Top

Oamkb Merces

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Oamkb Merces – Focus op ondernemen

Ik ben Liane Hintzen en ik vind het heerlijk om financiële zaken op te ruimen en de boekhouding kloppend te maken, want het is fijn als de administratie helemaal op orde is. Dat geeft mij rust en zorgt ook voor rust bij mijn opdrachtgevers, MKB-ondernemers. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Heerlen. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Heb je ook behoefte aan rust en overzicht? Bel gerust naar oamkb voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn naam is Liane Hintzen, administrateur van oamkb Merces in Heerlen. Ik hoor vaak dat ondernemers gefrustreerd raken door alle tijd die ze moeten steken in het bijhouden van de bedrijfsadministratie. Als financieel professional in regio Heerlen neem ik je deze zorgen graag uit handen, zo heb je als ondernemer weer tijd om met het bedrijf aan de slag te gaan!

Ondernemen zonder belemmeringen

Niet alleen zit de fiscale wetgeving erg gecompliceerd in elkaar, het kost eveneens veel tijd om alle zaken netjes op orde te krijgen. Daarnaast moet je ook nog op tijd de aangiftes indienen om niet geconfronteerd te worden met een fikse boete. Voel je de hete adem van de fiscus in je nek en wordt het tijd om hier korte metten mee te maken? Als administrateur neem ik graag het puzzelwerk van je over, ik zorg ervoor dat jouw administratie op orde is én blijft. De administratie is meer dan een blok aan je been, het is de ruggengraat van jouw onderneming. Ik help je om administratieve verplichtingen om te zetten naar fiscale voordelen.

Modern werken betekent niet afstandelijk ondernemen

Als eerste pak ik samen met de ondernemer de wijze aan waarop de boekhouding en administratie worden ingericht. Dat betekent een verregaande automatisering en werken in de cloud. Daarmee kun je 24/7 rekenen op een volledige administratie die tot op de minuut is bijgewerkt. Ook communicatie zal voor een groot deel online verlopen. Dat betekent mailen, chatten, appen, alle bekende communicatietermen van deze tijd. Toch betekent dat niet een grote afstand tussen de ondernemer en de financieel professional, integendeel! Mijn administratiekantoor maakt deel uit van oamkb, dit is een landelijk netwerk van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die ieder een eigen gebied bedienen. Dat betekent een lokale aanwezigheid en de gelegenheid met elkaar te spreken wanneer dat nodig is. En dat zonder meerkosten, gewoon standaard in het afgesproken tarief. Dat is wel zo prettig communiceren.

Persoonlijke aandacht met een groot bereik

Omdat ik als zelfstandig administratiekantoor onderdeel uitmaak van een groter collectief, betekent dat het beste van twee werelden. Enerzijds word je als klant op een persoonlijke wijze behandeld, en kun je me zien als een vertrouwenspersoon waar je terecht kunt met alle vragen van financiële aard. Daarnaast kan ik altijd een beroep doen op mijn collega’s wanneer er specifieke vragen zijn, ook op juridisch gebied. Voordat we samen aan de slag gaan om de administratie voor eens en voor altijd op orde te brengen, spreken we een duidelijk tarief af zonder kleine lettertjes, mitsen en maren. Want een goede en langdurige samenwerking wordt gebouwd op een open communicatie, zonder die uurtje-factuurtje mentaliteit waar mijn vakgebied helaas om bekend staat. Ik ben een ondernemer die weet hoe andere ondernemers denken, ik spreek dezelfde taal en ik word gemotiveerd door ondernemers die het maximale willen bereiken met hun bedrijf.

 

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, op jouw kantoor of op het mijne. Graag tot binnenkort!

Ons team

mkdf-team-image

Liane Hintzen

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Roger Plum
Roger Plum
2021-10-21
Claudia van Haaren
Claudia van Haaren
2021-09-12
Tineke Katsipodas
Tineke Katsipodas
2021-09-09

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Liane Hintzen - oamkb Merces

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Merces

Jan Campertstraat 5

6416 SG Heerlen

KvK:74002791

 

T. 06 – 31 90 73 26

E. liane.hintzen@oamkb.nl

    Contact