Top

Oamkb Nijmegen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies Nijmegen

Ik ben Thomas Verbeek. Ik ondersteun ondernemers, samen met mijn team. Dit doen we vanuit ons administratiekantoor in Nijmegen. Ik heb inmiddels als meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten, optimaliseren en beheren van geautomatiseerde administraties. Ik ben een allrounder die zijn kennis en ervaring wil inzetten voor ondernemers van bedrijven die net als ik elke dag bezig zijn met verbetering. Zoek je een administratiekantor dat zorgt dat je administratie altijd bijis en waarbij je 24/7 beschikt over up-to-date financiële stuurinformatie? Neem contact op met oamkb voor meer informatie!

Wanneer je start als ondernemer trek je een enorme sprint: je hebt de volle energie, ziet elk succes als pure winst en tegenslagen als een leermoment. Je hebt je blik strak gefocust op jouw punt op de horizon. Wanneer de werkdagen langer worden en de nachten onrustiger, worden successen behalen een basisvoorwaarde en leiden tegenslagen steeds meer tot frustratie of zelfs een gebroken zelfvertrouwen.

Ideaal is fit blijven doorlopen

Als ondernemer wil je in een stevige, fitte tred blijven lopen en naar je concurrentie achterom kunnen kijken. De blik blijvend gericht op het ondernemen en de bijzaken… blijven bijzaken..

Realiteit is steeds meer bagage

Als bedrijfsadviseur uit wandelstad Nijmegen zie ik het zo: je start je sprint met een lege krat, dus zonder ballast en loopt tussen je concurrenten door steeds verder naar voren. Tijdens je tocht worden er steeds meer papieren in jouw krat gelegd (administratie, contracten, belastingdienst, CAO, pensioenen, personeelsbeleid), waardoor je niet meer zo hard kunt lopen. Je vertraagt, komt achterop. Je wordt moe en raakt uitgeput door zorgen. Het punt op de horizon bevindt zich nu achter de ruggen van de concurrenten voor je. Jouw punt op de horizon verlies je uit het oog.

Niet weten waar je naartoe gaat, is vragen om problemen

De lucht in, geeft lucht. Daarom vind ik mijn werk zo fantastisch: ik ga naast jou als ondernemer lopen, neem stuk voor stuk alle ballast uit jouw kratje. Ik zet die ‘ballast’ volledig geautomatiseerd in de cloud zodat jouw administratie geen ballast meer is, maar een bron van managementinformatie waar jij 24/7 bij kunt. Nu kun je weer versnellen. Elk kwartaal spreken we elkaar over jouw punt op de horizon en tussendoor kun jij altijd en overal naar de cloud kijken en zien hoe je er op dat moment voor staat. Zo kom je én veel sneller bij jouw doelen, én je hebt veel meer plezier in het lopen, dus in het ondernemen zelf. Hoe ik dat doe laat ik je graag zien in een demo. Vraag hier een demo aan.

Constructief confronteren

Voor ons is het automatiseren van jouw administratie een koud kunstje. Het bespaart jou niet alleen tijd, maar mij ook. Deze tijd besteden we vervolgens aan het scherp(er) stellen van jouw business case. Aan mij heb je een kritische sparringpartner. Zodra de redenatie in een kringetje gaat, hak ik de knoop door en geef je een duidelijk advies. Aan jou de keus wat je ermee doet. Maak direct een afspraak voor bedrijfsadvies op maat.

Ons team

mkdf-team-image

Thomas Verbeek

Eigenaar
mkdf-team-image

Johan Rinzema

HRM- & Salarisadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Thomas Verbeek - oamkb Nijmegen

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Nijmegen

Transistorweg 7 (Gebouw A)
6534 AT Nijmegen

KvK: 67806449

 

T. 06 – 37 27 39 44

E. thomas.verbeek@oamkb.nl

    Contact