Top

Oamkb Horeca

 • Bedrijfsadvies voor meer winst
 • Bedrijfscoaching voor een beter bedrijf
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Win-Win! Up-to-date horeca administratie aangevuld met praktisch horeca advies bij oamkb Horeca!

Wij zijn Allard van Schoneveld en Bas van Kooten en samen runnen wij oamkb Horeca, “Het administratie- en advieskantoor voor de Horeca”. Allard is een ervaren financieel specialist en Bas is een ervaren ondernemer en de horeca branche specialist binnen oamkb.

 

Oamkb Horeca heeft een unieke benadering van administratieve diensten die de traditionele methoden op hun kop zet. Door te profiteren van moderne technologieën en online platforms, biedt oamkb Horeca een efficiënte en effectieve manier om de administratieve last te verlichten die gepaard gaat met het runnen van een horecabedrijf.

Een van de opvallende kenmerken van oamkb Horeca is de nadruk op online administratie. In plaats van het werken met stapels papieren en fysieke documenten, digitaliseert oamkb Horeca alle aspecten van administratie. Dit omvat onder andere boekhouding, facturering, salarisadministratie en belastingaangiften. Door gebruik te maken van geavanceerde cloud-gebaseerde software kunnen ondernemers en managers in de horeca eenvoudig toegang krijgen tot hun financiële gegevens en rapporten, waar ze zich ook bevinden. Daarnaast koppelen we waar mogelijk de andere gebruikte systemen binnen het horecabedrijf.

Gespecialiseerde Dienstverlening voor de Horeca

Wat oamkb Horeca echt onderscheidt, is de toewijding aan de horecabranche. In tegenstelling tot algemene administratiekantoren begrijpt oamkb Horeca de unieke uitdagingen en kansen waarmee horecaondernemers te maken hebben. Het team van professionals bij oamkb Horeca beschikt over diepgaande kennis van de branche, variërend van restaurants en cafés tot hotels en evenementenlocaties.

De diensten van oamkb Horeca gaan verder dan alleen administratie. Ze bieden ook horeca advies en begeleiding om horecaondernemers te helpen groeien en succesvol te zijn. Dit omvat strategische planning, financieel advies, kostenbeheersing, optimalisatie van inkoopprocessen en meer. Oamkb Horeca fungeert als een waardevolle partner die de zakelijke doelen van hun klanten begrijpt en ondersteunt.

Voordelen van Samenwerken met oamkb Horeca

Het werken met oamkb Horeca biedt talloze voordelen voor horecaondernemers:

 • Tijdsbesparing: Door gebruik te maken van geautomatiseerde processen en online tools kunnen ondernemers kostbare tijd besparen die ze kunnen besteden aan het runnen en verbeteren van hun bedrijf.
 • Nauwkeurigheid: Dankzij het gebruik van geavanceerde software en ervaren professionals kunnen fouten in administratieve taken tot een minimum worden beperkt.
 • Financiële Gezondheid: Oamkb Horeca helpt bij het monitoren van financiële prestaties en het nemen van datagedreven beslissingen om de winstgevendheid te verbeteren.
 • Expertise: Het gespecialiseerde team begrijpt de unieke uitdagingen van de horecabranche en biedt op maat gemaakt advies en begeleiding.
 • Flexibiliteit: Oamkb Horeca’s online aanpak zorgt voor toegang tot financiële informatie vanaf elke locatie en op elk gewenst moment.

Conclusie

In de moderne zakelijke omgeving is oamkb Horeca een welkome innovatie voor de horecabranche. Met hun focus op online administratie en gespecialiseerd horeca advies begrijpen ze de behoeften van horecaondernemers en bieden ze effectieve oplossingen om administratieve lasten te verminderen en groei te stimuleren. Als een waardevolle partner dragen ze bij aan het succes en de duurzaamheid van horecabedrijven in een steeds veranderende markt.

Samenwerking en communicatie vanuit ervaring

Ons kantoor is gevestigd in Schoonhoven met 2e uitvalsbasis in Den Haag maar we werken landelijk. Net zo graag als via de digitale weg, spreken we je face-to-face, op jouw kantoor of op het onze. Ondanks het feit dat digitale tools enorm makkelijk inzetbaar zijn en ook tijd besparen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Zo leren we niet alleen jou maar ook je onderneming kennen, en kunnen we ons nog beter inleven in de situatie van jouw organisatie als geheel. Uiteindelijk moet er een ‘klik’ zijn tussen jou als horecaondernemer en wij als financieel horeca advies team. Daarom richten we ons op horecaondernemers die van aanpakken weten. Als je op zoek bent naar een horeca-administratie – en adviesbureau die jouw taal spreekt, nodigen we  je graag uit om eens nader kennis te maken. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail, Whatsapp, Google Meet, Facebook, LinkedIn en X. Jij kiest de manier die je het meeste aanspreekt en wij passen ons daar op aan.

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ons team

mkdf-team-image

Bas van Kooten

Bedrijfsadviseur / Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Boekhouder / Financieel adviseur
mkdf-team-image

Onno Clous

Fiscalist
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Register Accountant
mkdf-team-image

Wendy Verkerk

Administratice
mkdf-team-image

Sonja Dieperink

Assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp € 328,- per sessie van 2 uur
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Horeca

Varkensmarkt 5

2871 CX Schoonhoven

 

T. 06 – 22806885

E. bas.vankooten@oamkb.nl

 

  Contact