Top

Oamkb Dronten – Swifterbant

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Hans de Lange van oamkb Dronten – Swifterbant maakt ondernemen weer leuk!

Ik ben Hans de Lange en ik ondersteun ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Swifterbant. Slimme ondernemers weten: Hans moet ik erbij hebben! Ik heb hart voor hardwerkende ondernemers die echt hun droom na durven jagen. Ik heb daar ontzettend veel respect voor en ik wil daar graag bij helpen. Ik zorg ervoor dat je meer inzicht en overzicht over je cijfers hebt door professionalisering en automatiseren op administratief gebied. Zo is ondernemen weer leuk! Neem dus direct contact met ons op.

Van die hardwerkende ondernemers, die echt hun droom na durven jagen; daar heb ik, Hans de Lange eigenaar van oamkb Dronten- Swifterbant ontzettend veel respect voor. Vanuit het niets iets opbouwen, of de volgende stap zetten binnen je bedrijf, dat vraagt om lef. Ik bied ondernemers extra professionalisering, waardoor ze met zekerheid en inzicht de toekomst tegemoet kunnen treden. Een goede financiële basis en een betrouwbare partner aan je zijde kunnen net dat zetje in de rug zijn om echt verder te komen.

Realistisch inzicht, zonder stuk te calculeren

Door je administratie en financiën te automatiseren bied ik jou als ondernemer in het MKB dag en nacht inzicht in de situatie van je bedrijf. Als bedrijfsadviseur wil ik zeker niet dat ambities stuk worden gecalculeerd. Er zijn accountants die dat doen. Ik wil niet net zo lang rekenen totdat vernieuwing onrendabel blijkt. Wel bied ik inzichten en bescherming tegen te grote risico’s door cijfermatige onderbouwing. Ondernemen is fantastisch. Te grote risico’s en kosten kun je vermijden door de administratie te automatiseren en in de gaten te houden. Samen kijken we naar je cijfers: wat vertellen de cijfers jou nu over jouw mogelijkheden en uitdagingen? Wat voorspellen ze over de nabije toekomst? Ik heb veel ervaring als rechterhand van commercieel managers. Door met je mee te kijken en te denken weet ik hoe financiële inzichten jou verder kunnen helpen op weg naar jouw doel.

Genieten van ondernemen met oamkb Dronten – Swifterbant

Met een bedrijfsadviseur van oamkb aan je zijde krijg je een prachtige samenwerking. Ben je blind voor cijfers? Welkom! Bij oamkb Dronten – Swifterbant zorgen we ervoor dat dit niet in de weg staat van jouw droombedrijf. Ik wil jou helpen te genieten van het ondernemen. Met een realistische begroting, een automatische administratie en het regelmatig sparren wordt ondernemen voor jou echt zo leuk als je hoopte! Ik laat je zien dat cijfers niet enkel positief of negatief kunnen zijn, maar je ook veel vertellen over je mogelijkheden, werkpunten en toekomstperspectief zijn.

Bedrijfsadviseur met brede kijk op processen

Wat ik het liefste doe is echt naast jou als ondernemer gaan zitten en jou verder helpen je droom te bereiken. Met mijn jarenlange ervaring in internationale bedrijven heb ik alle facetten van organisaties mogen optimaliseren door middel van degelijke financiële controle.Dat betekent dat ik naast kritische financiële analyses ook praktische adviezen wil geven over hoe je meer uit je bedrijf kunt halen. Ik zorg niet alleen voor geautomatiseerde administratie, waardoor je 24/7 inzicht hebt in je cijfers, maar ook voor een realistische begroting en een begrijpelijk toekomstplan. Mijn overtuiging: in de hele organisatie efficiënte keuzes maken draagt bij aan meer plezier in het ondernemen en voorkomt onnodige kostenposten.Ik wil dat je de cijfers leert begrijpen, ook al lijkt het soms ingewikkeld.

360° advies

Met oamkb Dronten – Swifterbant ben ik aangesloten bij het landelijke netwerk van oamkb. Hierdoor zijn administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches binnen handbereik. Wat is een ondernemer immers zonder samenwerking? Het mooie daarvan is dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is. Je versterkt elkaar waardoor je steeds verder professionaliseert.

Moeite met overstappen?

Ben je bang dat de administratieve overstap moeilijk is? Wij (mijn oamkb collega’s en ik) handelen in dat geval alles af met je voormalig administrateur. Twijfel niet langer om je boekhouding te automatiseren en vertrouw op de jarenlange ervaring van de financieel professionals van oamkb. We hebben alle online boekhoudprogramma’s al getest, zodat je niet voor nog traditioneel werkende administrateurs als proefkonijn hoeft te functioneren. Vraag mij welk programma het beste bij jou past en ik help je direct op weg. Is het vorige jaar, of een gedeelte van dit jaar nog niet afgerond door je huidige administrateur, dan heb ik daar een aantrekkelijke regeling voor. Je kunt dus op elk moment in het jaar overstappen. Twijfel je toch nog? Dan houden we je oude administratie voorlopig nog aan, náást het nieuwe boekhoudprogramma, zodat je kunt overstappen wanneer je er helemaal klaar voor bent.

Persoonlijke aanpak hoog in het vaandel

Als bedrijfsadviseur ben ik actief in de provincie Flevoland. Digitale hulpmiddelen spelen een belangrijke rol bij het decentraliseren van de financiële administratie. Toch blijft persoonlijk contact zeer waardevol, af en toe wil je elkaar even in de ogen kijken en de situatie bespreken onder het genot van een kop koffie. Dat vind ik als bedrijfsadviseur ook erg belangrijk. Neem contact met me op en ik help je graag verder met jouw ondernemingsdoelen!

Ons team

mkdf-team-image

Hans de Lange

Eigenaar
mkdf-team-image

Arend Pasma

Belastingadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Hans de Lange

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Dronten – Swifterbant

Sterhyacint 3

8255 JX Swifterbant

 

T. 06 – 22 24 72 96

E. hans.delange@oamkb.nl

    Contact