Top

Administratie Eindhoven

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Online administratie Eindhoven

Wat kunnen we voor je doen?

Bij oamkb maak je optimaal gebruik van alle voordelen die Boekhouder Eindhoven te bieden heeft

De voordelen van een online administratie

Bespaar geld, bespaar tijd en geniet van het gemak van 24/7 inzicht in je financiën, waar je ook bent, via je telefoon, tablet of computer!

Automatiseer de boekhouding

Onze eerste stap is het automatiseren van jouw boekhouding (tot wel 70%). Door deze automatisering kan jouw online administrateur jouw boekhouding controleren en zorg dragen voor alle verplichte aangiften. Hierdoor kun je maximaal profiteren van de mogelijkheden die online administratie biedt.

Het beste advies over boekhoudsoftware voor je onderneming

Voordat je begint, is het raadzaam om eerst met je oamkb administrateur te overleggen welke boekhoudsoftware het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Bij oamkb zijn we bekend met alle beschikbare pakketten en kunnen we je uitstekend adviseren in deze keuze.

Een vast laag maandbedrag

Altijd weten waar je aan toe bent, dat is voor ons essentieel. Daarom bieden we een voordelig vast maandelijks bedrag waarin bellen, mailen en appen zijn inbegrepen.

Voor MKB’ers

Online administratie voor MKB-bedrijven

We maken online boekhoudsoftware op maat voor MKB-bedrijven zoals het jouwe, perfect afgestemd op jouw specifieke branche. Met maar liefst 10 jaar ervaring in dit vakgebied, kunnen we de inrichting realiseren voor een laag tarief. Door onze expertise zorgen we ervoor dat jouw online administratie Eindhoven gemakkelijk te gebruiken is en je aanzienlijk tijd bespaart.

Wij maken online administratie eenvoudig en tijdbesparend voor jouw MKB-bedrijf. Het hoeft geen ingewikkeld proces te zijn. Bij oamkb kun je gemakkelijk je administratie bijhouden, zonder dat het veel tijd kost. Voor een vast laag maandtarief heb je al een abonnement, inclusief 24/7 inzicht in je bedrijfsgegevens op zowel je laptop als telefoon.

Bovendien bieden we je een toegewijd Boekhouder Eindhoven, we zijn altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en regelmatig met je te overleggen over je financiële cijfers. Met deze persoonlijke ondersteuning sta je er nooit alleen voor en kun je met vertrouwen je bedrijf runnen.

  • Online administratie Eindhoven, BTW-aangiften, jaarcijfers, inkomstenbelasting en vennootschapsbelastingaangiften zijn bij het maandbedrag inbegrepen
  • Verbeter je onderneming verder door te sturen op actuele cijfers en gebruik te maken van de expertise van je online administrateur tijdens gezamenlijke overlegmomenten
  • Behoud altijd het overzicht van je vorderingen, openstaande betalingen, omzet, kosten en winst
  • Gemakkelijk en tijdbesparend, met de ondersteuning van een Tribe van 120 ervaren online administrateurs
  • Inbegrepen in het maandbedrag zijn de kosten voor e-mailen, appen, telefoneren en vier keer per jaar overleg
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Ben Jenniskens - oamkb Eindhoven - Someren

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!