Top

Accountant Eindhoven

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountant Eindhoven

Wat doet accountant Eindhoven – Someren voor je?

Met oamkb ervaar je alle voordelen van accountancy:

Een jaarrekening opgesteld door een accountant AA of RA inclusief samenstellingsverklaring

Voor het MKB is een accountant niet verplicht, maar een accountantsjaarrekening biedt toch extra zekerheid bij het opstellen van de jaarrekening.

Accountant versus Boekhouder

Een boekhouder houdt de administratie bij, terwijl een accountant gespecialiseerd is in complexere zaken zoals jaarrekeningen en accountantsverklaringen. Een accountant waarborgt de kwaliteit van je cijfers, vooral bij complexere bedrijfsaspecten.

Due Diligence

Een accountant verifieert de juistheid en volledigheid van informatie bij de koop en verkoop van een MKB-bedrijf. Dit biedt zekerheid bij aan- en verkooptransacties.

Andere accountantsverklaringen

Accountants met wie wij nauw samenwerken leveren kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen voor diverse doeleinden, zoals subsidieverklaringen, prognoseverklaringen, SGR-verklaringen, assurancerapporten inleners, NIWO-verklaringen, verklaringen bewindvoerders en financiële productieverantwoordingen (WMO en Jeugdwet).

Accountant Eindhoven – Someren voor het MKB

Accountancy op maat voor het MKB

Een accountant biedt waardevol inzicht en zekerheid via jaarrekeningen voor aandeelhouders, banken en stakeholders. Ze voldoen aan strenge normen, worden gecontroleerd en hebben expertise in MKB-bedrijven met complexe financiële behoeften. Accountants waarborgen nauwkeurige cijfers, bevorderen vertrouwen in rapportages en helpen bedrijven aan verantwoordingsplicht te voldoen, essentieel voor financiële gezondheid.

Voor absolute zekerheid over je jaarcijfers, schakel één van de accountants van oamkb in. Kwaliteit is gegarandeerd. Bovendien biedt je jaarrekening meer informatie dan de wettelijke vereisten. Door de accountantsverklaring te combineren met online administratie, kun je kosten besparen zonder aan betrouwbaarheid in te boeten.

  • Een accountant kan je zekerheid geven over de waardering van je onderneming tijdens een due diligence bij aan- en verkoop
  • Accountants beschikken over uitgebreidere kennis van complexe aangelegenheden dan boekhouders, waardoor ze meer expertise bieden
  • Bij oamkb ontvang je alle (verplichte) accountantsverklaringen van onze accountants tegen een betaalbaar tarief
  • Bij oamkb vind je accountants die gespecialiseerd zijn in het MKB

Met onze deskundige accountants aan je zijde, til je jouw onderneming naar een hoger niveau. Zij zijn niet alleen experts in online administratie, maar bieden ook waardevol belastingadvies en financiële administratie op maat. Onze accountants begrijpen de uitdagingen en kansen van het MKB als geen ander. Ze helpen je met praktische tips en diepgaande analyses om je bedrijf efficiënter en winstgevender te maken. Bij oamkb krijg je toegang tot top accountancy expertise, zonder dat het een fortuin kost. Ons doel? Jouw bedrijf laten groeien en bloeien!

Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Ben Jenniskens - oamkb Eindhoven - Someren

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!