Top

Oamkb Horeca

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

De juiste sturingsdata en advies voor je horeca bedrijf bij oamkb Horeca!

Ik ben Bas van Kooten en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers, met name in de horeca. Ons administratiekantoor in Den Haag zorgt ervoor dat jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk is. We helpen je ook bij het realiseren van jouw doelstellingen met je bedrijf. Zo heb jij weer tijd voor je echte passie: ondernemen.

Mijn naam is Bas van Kooten, ik ben een ervaren ondernemer en horeca branchespecialist bij oamkb Horeca. Ik ben in eerste plaats horeca adviseur die je kan ontzorgen en helpt bij het wegnemen van frustraties. Naast het vanzelfsprekend goed verzorgen van je administratie help ik als bedrijfscoach en horeca adviseur ondernemers actief in de horeca en de gastvrijheidsindustrie!

De horecabranche is een sector waar betrouwbare en tijdige sturingsdata de horecaondernemer enorm kan helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Of je nu een startende ondernemer bent of reeds door de wol geverfd bent, in beide gevallen heb ik je veel te bieden.

Financieel professional met horeca ervaring

Een correcte administratie is niet alleen van belang voor de belastingdienst of voor de bank. Correct uitgesplitste cijfers die up-to-date zijn geven je als horecaondernemer houvast en sturing. Waar gaat het goed en waar kan het beter? Als horecaondernemer moet je vooral doen waar je goed in bent, en bezig zijn met wat je leuk vindt. Focus op de gast, je producten en diensten, en investeren in het team. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem deze zorg graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat horecaondernemers houden van een transparante dienstverlening. Daarom werk ik met een vaste prijs, zodat mijn horecaklanten niet ineens tegen onverwachte kosten aanlopen. Ook behouden ze altijd inzicht in hun gegevens en ontvangen daarbij heldere duiding van deze cijfers. Misschien wel het belangrijkste; omdat ik zelf ondernemer ben met ruime horeca ervaring, kan ik proactief signaleren als er zich kansen of risico’s voordoen. Daarnaast kan ik met je meedenken over bedrijfsstrategieën en resultaatverbeteringen.

Samenwerking en communicatie vanuit ervaring

Mijn kantoor is gevestigd in Den Haag maar ik werk landelijk. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks het feit dat digitale tools enorm makkelijk inzetbaar zijn en ook tijd besparen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Zo leer ik niet alleen jou maar ook je onderneming kennen, en kan ik me nog beter inleven in de situatie van jouw organisatie als geheel. Uiteindelijk moet er een ‘klik’ zijn tussen jou als ondernemer en mij als financieel horeca adviseur, daarom richt ik me op horecaondernemers die van aanpakken weten. Als je op zoek bent naar een financieel horeca adviseur/boekhouder die jouw taal spreekt nodig ik je graag uit om eens nader kennis te maken. Je kunt me bereiken via telefoon, mail, Whatsapp, Google Hangout, Facebook, LinkedIn en Twitter. Jij kiest de manier die je het meeste aanspreekt en ik pas me daar op aan.

Ons team

mkdf-team-image

Bas van Kooten

Eigenaar
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Bedrijfsadvies

Branchespecialisten

 • Horeca
 • Automotive
 • Retail
 • Zorg
 • Uitgeverij
Specialisaties per vakgebied

- Overnames en Herstructurering

 • Doorstart en groei
 • Fusie en overname
 • Herstructurering
 • Bedrijfsopvolging en Bedrijfsbeëindiging

- Personeel, HR en Salarisadministratie
- Financieringen
- Juridische hulp
- Sales en Marketing

Bedrijfsadvies (niet fiscaal)
Advies en bespreking € 350,- 1 dagdeel met korting 7% bij een maandabonnement Online Administratie
Advies en bespreking € 655,- 2 dagdelen met korting 14% bij een maandabonnement Online Administratie
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Horeca

Dr. J. Presserstraat 289

2552 LW Den Haag

 

T. 06 – 22806885

E. bas.vankooten@oamkb.nl

 

  Contact