Top

Oamkb Rinzema & Verbeek

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor in Nijmegen voor zakelijk succes!

Wij zijn Thomas Verbeek en Johan Rinzema, jouw toegewijde team bij oamkb Rinzema & Verbeek in Nijmegen. Samen brengen we meer dan een kwart eeuw aan ervaring in het ondersteunen van ondernemers met hun online administratie. In ons administratiekantoor in Nijmegen combineren we onze expertise om jouw bedrijf te voorzien van gestroomlijnde, geoptimaliseerde administratie. Wij geloven dat goede administratie de ruggengraat is van elk succesvol bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat jouw administratie altijd up-to-date is, met 24/7 toegang tot essentiële financiële informatie. Onze gezamenlijke aanpak zorgt voor helderheid, inzicht, en sturing voor jouw bedrijf. We zijn er niet alleen om je administratie te beheren; we zijn er om samen met jou te kijken naar jouw cijfers en ambities. Neem contact op met oamkb voor meer informatie en ontdek hoe onze gecombineerde krachten jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Bij oamkb Rinzema & Verbeek staan we klaar met onze expertise om jouw bedrijf te ondersteunen. Onze efficiënte, grotendeels geautomatiseerde administraties zorgen ervoor dat jouw boekhouding de basis vormt voor alle strategische beslissingen. Dankzij onze direct beschikbare stuurinformatie kun je effectief inspelen op zowel kansen als uitdagingen.

Wij zorgen voor een heldere en inzichtelijke administratie, zodat je altijd gefocust blijft op wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Bij Rinzema & Verbeek is het bereiken van jouw zakelijke doelen onze missie, ongeacht de fase waarin je bedrijf zich bevindt.

Ondernemen met geautomatiseerde administratie

Ondernemers streven naar wendbaarheid, maar administratieve taken kunnen als een last aanvoelen. Oamkb biedt een oplossing met volledig geautomatiseerde administratie, waardoor deze ‘last’ wordt omgezet in waardevolle managementinformatie. Dit stelt ondernemers in staat om flexibel en efficiënt te blijven, met een duidelijke focus op hun doelen.

Kritische sparringpartner en procesoptimalisatie

Naast het automatiseren van administratieve taken, fungeert oamkb als een kritische sparringpartner. Ze bieden bedrijfsadvies en helpen bij het optimaliseren van werkprocessen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en een duidelijker inzicht in de bedrijfsvoering.

Online administratie en salarisbeheer

De diensten van oamkb Rinzema & Verbeek omvatten online administratie en salarisbeheer, die 24/7 toegankelijk zijn via een gebruiksvriendelijk portaal. Deze tools stellen ondernemers in staat om overal en altijd inzicht te hebben in hun financiële situatie, wat cruciaal is voor effectieve besluitvorming.

Netwerk van experts en toegankelijke financiële diensten

Het netwerk van financiële experts bij oamkb, inclusief accountants en bedrijfscoaches, biedt uitgebreide ondersteuning aan ondernemers. Deze diensten zijn beschikbaar voor een vast maandtarief, waardoor ondernemers toegang hebben tot expertise zonder onverwachte kosten.

Benieuwd naar wat oamkb Rinzema & Verbeek voor jouw MKB-onderneming kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Thomas Verbeek

Eigenaar
mkdf-team-image

Johan Rinzema

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp € 328,- per sessie van 2 uur
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Johan Rinzema - oamkb Rinzema & Verbeek Thomas Verbeek - oamkb Rinzema & Verbeek

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rinzema & Verbeek

Transistorweg 7 (Gebouw A)
6534 AT Nijmegen

KvK: 67806449

 

T. 06 – 37 27 39 44

E. rinzema.verbeek@oamkb.nl

    Contact