Top

ADMINISTRATIEKANTOOR DORDRECHT

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Online administratie

HOE HELPEN WE JE?

Met online administratie bij oamkb profiteer je van al deze voordelen:

Voordelen met administratiekantoor Dordrecht

Bespaar geld en tijd, geniet van het gemak en heb altijd en overal inzicht in je cijfers via je telefoon, tablet of computer dankzij 24/7 toegang!

Automatische administratie

Voordat je kunt profiteren van alle voordelen van online administratie, is het belangrijk om eerst je boekhouding te automatiseren (tot wel 70%). Het online administratiekantoor Dordrecht zal vervolgens jouw administratie controleren en ervoor zorgen dat al je verplichte aangiften worden ingediend.

De beste boekhoudsoftware voor jou

Voordat je begint, is het raadzaam om contact op te nemen met jouw oamkb administrateur om te bespreken welke boekhoudsoftware het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Onze experts zijn bekend met alle beschikbare pakketten en kunnen je deskundig advies geven.

Maandelijks abonnement, lage kosten

We vinden het belangrijk dat je duidelijkheid hebt over de kosten, daarom bieden we altijd een vast maandelijks bedrag waarbij telefonische gesprekken, e-mails en berichten zijn inbegrepen.

VOOR MKB-ONDERNEMERS

ADMINISTRATIEKANTOOR DORDRECHT VOOR MKB’ERS

Wij ontwikkelen op maat gemaakte online boekhoudsoftware voor jouw MKB-bedrijf en branche, met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. De inrichtingskosten bedragen slechts 249 euro, wat resulteert in een makkelijk te gebruiken en tijdbesparende online administratie.

Wij geloven dat online administratie gemakkelijk en efficiënt kan zijn voor jouw MKB-bedrijf. Laat ons het voor je vereenvoudigen, zodat het weinig tijd kost. Met onze diensten kun je al een maandabonnement afsluiten vanaf 162,- en heb je 24/7 inzicht in je bedrijfsprestaties op je laptop of telefoon. Bovendien bieden we een online administrateur die gemakkelijk bereikbaar is voor al je vragen en regelmatig met je overlegt over je cijfers.

 • Het maandbedrag omvat online administratie, BTW-aangiften, jaarcijfers en aangiften voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting
 • Het maandbedrag omvat het gebruik van e-mail, app, telefoon en 4 keer per jaar een overleg
 • Wij zorgen dat je altijd een overzicht hebt van de voortgang, de bedragen die moeten worden betaald, je omzet, kosten en winst
 • Je kunt nog beter ondernemen door je te richten op actuele cijfers en te overleggen met je online boekhouder
 • Het is gemakkelijk, bespaart tijd en je krijgt ondersteuning van een tribe van 120 ervaren online administrateurs
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op met accountantskantoor Dordrecht

Cor Stapel

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Drechtsteden

Dudokplein 217
3315 KH Dordrecht

T. 06 – 22 37 49 77
E. cor.stapel@oamkb.nl

  Contact