Top

Oamkb Van Rooij & Van Meetelen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen aan jouw ondernemersdoelen werken

Wij zijn Bas van Rooij en Dennis van Meetelen, eigenaren en oprichters van oamkb Van Rooij & Van Meetelen. Vanuit ons kantoor in Tilburg adviseren wij ambitieuze MKB ondernemers op de weg naar groei. Door onze ruime ervaring met online boekhouding automatiseren wij de administratie tot wel 70% en geven wij de ondernemer tijd terug voor belangrijkere zaken: ondernemen!

Wij zijn Bas van Rooij en Dennis van Meetelen en onze drijfveer is om MKB ondernemers het ondernemersleven, op financieel administratief en fiscaal gebied, makkelijker te maken. We richten jouw administratie zo efficiënt mogelijk in. Dit bespaart geld én veel tijd. Tijd die we kunnen besteden aan jouw onderneming en ondernemersdoelen!

Geen omkijken naar jouw online administratie

De kern van jouw onderneming ligt natuurlijk bij je passie, de reden waarom je jouw bedrijf gestart bent. Administratie is vaak geen onderdeel van deze passie, maar iets wat moet. Gelukkig kan de administratie makkelijk, zonder dat het veel tijd kost. Doordat we tot wel 70% automatiseren met een online administratie kunnen we de focus leggen op jouw ondernemingsdoelstellingen. Daarnaast is de administratie volledig gedigitaliseerd, waardoor jij 24/7 inzicht in je cijfers hebt! Door deze werkwijze is de administratie geen last meer, maar een bron van stuurinformatie.

Bas van Rooij – belastingadviseur

Een stukje uit een interview met Bas van Rooij en één van zijn klanten: ¨Werken met Bas van Rooij is altijd plezierig¨, zegt een ondernemer. ¨Ik wil geen belastingadviseur die de hele dag in een pak en stropdas rondloopt¨. ¨Dat informele, dat past echt bij mij, zegt Bas van Rooij.¨Ik ben iemand die dicht bij de mensen wil staan. Wil je als belastingadviseur goed voor je klanten kunnen werken, dan moet er een vertrouwensband zijn, want je moet van alle ins en outs op de hoogte zijn. Van huis uit ben ik fiscalist. Ik ben dat geworden vanuit intrinsieke motivatie. Mijn vader was metselaar en werkte ongelooflijk hard. Te hard. Hij overleed plotseling toen ik jong was. Toen ik zag wat mijn moeder aan erfbelasting moest betalen, schrok ik. Op dat moment heb ik besloten om mensen te ondersteunen op het gebied van financiële zaken. Ik ben RB-adviseur, dus ingeschreven in het register voor belastingadviseurs, de grootste beroepsvereniging voor belastingadviseurs voor het MKB¨.

Dennis van Meetelen – administrateur en bedrijfsadviseur

Hetgeen dat mij het meeste trekt aan het helpen van ondernemers, is de voldoening die ik haal uit het kunnen ondersteunen in de taken die een ondernemer vaak zelf niet leuk vindt zoals de administratie. Ondernemers ondernemen liever, daarbij neem ik ze andere zorgen uit handen. Ik help MKB-ondernemers met de administratie en belastingaangiften. Ik automatiseer de administratie en maak het makkelijker voor ondernemers. Kleinere klanten help ik daarbij ook met bijvoorbeeld verzekeringen en bij het nadenken over een toekomstbestendige onderneming. Ik vind het fijn om te kunnen aflezen dat ze mijn hulp waarderen.

 

Mijn ideale klant is iemand die kansen opzoekt, wil groeien en daarbij een geautomatiseerde administratie wil gebruiken. Kortom, een echte ondernemer die ik kan ondersteunen. Ik kijk mee met de cijfers en laat zien hoe je als ondernemer de app dagelijks kunt gebruiken om te weten hoe je er financieel voor staat. Ik heb veel verschillende ondernemers als klant in allerlei branches, juist die diversiteit vind ik leuk.

 

Bas en ik zijn een goed team omdat we elkaar al lang kennen en elkaar complementeren, Bas is een ervaren, gespecialiseerde belastingadviseur en ik zorg voor een optimaal, geautomatiseerde administratie.

Alles onder één dak bij oamkb Van Rooij & Van Meetelen

Met onze vestiging in Tilburg zijn we onderdeel van de oamkb Tribe. Met meer dan 90 vestigingen helpen we ondernemers door heel Nederland. Ons landelijk netwerk bestaat uit administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Met deze brede achterban is geen vraag te gek en kunnen we MKB ondernemers altijd helpen, van bedrijfsfinanciering tot aan accountantsverklaringen en arbeidscontracten.

 

Bij oamkb hanteren we allemaal dezelfde werkwijze: transparant en laagdrempelig. Voor een vast maandbedrag, met alle contactmomenten inbegrepen, kom je niet voor verrassingen te staan. Ook niet als je in het weekend eens een dringende vraag hebt. Als er extra werkzaamheden zijn bespreken we dit vooraf, zodat je altijd weet waar je aan toe bent! We zijn makkelijk bereikbaar via Whatsapp, telefoon of mail.

Met een frisse blik de toekomst in

Doordat we de administratie zo ver mogelijk automatiseren blijft er tijd over. Tijd die we gebruiken om toekomstgericht te adviseren. Of je nu stappen wil maken naar meer winst, je bedrijf wilt uitbreiden of meer fiscale voordelen wilt behalen, wij staan je bij als sparringpartners.

 

Ben jij ondernemer en wil je je écht kunnen richten op jouw passie? Laten we dan eens kennismaken en kijken hoe wij jouw ondernemersleven makkelijker kunnen maken. Kennismaken kan via de digitale weg, met alle mogelijkheden van de huidige tijd, maar wij waarderen een persoonlijke kennismaking ook! Dit kan op jouw kantoor of bij ons! Plan hier een afspraak in.

Ons team

mkdf-team-image

Bas van Rooij

Eigenaar
mkdf-team-image

Dennis van Meetelen

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 238,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 155,- per maand
Holding, Stamrecht BV € 155,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 182,-
€ 276,-
per maand
per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 2-5 € 280,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 415,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 519,- per maand
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Bas van Rooij - oamkb Van Rooij & Van MeetelenDennis van Meetelen - oamkb Van Rooij & Van Meetelen

oamkb Van Rooij & Van Meetelen

Dr. Hub van Doorneweg 181

5026 RD Tilburg

 

T. 06 – 40 35 73 93 (Bas van Rooij)
T. 06 – 28 37 28 14 (Dennis van Meetelen)

E. vrvm@oamkb.nl

    Contact

    [captcha]