Top

Oamkb Heerlen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb Heerlen

Ik ben Ad Slijters en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers. Ons oamkb administratiekantoor in Heerlen maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar de boekhouding kan wel een stuk sneller, want het kan al tot 70% automatisch.

Ik ben Ad Slijters en ik ben partner van oamkb Heerlen. Als praktische zelfstandige wil ik met mijn kennis andere ondernemers ondersteunen in het vasthouden van het plezier in hun werk. Dat kan ik, doordat ik hen kan ontlasten in hun financiële rompslomp. Veel ondernemers lopen er namelijk tegenaan dat ze het werk dat ze doen als leuk ervaren, maar dat er teveel financiële rompslomp bij komt kijken. Hierdoor hebben ze minder tijd voor het uitvoeren van de core business van hun bedrijf.

Als ondernemer ben je verplicht om de financiën vast te leggen, volgens de regels van de wet die op jou van toepassing zijn. Vaak is dat het laatste waar je mee bezig wilt zijn. Je kunt het zelf doen en je er in verdiepen hoe je via die financiële verantwoording het meeste rendement uit je bedrijf haalt. Je kunt er ook voor kiezen om deze activiteit uit te besteden aan een bedrijfsadviseur die ook andere boekhouders tot zijn beschikking heeft. Hiermee kom je als ondernemer je verplichting wel na, maar heb je er zelf weinig omkijken naar en je weet zeker dat alles in orde is en het voor jou zo financieel gunstig mogelijk is geregeld.

Administratiekantoor Heerlen

Over het algemeen zijn ondernemers in Heerlen er niet zo happig op om financieel adviseurs of boekhouders in te huren. Waarschijnlijk komt dit omdat ondernemers het idee hebben dat adviseurs en boekhouders niet met hen meedenken. Daarbij zijn die adviseurs ook nog eens lastig te bereiken en rekenen ze hoge kosten voor hun dienstverlening.

Ik, Ad Slijters, sta hier totaal anders in, ik vind het belangrijk als partner van oamkb, om juist goed bereikbaar te zijn en samen te werken met de ondernemer. Als je een dringende vraag hebt of advies wilt, kun je me altijd bereiken en ik ben er voor je. Ik krijg dat ook terug van mijn klanten. Ik werk ook met vaste tarieven, om te voorkomen dat je voor financiële verrassingen komt te staan. Ik kan mijn eigen expertise inzetten, en waar nodig beschik ik over een netwerk bestaande uit verschillende administrateurs, adviseurs en accountants waar ik ook een beroep op kan doen.

Bedrijfsadvies voor ondernemers

Ik draag er graag aan bij dat de ondernemer zich kan concentreren op zijn bedrijfsactiviteiten. Boekhouding en het bijhouden van specifieke gegevens zijn daarin veelal storende werkzaamheden, en dus neem ik die graag uit handen. Bij mij kun je altijd inzicht krijgen in je gegevens en geef ik regelmatig een update over de huidige situatie. Ik weet zelf hoe het is om ondernemer te zijn en dus bied ik ook graag mijn hulp aan als het gaat over verschillende bedrijfsposities en strategieën.

Mijn werkgebied is verspreid over heel Heerlen. Als je graag kennis wilt maken kan dat ook in een persoonlijk gesprek. Je kunt altijd langskomen op mijn kantoor, maar uiteraard ben ik ook bereid om even bij jou langs te komen. Wil je toch liever online contact, dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen in Heerlen? Dan ben je bij oamkb Heerlen aan het juiste adres!

Onze instrumenten

Oamkb Heerlen werkt met online, betrouwbare software die aansluit bij wat je als ondernemer nodig hebt. Of je nu zzp’er of juist ondernemer met personeel bent. Of je nu branchegericht werkt, verschillende vestigingen managet of met meerdere partners samenwerkt, wij, als oamkb bieden je een online software pakket op maat dat hoort bij jou.

Welk pakket is het beste voor jou?

Ben je een ondernemer die het graag makkelijk houdt en wil je zelf je administratie doen of in samenwerking met je boekhouder? Dan is Reeleezee het meest geschikte pakket voor je.

Ben je een ondernemer die ruime managementinformatie nodig heeft of een organisatie met verdeling van bevoegdheden en verantwoordelijkheden, dan is Exact online voor jou de meest complete oplossing.

Voor iedere ondernemer en onderneming is er een online softwarepakket dat aansluit op de vraagstelling van die ondernemer en onderneming. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, om uit te zoeken wat de ideale oplossing voor jou is.

Ons team

mkdf-team-image

Ad Slijters

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Heerlen

Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen

T. 06 – 34962408
E. ad.slijters@oamkb.nl

 

    Contact