Top

Oamkb Valkenswaard – Leende

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie- en advieskantoor in Valkenswaard – Leende helpt je verder

Ik ben Peter Jacobs en ik ondersteun ondernemers. Dit doe ik vanuit Leende. Ik ben een financial met een brede ervaring in controlling, accounting, financieel management en interim management. Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun doelstellingen. We automatiseren de financiële administratie, waardoor ondernemers tijd krijgen om te ondernemen en bezig kunnen zijn met datgene waarom zij ondernemer zijn geworden. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en we helpen je graag verder.

Ik denk dat veel ondernemers administratie als een noodzakelijk kwaad zien, dit niet leuk vinden en saai. Bovenal kost administratie veel tijd. Tijd die je liever in je klanten steekt. Of in het verbeteren van je product of dienst.

Mijn naam is Peter Jacobs, eigenaar van oamkb Valkenswaard – Leende en ik houd heel erg van administratie! MKB ondernemers uit diverse branches kunnen bij mij terecht. Van eenmanszaak tot grotere MKB-ers. Zelf ben ik heel ambitieus, dus ambitieuze ondernemers vinden in mij meteen een sparringpartner. Verder kun je bij mij terecht voor het meedenken, advies, en inzicht verkrijgen.

Wat kost een administrateur?

Bezwaren op accountants/financieel adviseurs zijn: Bereikbaarheid, de uurtje factuurtje mentaliteit, weinig meedenken, duur, geen inzicht in de actuele situatie. Zelf pak ik dit heel anders aan. Tegenwoordig willen ondernemers meer dan een boekhouder of accountant alleen. Ze willen advies op maat van een betrouwbare partner. Een proactieve adviseur die altijd klaar staat met goed advies. Als partner van oamkb ben ik jouw sparringpartner en bedrijfsadviseur, met wie je belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijke zaken bespreekt.

Een automatische administratie

Oamkb heeft een model ontwikkeld waarbij alle werkprocessen van begin tot eind gedigitaliseerd zijn. Dat richt ik voor je in en verzorg ik voor je. Hierdoor heb je 24/7 real time inzicht in alle financiële informatie over je onderneming en is je financiële administratie bijna volledig papierloos. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie van scan-boekhouden tot online rapportage kan ik je dat deel volledig uit handen nemen. Hierdoor komt er tijd beschikbaar om met jou in gesprek te gaan.

De Brabantse Kempen

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio Valkenswaard – Leende: Bergeijk, Valkenswaard – Leende, Heeze-Leende en Cranendonk, Bladel, Eersel tot Geldrop-Mierlo en Someren. En als jij iets verder zit is dat natuurlijk ook prima.

Persoonlijk betrokken

Ik werk gemakkelijk via de digitale weg, maar spreek je net zo graag face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, vind ik persoonlijk contact bijzonder waardevol.

 

MKB ondernemer in (de buurt van) Valkenswaard – Leende? Dan help ik je graag met je administratie!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je onderneming kan betekenen? Neem dan snel contact met me op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Peter Jacobs

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Rob Rutten
Rob Rutten
2019-11-29
Peter heeft ons super geholpen met de overname en opstart van ons bedrijf. Met Yuki als boekhoudprogramma en Peter die meekijkt op de achtergrond kunnen wij ons richten op onze klanten. Wij zijn zeer tevreden! Rob Rutten Verhoeven service & onderhoud
Jorne Kemper
Jorne Kemper
2019-05-07
Denkt goed met je mee, kennis van zaken en zeer zorgvuldig! Een accountant zoals het hoort
Roel van Balen
Roel van Balen
2019-02-09
Peter Jacobs geeft op een efficiënte manier optimale ondersteuning aan ZZP’ers. Met Yuki als ondersteunende applicatie worden standaard zaken snel opgevolgd. Indien nodig kunnen alle benodigde onderwerpen opgepakt worden met de Oamkb organisatie als achtervang. Zeer tevreden! Roel van Balen DBT Consulting

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Peter Jacobs - oamkb Valkenswaard - Leende

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Valkenswaard – Leende

Pomperschans 13

5595 AS Leende

KvK:64456684

 

T. 06 – 36 34 82 86

E. peter.jacobs@oamkb.nl

    Contact