Top

Oamkb Valkenswaard – Leende

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie- en advieskantoor in Valkenswaard – Leende helpt je verder

Ik ben Peter Jacobs en ik ondersteun ondernemers. Dit doe ik vanuit Leende. Ik ben een financial met een brede ervaring in controlling, accounting, financieel management en interim management. Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun doelstellingen. We automatiseren de financiele administratie, waardoor ondernemers tijd krijgen om te ondernemen en bezig kunnen zijn met datgene waarom zij ondernemer zijn geworden. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en we helpen je graag verder.

Ik denk dat veel ondernemers administratie als een noodzakelijk kwaad zien, dit niet leuk vinden en saai. Bovenal kost administratie veel tijd. Tijd die je liever in je klanten steekt. Of in het verbeteren van je product of dienst.

Mijn naam is Peter Jacobs, eigenaar van oamkb Valkenswaard – Leende en ik houd heel erg van administratie! MKB ondernemers uit diverse branches kunnen bij mij terecht. Van eenmanszaak tot grotere MKB-ers. Zelf ben ik heel ambitieus, dus ambitieuze ondernemers vinden in mij meteen een sparringpartner. Verder kun je bij mij terecht voor het meedenken, advies, en inzicht verkrijgen.

Wat kost een administrateur?

Bezwaren op accountants/financieel adviseurs zijn: Bereikbaarheid, de uurtje factuurtje mentaliteit, weinig meedenken, duur, geen inzicht in de actuele situatie. Zelf pak ik dit heel anders aan. Tegenwoordig willen ondernemers meer dan een boekhouder of accountant alleen. Ze willen advies op maat van een betrouwbare partner. Een proactieve adviseur die altijd klaar staat met goed advies. Als partner van oamkb ben ik jouw sparringpartner en bedrijfsadviseur, met wie je belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijke zaken bespreekt.

Een automatische administratie

Oamkb heeft een model ontwikkeld waarbij alle werkprocessen van begin tot eind gedigitaliseerd zijn. Dat richt ik voor je in en verzorg ik voor je. Hierdoor heb je 24/7 real time inzicht in alle financiële informatie over je onderneming en is je financiële administratie bijna volledig papierloos. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie van scan-boekhouden tot online rapportage kan ik je dat deel volledig uit handen nemen. Hierdoor komt er tijd beschikbaar om met jou in gesprek te gaan.

De Brabantse Kempen

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio Valkenswaard – Leende: Bergeijk, Valkenswaard – Leende, Heeze-Leende en Cranendonk, Bladel, Eersel tot Geldrop-Mierlo en Someren. En als jij iets verder zit is dat natuurlijk ook prima.

Persoonlijk betrokken

Ik werk gemakkelijk via de digitale weg, maar spreek je net zo graag face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, vind ik persoonlijk contact bijzonder waardevol.

 

MKB ondernemer in (de buurt van) Valkenswaard – Leende? Dan help ik je graag met je administratie!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je onderneming kan betekenen? Neem dan snel contact met me op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Peter Jacobs

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Peter Jacobs - oamkb Valkenswaard - Leende

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Valkenswaard – Leende

Pomperschans 13

5595 AS Leende

KvK:64456684

 

T. 06 – 36 34 82 86

E. peter.jacobs@oamkb.nl

    Contact