Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Neem contact op

Peter Jacobs - oamkb Valkenswaard - Leende

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Valkenswaard – Leende

Pomperschans 13
5595 AS Leende
KvK:64456684

T. 06 – 36 34 82 86
E. peter.jacobs@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Altijd beschikbaar voor contact

In Valkenswaard – Leende is er geen enkele barrière om contact op te nemen met onze oamkb-adviseurs. Zowel telefoongesprekken als e-mails zijn inbegrepen in de maandprijs, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als het gaat om complexere onderwerpen, communiceren we graag via de telefoon of in persoonlijke ontmoetingen, waarbij de gemaakte afspraken vervolgens worden vastgelegd via e-mail. Of je nu wilt bellen, e-mailen of appen, we staan voor je klaar in Valkenswaard – Leende.

Hoeveel contactmomenten zijn er?

De adviseurs van oamkb bespreken jouw onderneming en financiële gegevens standaard één keer per kwartaal. Indien nodig, is het mogelijk om extra contactmomenten aan te vragen, zelfs op maandelijkse basis of vaker.

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

In Valkenswaard – Leende kunnen onze oamkb-adviseurs jouw administratie 24/7 bijhouden, zodat we tussentijds vragen kunnen stellen over jouw administratie. Door direct antwoord te geven, blijft de informatie nog vers in jouw geheugen en besparen we zowel jou als ons tijd. De frequentie van de kwartaalbespreking hangt af van de complexiteit van jouw bedrijf en kan variëren. Als wij constateren dat jouw administratie in Valkenswaard – Leende goed verloopt en je weinig vragen hebt over jouw bedrijf, sturen wij je een e-mail waarin staat dat er geen bijzonderheden zijn om te bespreken.

Bedrijfsadvies Valkenswaard – Leende om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Binnen jouw bedrijf in Valkenswaard – Leende kunnen er vaak meerdere zaken spelen waarover je vragen hebt, bijvoorbeeld over jouw personeel, fiscale zaken, de uitleg van jouw cijfers of toekomstplannen. Hiervoor zijn de ondernemingsgesprekken bedoeld. Als het nodig is, kan jouw oamkb-adviseur in Valkenswaard – Leende een specialist inschakelen voor een bepaald onderwerp. We vinden het belangrijk dat de inzet van een specialist jou meer oplevert dan dat het kost.

Een soepele administratie die weinig tijd kost

In Valkenswaard – Leende streven we ernaar om jouw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierdoor hebben we meer tijd om naar jouw onderneming te kijken, waarbij de cijfers slechts de basis vormen. Tijdens onze contactmomenten kunnen we samen bekijken hoe we de administratie voor jou en ons gemakkelijker kunnen maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld voor jou.