Top

Oamkb Horeca

 • Bedrijfsadvies voor meer winst
 • Bedrijfscoaching voor een beter bedrijf
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Win-Win! Up-to-date horeca administratie aangevuld met praktisch horeca advies bij oamkb Horeca!

Wij zijn Allard van Schoneveld en Bas van Kooten en samen runnen wij oamkb Horeca, “Het administratie- en advieskantoor voor de Horeca”. Allard is een ervaren financieel specialist en Bas is een ervaren ondernemer en de horeca branche specialist binnen oamkb.

 

Oamkb Horeca heeft een unieke benadering van administratieve diensten die de traditionele methoden op hun kop zet. Door te profiteren van moderne technologieën en online platforms, biedt oamkb Horeca een efficiënte en effectieve manier om de administratieve last te verlichten die gepaard gaat met het runnen van een horecabedrijf.

Een van de opvallende kenmerken van oamkb Horeca is de nadruk op online administratie. In plaats van het werken met stapels papieren en fysieke documenten, digitaliseert oamkb Horeca alle aspecten van administratie. Dit omvat onder andere boekhouding, facturering, salarisadministratie en belastingaangiften. Door gebruik te maken van geavanceerde cloud-gebaseerde software kunnen ondernemers en managers in de horeca eenvoudig toegang krijgen tot hun financiële gegevens en rapporten, waar ze zich ook bevinden. Daarnaast koppelen we waar mogelijk de andere gebruikte systemen binnen het horecabedrijf.

Gespecialiseerde Dienstverlening voor de Horeca

Wat oamkb Horeca echt onderscheidt, is de toewijding aan de horecabranche. In tegenstelling tot algemene administratiekantoren begrijpt oamkb Horeca de unieke uitdagingen en kansen waarmee horecaondernemers te maken hebben. Het team van professionals bij oamkb Horeca beschikt over diepgaande kennis van de branche, variërend van restaurants en cafés tot hotels en evenementenlocaties.

De diensten van oamkb Horeca gaan verder dan alleen administratie. Ze bieden ook horeca advies en begeleiding om horecaondernemers te helpen groeien en succesvol te zijn. Dit omvat strategische planning, financieel advies, kostenbeheersing, optimalisatie van inkoopprocessen en meer. Oamkb Horeca fungeert als een waardevolle partner die de zakelijke doelen van hun klanten begrijpt en ondersteunt.

Voordelen van Samenwerken met oamkb Horeca

Het werken met oamkb Horeca biedt talloze voordelen voor horecaondernemers:

 • Tijdsbesparing: Door gebruik te maken van geautomatiseerde processen en online tools kunnen ondernemers kostbare tijd besparen die ze kunnen besteden aan het runnen en verbeteren van hun bedrijf.
 • Nauwkeurigheid: Dankzij het gebruik van geavanceerde software en ervaren professionals kunnen fouten in administratieve taken tot een minimum worden beperkt.
 • Financiële Gezondheid: Oamkb Horeca helpt bij het monitoren van financiële prestaties en het nemen van datagedreven beslissingen om de winstgevendheid te verbeteren.
 • Expertise: Het gespecialiseerde team begrijpt de unieke uitdagingen van de horecabranche en biedt op maat gemaakt advies en begeleiding.
 • Flexibiliteit: Oamkb Horeca’s online aanpak zorgt voor toegang tot financiële informatie vanaf elke locatie en op elk gewenst moment.

Conclusie

In de moderne zakelijke omgeving is oamkb Horeca een welkome innovatie voor de horecabranche. Met hun focus op online administratie en gespecialiseerd horeca advies begrijpen ze de behoeften van horecaondernemers en bieden ze effectieve oplossingen om administratieve lasten te verminderen en groei te stimuleren. Als een waardevolle partner dragen ze bij aan het succes en de duurzaamheid van horecabedrijven in een steeds veranderende markt.

Samenwerking en communicatie vanuit ervaring

Ons kantoor is gevestigd in Schoonhoven met 2e uitvalsbasis in Den Haag maar we werken landelijk. Net zo graag als via de digitale weg, spreken we je face-to-face, op jouw kantoor of op het onze. Ondanks het feit dat digitale tools enorm makkelijk inzetbaar zijn en ook tijd besparen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Zo leren we niet alleen jou maar ook je onderneming kennen, en kunnen we ons nog beter inleven in de situatie van jouw organisatie als geheel. Uiteindelijk moet er een ‘klik’ zijn tussen jou als horecaondernemer en wij als financieel horeca advies team. Daarom richten we ons op horecaondernemers die van aanpakken weten. Als je op zoek bent naar een horeca-administratie – en adviesbureau die jouw taal spreekt, nodigen we  je graag uit om eens nader kennis te maken. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail, Whatsapp, Google Meet, Facebook, LinkedIn en X. Jij kiest de manier die je het meeste aanspreekt en wij passen ons daar op aan.

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ons team

mkdf-team-image

Bas van Kooten

Bedrijfsadviseur / Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Boekhouder / Financieel adviseur
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Register Accountant
mkdf-team-image

Wendy Verkerk

Administratice
mkdf-team-image

Sonja Dieperink

Assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Horeca

Varkensmarkt 5
2871 CX Schoonhoven

T. 06 – 22806885
E. bas.vankooten@oamkb.nl

 

  Contact