Top

Administratiekantoor Heerlen

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Administratiekantoor Heerlen

Wat biedt administratiekantoor Heerlen jou?

Bij oamkb online administratie Heerlen geniet je van alle voordelen van online administratie:

Online administratie heeft een legio aan voordelen

Ons administratiekantoor in Heerlen maakt het voor je mogelijk om op elk gewenst moment, waar je ook bent, bij je gegevens te kunnen. Of je nu op je werk, thuis of onderweg bent, wij zorgen ervoor dat je gegevens altijd up-to-date en toegankelijk zijn.

Automatische boekhouding

Wist je dat je boekhouder in Heerlen je kan helpen om te profiteren van alle voordelen van een online administratie?
Je boekhouder zorgt er allereerst voor dat je boekhouding automatisch verloopt (nu al tot 70%). Je boekhouder in Heerlen controleert je administratie en verzorgt al je verplichte aangiften.

Voor jouw bedrijf geven wij het beste boekhoudsoftware advies

Voordat je begint, kunt je het beste aan je oamkb administratiekantoor Heerlen vragen welk boekhoudprogramma het beste bij jouw bedrijf past. Wij zijn bekend met alle pakketten en kunnen je een goed advies geven.

Maandelijks abonnement en kosten

Bij oamkb administratiekantoor Heerlen geloven we in transparantie. Daarom bieden wij een vast laag bedrag per maand, waarbij bellen/mailen en tussentijds appen is inbegrepen.

Administratie voor het MKB

Online administratie Heerlen is speciaal bedoeld voor het MKB

Oamkb administratiekantoor Heerlen ontwikkelt online boekhoudsoftware op maat, voor jouw MKB bedrijf en branche. Wij hebben hier al meer dan 10 jaar ervaring in: de opzetkosten zijn daarom al vanaf 238,- euro. Zo maakt Administratiekantoor Heerlen je online administratie eenvoudig in gebruik en tijdbesparend.

Bedrijfsadministratie hoeft helemaal niet tijdrovend te zijn. Laat ons administratiekantoor in Heerlen je bedrijfsadministratie gemakkelijk maken, zodat je weinig tijd kwijt bent aan de boekhouding van je bedrijf. Een maandabonnement is er al vanaf € 155,00 per maand. Ook heb je 24/7 toegang tot je administratie op je laptop of smartphone. Je krijgt de administrateur die goed bereikbaar is voor al je vragen en die regelmatig met je overlegt over je cijfers.

 • Oamkb biedt online administratie in Heerlen. BTW aangiften, jaarcijfers, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting zijn allemaal inbegrepen in het maandbedrag
 • Ook mailen, appen, telefoon en 4x per jaar overleg zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief
 • Altijd op de hoogte zijn van jouw vorderingen, verschuldigde bedragen, verkopen, uitgaven en winst? Wij kunnen je daarbij helpen
 • Pak het nog beter aan door gebruik te maken van actuele cijfers en door te sparren met je administrateur in Heerlen
 • Ons team van 120 ervaren administrateurs en bedrijfsadviseurs helpt je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Heerlen

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen

T. 06 – 34962408
E. ad.slijters@oamkb.nl

 

  Contact