Top

Oamkb Tilburg – Waalwijk

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Gedreven door passie en gestuurd door kennis en ervaring,
om jou als ondernemer verder te brengen oamkb

Ik ben Robbert Simons, eigenaar van oamkb Tilburg – Waalwijk. Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer, begrijp ik wat je bedoelt en waar je heen wilt. Alle kanten van het ondernemen zijn mij bekend. Of je nu wilt dat ik je administratie efficiënt en geautomatiseerd inricht of je graag wilt sparren over je bedrijf. Samen komen we verder.

Of je nu je administratie duidelijker en makkelijker wil, Of dat je behoefte hebt om te sparren, of dat je tegen zaken aanloopt waar je tegen op ziet, samen komen we verder. Door mijn kennis en ervaring en het team van experts om me heen, zijn we in staat al je vragen te beantwoorden en alle uitdagingen aan te gaan.

Met je administratie als basis zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in je cijfers, je belastingaangiften op tijd en correct worden gedaan en het maximale belasting voordeel wordt behaald. Daarna gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij en je onderneming (nog) beter worden.

De optimale combinatie van groot en klein

De voordelen van een grote organisatie met specialisten op het elk gebied en toch de korte lijnen van een klein kantoor, voor jou als ondernemer is er slechts één aanspreekpunt, vaak bereikbaar op de momenten dat jij als ondernemer het nodig hebt. We streven ernaar om:

 • elke vraag binnen 24 uur beantwoord te hebben
 • Je administratie tegen een vast bedrag per maand
 • Specialistisch werk tegen een vooraf afgesproken tarief
 • Zonder verrassingen achteraf

Duidelijkheid in je administratie en dan verder

Door gebruik te maken van de een geavanceerd administratieprogramma valt de eerste last van je schouders. Het zal je verbazen hoeveel werk en uren tijd het gaat schelen. We richten de administratie zo in dat, het niet meer gaat zijn dan een paar minuten per week, i.p.v. hele dagen. Door je duidelijk uit te leggen hoe en wat maken we dat het overzichtelijk en duidelijk is.

Nationaal netwerk voor MKB ondernemers

Alle kennis en ervaring die ik heb als ondernemer zet ik in voor jouw bedrijf. De vragen die je hebt worden beantwoord. Met een achterban van ruim 120 professionals, bestaande uit administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches blijft geen vraag onbeantwoord en geen probleem onopgelost.

Persoonlijk contact met transparante werkwijze

Ik werk volgens de oamkb werkwijze: transparant en laagdrempelig. Ik sta voor je klaar wanneer jij daar behoefte aan hebt, of dat nu op maandagmorgen is of op zaterdagavond, je kunt mij altijd bereiken via telefoon, whatsapp of mail.

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis maatwerk offerte of een op maat gemaakt stappenplan!

Ons team

mkdf-team-image

Robbert Simons

Eigenaar
mkdf-team-image

Hugo de Brouwer

Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Bedrijfsfinanciering
mkdf-team-image

Bas van Rooij

Salarisadministratie
mkdf-team-image

Dennis van Meetelen

Administrateur
mkdf-team-image

Johannes Heidveld

Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Robbert Simons - oamkb Tilburg - Waalwijk

oamkb Tilburg – Waalwijk

Van der Heijdenstraat 1
5081 CW Hilvarenbeek
T. 06 – 51 84 50 24

E. robbert.simons@oamkb.nl

  Contact

  [captcha]