Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Altijd beschikbaar voor contact

Aarzel niet om contact op te nemen met onze oamkb-adviseurs in de regio Nijmegen, aangezien er geen belemmeringen zijn. Onze maandelijkse prijs omvat telefoongesprekken en e-mailverkeer, waardoor het gemakkelijker wordt om met ons te communiceren. In het geval van complexere onderwerpen, maken we gebruik van telefonische gesprekken of persoonlijke ontmoetingen, waarbij de afspraken nadien via e-mail worden vastgelegd. Je kunt ons bellen, mailen of appen.

Hoeveel contactmomenten zijn er?

De adviseurs van oamkb bespreken jouw onderneming en financiële gegevens minstens één keer per kwartaal. Als je dat wilt, kun je ook vaker contactmomenten aanvragen, zelfs maandelijks, afhankelijk van de behoefte.

 

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Als je in Nijmegen bent, kun je profiteren van onze oamkb Nijmegen adviesdiensten, waarbij onze adviseurs 24/7 jouw administratie bijhouden. Gedurende deze periode kunnen wij vragen stellen over jouw administratie, zodat het antwoord direct in jouw geheugen wordt opgeslagen en er zo min mogelijk tijd verloren gaat. De frequentie van kwartaalgesprekken hangt af van de complexiteit van jouw bedrijf. In sommige gevallen kan het zijn dat jouw administratie soepel verloopt en dat er weinig vragen zijn over jouw bedrijf. In zo’n geval zal oamkb Nijmegen een e-mail sturen waarin we aangeven dat er geen bijzonderheden zijn om te bespreken.

 

Bedrijfsadvies Nijmegen om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Binnen jouw bedrijf zijn er vaak meerdere aspecten om rekening mee te houden. Wellicht heb je vragen over je personeel, fiscale zaken, financiële rapportages of toekomstplannen. Om deze vragen te beantwoorden, bieden we ondernemingsgesprekken aan. Tijdens deze gesprekken kan jouw oamkb-adviseur, indien nodig, een specialist aanbevelen om specifieke vraagstukken te bespreken. We zijn ervan overtuigd dat deze specialisten meer waarde toevoegen dan dat ze kosten.

 

Een soepele administratie die weinig tijd kost

Bij oamkb Nijmegen streven we ernaar om jouw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat we meer tijd hebben om ons te richten op jouw onderneming en de cijfers slechts als basis te gebruiken. Tijdens onze contactmomenten kunnen we samen bekijken hoe we de administratie zowel voor jou als voor ons makkelijker kunnen maken, waardoor je zowel geld als tijd bespaart.