Top

Oamkb Rinzema & Verbeek

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor in Nijmegen voor zakelijk succes!

Wij zijn Thomas Verbeek en Johan Rinzema, jouw toegewijde team bij oamkb Rinzema & Verbeek in Nijmegen. Samen brengen we meer dan een kwart eeuw aan ervaring in het ondersteunen van ondernemers met hun online administratie. In ons administratiekantoor in Nijmegen combineren we onze expertise om jouw bedrijf te voorzien van gestroomlijnde, geoptimaliseerde administratie. Wij geloven dat goede administratie de ruggengraat is van elk succesvol bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat jouw administratie altijd up-to-date is, met 24/7 toegang tot essentiële financiële informatie. Onze gezamenlijke aanpak zorgt voor helderheid, inzicht, en sturing voor jouw bedrijf. We zijn er niet alleen om je administratie te beheren; we zijn er om samen met jou te kijken naar jouw cijfers en ambities. Neem contact op met oamkb voor meer informatie en ontdek hoe onze gecombineerde krachten jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Bij oamkb Rinzema & Verbeek staan we klaar met onze expertise om jouw bedrijf te ondersteunen. Onze efficiënte, grotendeels geautomatiseerde administraties zorgen ervoor dat jouw boekhouding de basis vormt voor alle strategische beslissingen. Dankzij onze direct beschikbare stuurinformatie kun je effectief inspelen op zowel kansen als uitdagingen.

Wij zorgen voor een heldere en inzichtelijke administratie, zodat je altijd gefocust blijft op wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Bij Rinzema & Verbeek is het bereiken van jouw zakelijke doelen onze missie, ongeacht de fase waarin je bedrijf zich bevindt.

Ondernemen met geautomatiseerde administratie

Ondernemers streven naar wendbaarheid, maar administratieve taken kunnen als een last aanvoelen. Oamkb biedt een oplossing met volledig geautomatiseerde administratie, waardoor deze ‘last’ wordt omgezet in waardevolle managementinformatie. Dit stelt ondernemers in staat om flexibel en efficiënt te blijven, met een duidelijke focus op hun doelen.

Kritische sparringpartner en procesoptimalisatie

Naast het automatiseren van administratieve taken, fungeert oamkb als een kritische sparringpartner. Ze bieden bedrijfsadvies en helpen bij het optimaliseren van werkprocessen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en een duidelijker inzicht in de bedrijfsvoering.

Online administratie en salarisbeheer

De diensten van oamkb Rinzema & Verbeek omvatten online administratie en salarisbeheer, die 24/7 toegankelijk zijn via een gebruiksvriendelijk portaal. Deze tools stellen ondernemers in staat om overal en altijd inzicht te hebben in hun financiële situatie, wat cruciaal is voor effectieve besluitvorming.

Netwerk van experts en toegankelijke financiële diensten

Het netwerk van financiële experts bij oamkb, inclusief accountants en bedrijfscoaches, biedt uitgebreide ondersteuning aan ondernemers. Deze diensten zijn beschikbaar voor een vast maandtarief, waardoor ondernemers toegang hebben tot expertise zonder onverwachte kosten.

Benieuwd naar wat oamkb Rinzema & Verbeek voor jouw MKB-onderneming kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Thomas Verbeek

Eigenaar
mkdf-team-image

Johan Rinzema

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Thomas Verbeek

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Johan Rinzema - oamkb Rinzema & Verbeek Thomas Verbeek - oamkb Rinzema & Verbeek

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rinzema & Verbeek

Transistorweg 7 (Gebouw A)
6534 AT Nijmegen

KvK: 67806449

 

T. 06 – 37 27 39 44

E. rinzema.verbeek@oamkb.nl

    Contact