concurrentie
 • Alle stakeholders, oftewel werknemers & klanten, die met plezier aan dit groeiproces werken.

 

Wanneer jouw bedrijf zich in zwaar weer bevindt, maken we een Vandaag op morgen plan in 7 stappen.Dit is een plan om jouw bedrijf zo snel mogelijk weer meer geld, meer klanten en financiële rust te bezorgen. Daar hoort een team van medewerkers bij in jouw bedrijf dat past in het gezonde bedrijf met een goed businessmodel. Binnen 3 maanden verdienen we onszelf terug en binnen 7 maanden heb je weer een gezond bedrijf en financiële rust.

Een flexibel op maat gemaakt 7 stappen plan

Zo beginnen we met het bepalen van jouw doelen. Om de doelen te bereiken verhogen we eerst de omzet. Doordat we systemen en teams ontwikkelen die jouw bedrijf draaien, wordt er ruimte gecreëerd waarin jij aan je bedrijf kan werken. Dit geeft rust en de ruimte op te groeien. Als ondernemer weet ik juist wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Tenslotte meten wij de resultaten en verhogen we de omzet van jouw onderneming.

Meer geld, meer klanten en een team dat bij je gezonde futureproof bedrijf past

Wanneer jouw bedrijf om een andere volgorde vraagt, maken we het 7 stappenplan flexibel voor jou op maat. Cash is king, dus als jouw bedrijf dat als eerste nodig heeft, gaan we eerst hiervoor zorgen. Hier hoort een goed businessplan bij dat futureproof is. Het Vandaag op morgen plan is een 7 stappenplan speciaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Samen staan we sterk

Ik ben een hands-on en allround bedrijfsadviseur/coach en sparringpartner met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van strategische, bedrijfskundige en financiële & fiscale vraagstukken. Mijn expertise ligt in de branches zakelijke dienstverlening, (internationale) handel, vastgoed, logistiek & e-commerce. Deze pas ik toe in velerlei situaties, variërend van groeiscenario’s en de verkoop en koop van ondernemingen tot financieel zwaar weer en turnarounds. Mijn visie: “Het mooie aan dit vak is dat je voor een ondernemer echt het verschil kunt maken. Meeleven en waar nodig meelijden”. Als DGA heb ik bedrijven moeten begeleiden bij alle aspecten van het besturen van een onderneming in financieel zwaar weer. Door deze ervaringen begrijp ik als geen ander waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen en hoe ik als bedrijfsadviseur/coach daarin kan ondersteunen.

Oamkb Verander- & Interim Management maakt deel uit van het nationaal netwerk van oamkb bestaande uit ondernemers met elk hun eigen specialismen: online administratie, belastingadvies, accountancy, bedrijfsadvies, marketing en sales en HR.

Binnen het team van bedrijfscoaches van oamkb heeft ook elke bedrijfscoach zijn specialiteit.Indien nodig haal ik er voor jou een specialist bij of ik spar met mijn collega-bedrijfscoaches over een goede oplossing voor jouw bedrijf. Mijn specialiteit binnen het team bedrijfscoaches is het herinrichten van bedrijven zodat je bedrijf weer futureproof en bestendig tegen zwaar weer is. Ook weet ik de andere bedrijfscoaches te ondersteunen in het verhogen van de waarde van bedrijven.

Geen verrassingen

Ik ben voor jou een laagdrempelige en vooral persoonlijk sparringpartner bij wie je altijd terecht kunt met je hindernissen en ideeën. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers van duidelijkheid houden. Misschien nog belangrijker: omdat ik zelf ondernemer ben, denk ik proactief mee aan jouw volledige bedrijf en doelen die je wilt/kunt behalen. Twijfel niet om contact op te nemen en plan nu een vrijblijvende afspraak met mij in.

Ons team

mkdf-team-image

Danny Haan

Eigenaar
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Partner bedrijfsfinancieringen
mkdf-team-image

Cor Stapel

Accountant
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Danny Haan - oamkb Verander- & Interim Management

oamkb Verander- & Interim Management

Cees van Gendlaan 17
4797 CV Willemstad

T. 06 – 2614 0922
E. danny.haan@oamkb.nl

  Contact

  [captcha]