Top

Oamkb Tilburg – Waalwijk

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Gedreven door passie en gestuurd door kennis en ervaring,
om jou als ondernemer verder te brengen oamkb

Ik ben Robbert Simons, eigenaar van oamkb Tilburg – Waalwijk. Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer, begrijp ik wat je bedoelt en waar je heen wilt. Alle kanten van het ondernemen zijn mij bekend. Of je nu wilt dat ik je administratie efficiënt en geautomatiseerd inricht of je graag wilt sparren over je bedrijf. Samen komen we verder.

Of je nu je administratie duidelijker en makkelijker wil, Of dat je behoefte hebt om te sparren, of dat je tegen zaken aanloopt waar je tegen op ziet, samen komen we verder. Door mijn kennis en ervaring en het team van experts om me heen, zijn we in staat al je vragen te beantwoorden en alle uitdagingen aan te gaan.

Met je administratie als basis zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in je cijfers, je belastingaangiften op tijd en correct worden gedaan en het maximale belasting voordeel wordt behaald. Daarna gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij en je onderneming (nog) beter worden.

De optimale combinatie van groot en klein

De voordelen van een grote organisatie met specialisten op het elk gebied en toch de korte lijnen van een klein kantoor, voor jou als ondernemer is er slechts één aanspreekpunt, vaak bereikbaar op de momenten dat jij als ondernemer het nodig hebt. We streven ernaar om:

 • elke vraag binnen 24 uur beantwoord te hebben
 • Je administratie tegen een vast bedrag per maand
 • Specialistisch werk tegen een vooraf afgesproken tarief
 • Zonder verrassingen achteraf

Duidelijkheid in je administratie en dan verder

Door gebruik te maken van de een geavanceerd administratieprogramma valt de eerste last van je schouders. Het zal je verbazen hoeveel werk en uren tijd het gaat schelen. We richten de administratie zo in dat, het niet meer gaat zijn dan een paar minuten per week, i.p.v. hele dagen. Door je duidelijk uit te leggen hoe en wat maken we dat het overzichtelijk en duidelijk is.

Nationaal netwerk voor MKB ondernemers

Alle kennis en ervaring die ik heb als ondernemer zet ik in voor jouw bedrijf. De vragen die je hebt worden beantwoord. Met een achterban van ruim 120 professionals, bestaande uit administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches blijft geen vraag onbeantwoord en geen probleem onopgelost.

Persoonlijk contact met transparante werkwijze

Ik werk volgens de oamkb werkwijze: transparant en laagdrempelig. Ik sta voor je klaar wanneer jij daar behoefte aan hebt, of dat nu op maandagmorgen is of op zaterdagavond, je kunt mij altijd bereiken via telefoon, whatsapp of mail.

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis maatwerk offerte of een op maat gemaakt stappenplan!

Ons team

mkdf-team-image

Robbert Simons

Eigenaar
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Bedrijfsfinanciering
mkdf-team-image

Bas van Rooij

Fiscaal adviseur
mkdf-team-image

Dennis van Meetelen

Administrateur
mkdf-team-image

Johannes Heidveld

Accountant
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Salarisadministratie

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy € 0,- *
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 295,- per sessie van 2 uur **
* Gratis ter beschikking gesteld aan klanten van oamkb
** Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Robbert Simons Je bent als persoon heel toegankelijk Als Dienst verlener professioneel en mee denkend en mee werkend .. Ik heb voor mij de goede keuze gemaakt .. Ik ben dik tevreden … en blij dat ik voor jouw gekozen heb. Denk ook niet dat ik nog snel zal veranderen .. Op een lange samenwerking

Bij nieuwe ambities schakel ik altijd een bedrijfscoach in

Ik stond op het punt dat ik moest groeien. Hoe pak je dat nou aan, wie zet je waar en waarom? Je wil graag de juiste beslissingen wil nemen, dus ik zocht een professioneel klankbord. Robbert Simons heeft mij hierin begeleid van a tot z.

Welke twijfels had je voor aangaan van het traject?

Twijfels heb ik nooit gehad, want ik ben gewend om een bedrijfscoach in te schakelen. Voor mij is het normaal geworden als ik aan mijn bedrijf wil werken.

Hoe waren je ervaringen uiteindelijk?

Heel goed. Ik ben nu op een veel sneller tempo gegroeid dan ik had gedaan als ik het allemaal alleen had moeten bedenken.

In die gesprekken komen er ook dingen omhoog waarbij ik denk: ‘Daar heb ik nooit aan gedacht.’ Ik kom niet uit een milieu waarin ondernemen gebruikelijk is, dus dan is het echt een zoektocht.

Dan is het heel fijn wanneer je kunt profiteren van de professionaliteit van iemand die al meer van dat soort dingen heeft gedaan.

Vooral als je je geen fouten kunt permitteren

Wat zijn de resultaten?

Ik had de vragen: voor hoeveel uur moet ik mensen aannemen? Het is een onzekere tijd. Het gaat nu super goed, maar wat gaat er volgend jaar gebeuren? Hoe lang moet het contract dan zijn?

We kwamen erop uit om iemand aan te nemen die tussen 12-20 uur per week werkt gedurende de eerste tijd, met een mogelijkheid tot opschaling. We hebben de functieomschrijving besproken; hoe je moet werven; hoe je sollicitatiegesprekken voert en nu sta ik op het punt om iemand aan te nemen.

Wat je merkt is dat als je eenmaal wat openheid geeft, je ook andere dingen vertelt. Als ondernemer ben je vaak geneigd om je op 1 ding te focussen. Met Robbert kreeg ik bredere gesprekken, over inhoudelijke dingen en over andere dingen als creativiteit en horizon.

Financieel is het als ondernemer namelijk ook niet altijd even makkelijk. Robbert heeft mij hierin geadviseerd en zijn kennis gedeeld over hoe je zaken het beste kunt regelen.

Zou je de inzet van oamkb aanbevelen?

Ja 100%.

Bedrijfscoaching via oamkb zorgt ervoor dat je sneller groeit, voor fouten behoed wordt, betere beslissingen neemt en dat je kunt sparren over zaken die je tegenkomt als ondernemer.

Robbert is een gesprekspartner die naar mijn idee volledig te vertrouwen is en met alle goede bedoelingen je echt verder helpt. Hij is financieel heel goed onderlegd en zorgt dat ook dat in goede banen wordt geleid.

Verder is het gewoon echt een hele leuke vent waar je goed mee kan lachen.

En hij spreekt 7 talen vloeiend, dus hij begeleidt me nu ook met het contracteren van een agent in Italië.

Voor welk type klanten zou je oamkb aanbevelen?

Voor elke ondernemer die zich geen fouten kan permitteren, dus bijvoorbeeld ook voor jonge ondernemers.

Jerome van Dun, www.galleryvandun.com

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Robbert Simons - oamkb Tilburg - Waalwijk

oamkb Tilburg – Waalwijk

Dr. Hub van Doorneweg 181
5026 RD Tilburg
T. 06 – 51 84 50 24

E. robbert.simons@oamkb.nl

  Contact

  [captcha]